Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
fordfairlane #12710 üzenetére
Nem jött le, hogy mind az összes nőnek külön házat, háztartást, családfenntartást kell vásárolni.
Azaz anélkül nem adják hozzád a nőt, amíg nem garantálod, hogy el tudod tartani őt és a családját. Az arabok nem mormonok.
Más oldalról, a mormonoknál a korábbi feleségek engedéje is kell a házasságötéshez.S hogy a nők se maradjanak ki. Valahol keleten, a Mongol-fennsíkon élnek olyan törzsek, ahol nagyon kevés nő van, így egy nőre több férj jut, és így osztják meg a házasélet közös terheit. Kíváncsi volnék, hányótok volna képes más férjekkel osztozni az asszonyotokon...
Alapvetően minden szokás kérdése. A legtöbb szokás pedig a túlélést szolgálva alakult ki.
Egy modern civilizációban a túlélést már egy válás sem támogatja, ergo én betiltanám, és rákényszeríteném a felelőtleneket, hogy egy életre viseljék köteles terheiket, ha egyszer anno már így döntöttek.
Ma nagyon gonoszka vagyok, hehehe. -
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
fordfairlane #12710 üzenetére
Háromnál már tényleg fellép a csoportjelenség, akkor abbahagyják az egymásra fújást, összefognak, és kinyírnak.
Orsi: ezt a trükköt Sub Bass Monster is megénekelte:
"Na lehúztam a krimóba, s a haverok már vártak,
Ők adták a tanácsot, de ugyanígy jártak.
Csak annyit kérdeztek: sör, vodka vagy kisleó?
A sorrend pont frankó, csak sok legyen és úgy a jó."
Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged