Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
proof88
addikt
tildy nálam is aludt egy estét, én mondtam a szemébe, hogy semmit nem akarok tőle, és ezt tartom is. Sem belsőleg, sem külsőleg nem az a személy, akit párként szeretnék magam mellé - és?
Attól még érezhetsz vonzalmat iránta.
Lirion: amúgy mi a problémád egy nővel, ha kerékpáros futár?
-
glutamin
őstag
-
CarajoEsp
senior tag
Nézd...én eddig kiálltam melletted és egy másodperig nem mondtam, hogy kivétel vagy....de ez már mindennek a teteje, kész erre nem tok mit mondani...az vagy
U.I
ersze ebben is van valami ezért is írtam, hogy nem kell egymás seggébn lenni ahhoz, hogy érezd, hogy értékes ember-e.
-
orbano
félisten
válasz
CarajoEsp #19391 üzenetére
ahhoz, hogy ilyen legyen egy kapcsolat, kellett valami kezdeti idszak, amikor sokat voltatok együtt, megismerhettétek egyást, kialakulhatott valami mélyebb kapcsolat. közös élmények, sok beszélgetés, stb. utána természetesen nem gond, ha sok ideig nem beszéltek. nekem spec a legjobb barátaim egy része ilyen. egyikünk sem neheztel ha sokáig nem találkozunk. viszont mindegyiket imádom, és ha ellenkező neműek lennénk tuti szerelmesek lennénk és óriásiakat kufircolnánk
-
tildy
nagyúr
válasz
CarajoEsp #19391 üzenetére
Több olyan barátom van, még a legjobb barátnőim is, akivel sosem lógtunk egymás nyakán. Tehát korábban sem volt sülve-főve tipusú barátság.
Egyik példa pl. yeti. De mondhattam volna még más férfiakat is .Eleve nehezen alakítok ki nőkkel barátságot, mivel legtöbbje gyökeresen más világ , mint amilyen jómagam vagyok. Akikkel nagyon mély baráti kapcsolat kialakul mindezek ellenére, azok leginkább férfias/fiús mentalitású csajok
Mindezek mellett olyna körben mozgok, ahol több a férfi , mint a nő, sőt nő szinte nincs is, így az igazán közelálló barátok aránya, kb 70-30%(férfiak vannak többen).
Biztos megint kivétel vagyok....
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
orbano #19388 üzenetére
Téged is megkérdezlek, hogy miért az nem lehet barátod, akivel nem találkozol nap, mint nap? Vagy akiről nem mindíg tudsz mindent, de ha találkoztok ott tudjátok folytatni a beszélgetés menetét, ahol legutóbb abbahagytátok?
Mert nem akkor derül ki, hogy mennyire mély a kapcsolat, amikor látod mindíg, hanem amikor eltelt már hosszú idő, de ha bármi gebasz van, akkor kiáll melletted. És ez időtől eléggé független.Glutam:Igazad van, persze sűrű találkozások után jött létre, de addig még nem volt barátság. Csak miután nem látod minden nap értékeled, hogy hoppá, mennyire fontos volt nekem. És ha ilyenkor nem arra gondolsz, hogy de Meg*nám, hanem csak dumálnál vele egy jót, akkor hoppá szex nélküli barátság lett.
Tildy:Azért ritka, hogy ez nem így van, ha tudsz példát mondani én hallgatlak.
-
glutamin
őstag
válasz
CarajoEsp #19387 üzenetére
Az a kapcsolat, ami megél akár évenkénti egy két telefonból, összejövetelből, az korábban szükségképpen egy elég erős, sűrűn találkozós valami volt.
Nyilván elég árnyalt ez az egész témakör. Nem lehet fekete/fehér módon kezelni az egészet. Ugyanakkor a férfi-nő kapcsolatban valahol mindig megjelennek/jelen vannak az érzelmek, amik mondjuk egynemű kapcsolatokra ebbena formában nem jellemzőek (melegektől/leszbikusoktól most eltekintettem)
-
tildy
nagyúr
Meg amúgyis, fiatalka lennél te hozzám
(Bocs, nem hagyhattam ki....)Az a kapcsolat, ami megél akár évenkénti egy két telefonból, összejövetelből, az korábban szükségképpen egy elég erős, sűrűn találkozós valami volt.
