Hirdetés

Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz orbano #23023 üzenetére

    Beszélhetek lányokról is, azt hiszem ez triviális volt a hozzászólásomban, hogy nem engedték meg, így nem is csinálták , tehát igenis hatása volt a lányokra.
    Mivel ha jól vettem ki pont arróla korosztályról volt szó, mint amiben én akkor voltam.
    Bocsánat, hogy mertem ahhoz hasonlítani a mostaniakat.
    És igenis az iskolák konzervatívabb jellege sok mindenben kötötte az akkori fiatalságot.

    Dugásról nem tudok a lányoknál, hogy lett volna általános suliban legalábbis.
    A barátnőimet és osztálytársaimat akiket tudok 14-15 éves korban , vagy afölött volt az első szexuális kapcsolat. Nem azt mondom, hogy 13 évesen babáztak, nem, mert ment akkoris a kinek ki tetszik, meg hasonlók, de a szex max a nem idén barnultaknál volt.

    Az , ami most 14 éves korban jellemzőnek látszik, az akkoriban 17-20 éves lányoknál volt, nade ők már NAGYLÁNYOK voltak. Érted mire gondolok?

    és eleve. 12-14 évesekről beszélsz. vaze, neked kimaradt a tinikor, amikor az ember póbálja önmagát megtalálni, kapja a sok inputot, hgy ez a divat, az a divat, ez menő, amaz ciki, és próbálgatja a szárnyait
    Nem maradt ki. Baromira szerelmes voltam egyik srácba az osztályban, 10-11 éves koromban David Hasselhoff( Lehet röhögni :) 13-14 éves koromban meg Scooter,meg East17 plakátok voltak a szobám falán.
    Sosem divatoltam, sem akkor, sem most. A menőzés Gimiben kezdődött, ahol nem volt menő, akinek nem adidas, vagy nike, vagy hasonló márkájú cipője , ruhája nem volt.

    Mivel anyám munkanélküli volt, szegények voltunk, divatoto követni? Ugyan! Jó ha negyedévente, félévente kaptam valami ruhát a többi unokatesóktól örökölt volt.
    20 évvel ezelőtt nem láttál vidéken ordas k-kat, agy nagyon minimális mennyiségben, ez tuti.
    Nomeg miről is beszélünk?
    Ez a korszak 1989-1994-re esik. Olvass vissza mekkora jó élet volt akkoriban. Hogy milyen infláció meg egyebek voltak. Hogy megszűntek munkahelyek, stb... Most írhatnád mi köze ennek a csajokhoz: ahhoz max annyi, mint amit te a divatolásról írtál: nem lehetett divatolni, mert nem volt miből.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Aktív témák