Nem feltétlenYetike: ja, tuti ezért barátkoztam veled, már több éve, hogy tavaly egy napot, mikor exem kirakott legyen hol aludnom, ne kelljen drága hotelbe mennem.
Bocs tényleg a nap poénja, érdekkapcsolat, lol -
orbano
félisten
válasz
Csakénvagyok #19385 üzenetére
"mégis ha összefutunk egy kávézóban jókat el tudonk dumálni"
no offense, de ha neked ez a barátság fogalma, akkor elég sekélyes lehet a társas életed.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
glutamin #19386 üzenetére
Nézd, egy barátsághoz nem feltétlen kell állandóan egymás seggébe lenni. Sőt én pl. jobban értékelem azokat a barátokat, akik úgy, hogy jópár éve nem beszéltünk személyesen is, egy-egy alkalommal felhívnak, megkérdezik mi van velem és tapasztalatból tudom, hogy ezeknél, akikre tényleg azt mondhatod, hogy a barátaid, ha évek óta nem láttad is számíthasz. És nekem is van olyan nő, aki nem azért segített, mert akartunk egymástól valamit, hanem mert barátok voltunk, felhívtam, hogy ez kéne, lett, felhívott, hogy az kéne, lett. Érdek kapcsolat? Akkor viszont mindegyik az.
-
glutamin
őstag
válasz
Csakénvagyok #19385 üzenetére
Lehet rokoni, lehet ex, lehet olyan személy akihez én vonzódtam de nem lett semmi belőle, a fordítotjáról is tudok, de azért létezik olyan lány is akivel sosem akartam/akart eggyüt lenni, mégis ha összefutunk egy kávézóban jókat el tudonk dumálni.
Kérdéses, hogy milyen sűrűn találkoztok. Ellenkező neműeknél a kellően gyakori együttlétnél már előbb utóbb kialakul valamilyen érzelmi dolog is. Szerintem ez egy természetes és tudatalatti rakció. Ha hébe-hóba összefutok valakivel az meg belefér a nem keressük egymás társaságát verzióba.
A neten beszélgetünk, meg élőben dolgot sem igazán lehet egy kalap alá venni. Net sokkal személytelenebb, élőben jóval gyorsabban előtörnek azok az érzelmek, amik a gép előtt pötyögve nem.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Boxiné #19358 üzenetére
Pedig nem
Férfi-nő barátság: Már hogyne lenne. Itt egy újabb élő példa. A legközelebbi barátaim között is van nő. Lehet rokoni, lehet ex, lehet olyan személy akihez én vonzódtam de nem lett semmi belőle, a fordítotjáról is tudok, de azért létezik olyan lány is akivel sosem akartam/akart eggyüt lenni, mégis ha összefutunk egy kávézóban jókat el tudonk dumálni. És igen, lelkizni is szoktunk, mert hát kivel lelkizen az ember, ha nem a barátjával. Eggyesek úgy lásztik nem értik a barátság fogalmát.
szerk: Azért ez a mai ideigeles avatar ne zavarjon össze, nem vagyok nő
szerk2: Idtek
-
*Ropi*
félisten
"A szabályerősítő kivétel ebben a kontextusban egy ordas baromság, ez a kifejezés máshonnan ered, mást is jelent, inkább ne használjuk. Ez valamennyire azért közelebb áll hozzá."
Tisztában vagyok a kifejezés fogalmi zavarával, de mivel a köznyelv ezt használja az ezen dolgokra rávilágításra, én is így tettem (tudom, birka vagyok).
-
elmoraan (r)
aktív tag
-
7
addikt
válasz
Lirion #19378 üzenetére
Hogyne. Azért barátkozott velem, mert tudta, hogy egyszer egy napig majd én tudok rajta segíteni szállás tekintetében. Nyilvánvaló
Második bekezdésedre: Engedtessék meg, hogy akiket barátságfélével vádolok, azokat ismerjem már annyira, hogy legalább ennyit meg tudjak állapítani róluk meglehetős biztonsággal, köszönöm.
Ha már a köztük és köztem levő emberi kapcsolatról van szó, akkor azt hiszem, abba harmadik félnek jóval kisebb belelátása van, mint a kapcsolatban résztvevőknek.Innentől kezdve egyébként a további vita értelmetlen, azt megmagyarázni kívülről, hogy én tulajdonképpen nem is baráti kapcsolatot ápolok a velem ellenkező nemű barátaimmal, öleg röhejesen hat.
@Mawyx:
-
Lirion
addikt
Érdekkapcsolat. Van hol ingyen aludni meg reggelizni, nem kell drága hotelszobát fizetni..
"Rengeteg női baráti kapcsolatom van, mert érdekesnek találjuk a másik gondolatait, ötleteit, miegymást, bízunk egymásban, stb, de ennek ellenére egyikünk sem az a kategória, amelyikben a másik gondolkodik. Ilyenkor könnyedén kialakul férfi-nő barátság minden hátsó szándék nélkül."
Ha tildy nem is, de ezek után te már biztosan médium vagy. Honnan tudod, hogy az a rengeteg női barát mit gondol? Ja várj, a szemedbe mondták, ugye?Sose higgy egy olyan embernek, aki egy hétig vérzik és nem hal bele.
szerk.: Komolyra fordítva a szót, tipikus reakció, hogy nem ilyen kategóriában gondolkodik párokat tekintve a nő. Egy ilyen baromságot leírva nem tudom, hogy nem törtek bele az ujjaid. Egy nő (de még egy férfi sem) nem fog gondolkodni arról, hogy tetszik-e neki egy srác. Egyszerűen csak elkezd vonzódni hozzá, tudattalanul és olyasmit fog tenni, amivel ezt kifejezi illetve felhívhatja magára a figyelmet. Ez éppúgy igaz a férfi oldalról is. Ha ezeket elnyomod, akkor önmagadat nyomod el, rosszat teszel ezáltal saját magadnak, de lehet, hogy az évek során ez már tudattalanul természetessé vált és észre se veszed, helyette azt hiszed, hogy egy igaz barátság szövődött közted és X ellenkező nemű egyén között.
-
7
addikt
válasz
*Ropi* #19375 üzenetére
A szabályerősítő kivétel ebben a kontextusban egy ordas baromság, ez a kifejezés máshonnan ered, mást is jelent, inkább ne használjuk. Ez valamennyire azért közelebb áll hozzá.
Nem, én csak egy példa vagyok a temérdek közül.
Hozok másikat: El lehet képzelni egy olyan ellenkező nemű egyedet is, aki mondjuk a család barátja, te is barátságban vagy vele, de az égvilágon semmit nem akarsz tőle (mert mondjuk az anyád/apád lehetne)
Újabbat: Homoszexuális férfi és homoszexuális nő barátsága
Továbbá: Ha vannak olyanok barátságban, akik nem akarnak többet a másiktól, akkor összekerülhet két olyan ember is, akik nem akarnak egymástól semmitRengeteg női baráti kapcsolatom van, mert érdekesnek találjuk a másik gondolatait, ötleteit, miegymást, bízunk egymásban, stb, de ennek ellenére egyikünk sem az a kategória, amelyikben a másik gondolkodik. Ilyenkor könnyedén kialakul férfi-nő barátság minden hátsó szándék nélkül.
@glutamin: A barátok sem mindig lógnak egymás nyakán. Attól még, hogy nem írok rá minden nap, hogy "Mi van veled, Tildy anyó?", még nem tekintendő semmisnek a kapcsolatunk.
-
7
addikt
tildy nálam is aludt egy estét, én mondtam a szemébe, hogy semmit nem akarok tőle, és ezt tartom is. Sem belsőleg, sem külsőleg nem az a személy, akit párként szeretnék magam mellé, de ettől függetlenül még lehetünk jóban, mi több, vagyunk is. Kölcsönösen számíthatunk egymásra, és ez így összességében szerintem bőven elegendő ahhoz, hogy megcáfolja azt az elméletet, miszerint férfi-nő barátság márpedig nincs.
De azért ha úgy akarjátok, nyugodtan mondogahatjátok, hogy biztos nem is azt gondolom, amit. Vagy esetleg ő nem. Majd mulatok egy jót
-
glutamin
őstag
válasz
Lirion #19365 üzenetére
Ezt én is nagyjából így gondolom.
Ellentétes nemű embrek nem építenek ki álalában önszántukból kapcsolatot számukra közömbös emberekkel. Ez eszinrtem ösztönös dolog, és így is van jól.
Párkapcsolatban élő emberek számára ugyanúgy lehet vonzó egy harmadik fél, mégha éppen nem is nagyon akarnak tőle semmit, mivel a párjuktól megkapnak mindent.
-
CarajoEsp
senior tag
Énis mondtam nőnek a szemébe teljesen határozottan, hogy "persze, mivel hangmérnökként dolgozom, majd csinálunk neked lemezt"...de ugye...
Persze olvashattad, én is tapasztaltam ezt a dolgot, sőt van olyan Exem, akivel a mai napig él a barátság és azóta szóba se jött a szexualitás. -
tildy
nagyúr
válasz
Lirion #19365 üzenetére
Férfi-Nő barátságban lehet még egy harmadik út is: Összejárnak beszélgetni, sörözni, ileltve segítik egymást, mikro a másiknak arr avan szüksége, midnenféle szexuális vonzalom nélkül.
"Összejárnak, hogy az élményeiket osszák meg egymással egy kényelmes kanapén vagy kávézóban vagy hasonló nyugis helyen."
Mi pl. rendszeren kávézókban ülünk össze dumálni,. És mivel a csaj barátaim nem itt laknak, itt viszont többnyire csak férfi barátaim vannak, így így.
(Esetleg mondjak neveket is? ) Volt akinél nehéz helyzetben ott is aludtam, úgy , hogy egyikünkben sem merült fel semmi több . Nem azért segített, és tartom barátomnak, mert ő akart volna (nem tudok rla hogy így lenne) vagy én akartam volna ( erről sem tudok) valamit.Nekem volt olyan munkatársi barátságom is , ahol jó kollega, jó barát is megvolt.
De ááá, veszett fejsze, hiába magyarázom, hogy létezhet, úgysem hiszitek el.
azért alakul ki alapból az a barátság, mert a felek nem közömbösek egymásnak.
No ez abszolúte nem így van. Lehet igaza van Boxinénak, de lehet ti vagytok még túl fiatalok... -
CarajoEsp
senior tag
válasz
Lirion #19365 üzenetére
Férfi-Nő Barátság:
Lehet, hogy én írom rosszul de pont azon az állásponton vagyok, hogy mind neked, mind Tildynek részben igaza van.
Tildynek azért mert igenis lehet két nemileg különböző ember között megértés és önzetlenség és ennek okán létrejövő barátság, neked pedig azért, mert igenis, ezek mind azzal kezdődnek, hogy vagy az egyik, vagy a másik fél többet akar. -
Lirion
addikt
A munkatárssal ápolt jó kapcsolat nagyon nem = barátság.
Férfi-férfi barátság: összejárnak, hogy közösen csináljanak vmit. Közös sport, kirándulás, ivászat, akármi.
Nő-nő barátság: összejárnak, hogy az élményeiket osszák meg egymással egy kényelmes kanapén vagy kávézóban vagy hasonló nyugis helyen.Férfi-nő "barátságban" két lehetőség van:
1. a férfi fog lelkizni egy csajjal. Ebben az esetben a férfi lehetséges partnert lát a nőben és ezért lóg vele. Hátha majd egyszer a nő elhagyja a barátját, megtér a leszbikus útról vagy felhagy a kerákpáros futárkodással.
2. a nő fog elmenni sportolni, kirándulni, akármit csinálni a sráccal. Értelemszerűen ez esetben a nő látja lehetséges apját a jövőben gyermekeknek a férfiben és reméli, hogy az egyszer észreveszi őt.Ha egy ilyen jellegű "barátságban" mindkét félnek van párja, akkor csak simán több vasat tartanak a tűzben. A barátságból kialakult szerelem nem csak úgy megtörténik.. azért alakul ki alapból az a barátság, mert a felek nem közömbösek egymásnak.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
*Ropi* #19363 üzenetére
Ez se feltétlenül igaz. Persze, elég valószínű és általában a legegyszerűbb példa, de jópár kivétel is akad, ahol tényleg nem vonzódnak egymáshoz a felek és mégis megértik egymást, vagy mindkettejüknek van valakije, akivel tök jól megvannak, de ennek ellenére több kérdésben egyetértenek.
-
*Ropi*
félisten
Akkor honnan van a "reggel húgom, este d*g*m" mondás? Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Pontosan erre mondtam, hogy akár titkoltan is, de többet akar az egyik fél. Honnan tudod, hogy attól még, hogy te nem akarsz semmit a másiktól, ő sem akar tőled? Hogy életszerű legyen a példa: te azért tartod vele a kapcsolatot, mert jó vele beszélgetni, plusz megszereli a számítógépedet ha elromlik, ő meg azért veled, mert te vagy a NŐ a szemében, mellesleg meg még jókat is tudtok beszélgetni.
-
lorcsi
veterán
válasz
SzalaiG #19359 üzenetére
mindent lehet csak akarni kell, azért nem olyan hihetetlen nehéz dolog egy kicsit a fejükkel gondolkozni..nyilván 100%-os bizonyossággal nem fogsz tudni, de azért nem lehetetlen megérteni a lényeget
hétvégén találkoztam egyik ex-bnőmmel, egyáltalán nem éreztem semmit az akkoriból, csak frankón beszélgettünk és jól éreztük magunkat egymás társaságában
nem olyan lehetetlen ez -
CarajoEsp
senior tag
Bocsánat. Rosszul fogalmaztam. Természetesen vannak. És egy szóval nem mondtam, hogy akkor rögtön MEG. Csak annyit jobb tisztázni, már az elején, hogy mi is a helyzet.
És persze, pl. okáért ő is olyan, aki bármikor számíthat rám és vice versa és sose fogok neki előállni azzal, hogy mi lenne ha..
És még sok ilyen van, akikkel jóban vagyok, ha bármikor kell megyek segíteni, költözködni, tv-t bekötni, mosogópéet szerelni, stb..stb.. és sose fogok velük lefeküdni.
Csak jobb szeretem tisztázni még az eljén, hogy "igen drága, mostmár nem, de még az elején azért jöttem oda hozzád és azért kezdtem veled beszélgetni, mert bejöttél, de mivel 1:elhajtottál,2:van barátod,3:a nőket szereted,4:biciklis futár vagy, így nem jön össze, de ennyi meg egy bambi, attól még simán lehetünk nagyon jóba, mert egyébként baromi jó fej vagy. -
CarajoEsp
senior tag
Fura..ebben a férfi és lány közti barátságban nem igazán hiszek én se.
Nekem is van olyan, akit a barátomnak tartok, van jegyese, mindent megbeszélünk.
De a nem túl sokadik beszélgetésünk alkalmával megmondtam neki, hogy mivel van faszija, így buktam a dolgot és innentől kezdve nem érdekel, de szeretném, ha tudná, ha nem lenne, már rég ötödször rázott volna le. Így tisztáztuk, hogy én simán lefeküdnék vele, tudja is, persze húzzuk egymás agyát, de sose feküdnénk le egymással, legalábbis amíg van faszija -
tildy
nagyúr
válasz
*Ropi* #19343 üzenetére
Lol. Jó volt valakinek a hugos hasonlat. Ha jóban vannak, az talán mégsem jelenti azt, hogy megd.gná valakia saját hugát.
Csak innét a phról is tudnék olyan barátokat emlegetni, minimum 3t, akivel tényleg azt mondom, igazi barátság , aki nem nő, és fel sem merült soha semmi szexualitás. Biztos rá tudjátok húzni, persze , amiatt mert én a ni oldalon vagyok. -
idtec
csendes tag
Máma vonatoztam, mert az autót kölcsönadtam Anyámnak, míg az övé szervízben van.
Beültem egy fülkébe, bejött egy egész dekoratív leányzó. Gondolkoztam rajta, hogy leszólítsam-e, de elkezdett sudokut játszani, és mikor én fejjel lefelé fejben a harmadát már kitöltöttem, ő meg csak akkor írta be az első számot, azt is rosszul, akkor rájöttem, hogy nem egy osztályban mozgunk, így inkább zenét hallgattam. -
whitezo88
nagyúr
ehhez annyit tudok hozzáfűzni hogy van egy lány akiről tavaly még meséltem is. na régen nagyon tetszett de rövidtávon elutasított. egy idő után el is múlt a szar érzés, a "vágy" és már aszexuális a számomra, de nagyon jól megvagyunk, mint barátok.
-
karicska
tag
válasz
*Ropi* #19350 üzenetére
hallgatás beleegyezés
Egyébként van egy pár leányzó, akivel én is barátságban vagyok, de nem mindenkiről mondhatom el, hogy elkapott volna a vágy egy unga-bungára
Többségről igen, mert az ember fia nyilván igyekszik olyanokkal barátkozni, akivel jól érzi magát és ehhez hozzátartozik az is, hogy egy alapszinten legyen dekoratív az illető, aztán ilyenkor meg megesik az emberrel, hogy elkapja a vágy.
-
Lirion
addikt
válasz
*Ropi* #19343 üzenetére
Igen, viszont én az ilyen kapcsolatot nem nevezem barátságnak. Persze jó indulattal lehet, de egy olyan kapcsolat, ahol az egyik fél kisebb-nagyobb mértékben szenved, a másik pedig kisebb-nagyobb mértékben kihasználja a partnerét szerintem baromi messze áll a barátságtól.
19342: bizonyára ismered a párhuzamot a vélemény és a segglyuk között.
19338: mennyit teszel fel? Szívesen fogadok, akár milliós összegben is. Állod?
-
*Ropi*
félisten
Lehet, hogy túl pesszimista vagyok, de szerintem nő és férfi között barátság háromféle lehet: előtte/alatta/utánna, de a közös bennük, hogy mind érdekbarátság. Az egyik (akár bevallottan, akár titkoltan) mindig többet akar a másiktól, aki ezt kissebb nagyobb mértékben ki is használja.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Boxiné #19339 üzenetére
Változó. Az eggyikel néha-néha elbeszélgetünk, de nem igazán közeli a viszony (mármint lelkileg, mert testileg ő az eggyetlen aki exként is megvolt
), a másikal meg hetente töbször msn, s mindent megbeszélünk (kapásból nem is tudnék mondani hogy mit nem beszélnék/beszéltem meg vele).
-
Lirion
addikt
válasz
Boxiné #19328 üzenetére
Férfi-nő barátság nem létezik, max egy felszines haveri kapcsolat. Egész egyszerűen azért, mert teljesen mást jelent a barátság egy nő meg egy férfi számára...
lezso: ne érezd úgy, hogy nincs esélyed, mert az hülyeség. Csak ügyesen kell csinálni, add magadat és minden rendben lesz.
(jujj ez milyen elcsépelt és közhelyes egy mondat) -
SzalaiG
addikt
Hali!
Ki érti a nőket?
Na jó.- Költői kérdés, de egyre dühítőbb.Ha nem vagy elég kitartó az udvarlásban, akkor az a baj, ha elég kitartó vagy akkor meg: értetlen, mert minek udvarolsz még?
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Lirion #19292 üzenetére
[HI]át te bizony baromira nem így használod. Különben milyen alapon vársz el olyat egy férfitól, hogy fizessen két kör piát? Ez egyenjogúság? Szerintem nem.[/I]
Ürülök, hogy mindig mások döntik el, hogy én hogyan értelmezem a dolgokat...
Meg aztán egyenrangúság és egyenjogúság megint kettő és külön, de azt hiszem,. ez nem az Édes anyanyelvünk jelentésgazdagsági ismereteinek elmélyítő topikja...
Húszon évesen sem szerettem, ha az első randin a számba akartak mászni. Sajnálom, nekem már a puszta érintéshez is sok kell. Érzékeny vagyok, éppen ezért nem szeretem, ha mások engedély, vagy fokozatosság nélkül beerőszakoskodják magukat az intim szférámba. Sőt, igazából üthetnékem támad tőle..
A másik, annyit tökölök, amennyit kedvem tartja. Nem egy tenyészkanca vagyok... A "magot szórjuk mentalitású pasiktól" meg aztán a babázhatnékom inkább csökken, nem hogy növekedne...
Amúgy, bőven van így is kiről gondoskodnom és felelősséget viselnem. Szaporodjon az, akinek nincs jobb dolga... -
dragonfx
veterán
a melegített képoszta már moslék, a moslékot kiöntöttüka klozetba és lehúzás
-
Racecam
nagyúr
válasz
frame>24 #19302 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy nem Neked van üldözési mániád?
Csak szóltam, hogy ez a topic nem igazán ilyesmire lett kitalálva. Erre való a sex topic. Nem akarok álszenteskedni, de ezt az oldalt bőven olvashatják kiskorúak is és kisebb a valószínűsége, hogy este tíz és hajnali négy után tévednek erre, mint a nap többi részében. Nem hiszem, hogy itt kellene nemi felvilágítást adni nekik, pláne úgy, hogy sehol nincs megjelölve, hogy az oldal tartalma kiskorúak számára nemkívánatos lehet. De Te csak szemléld továbbra is egyoldalúan a dolgokat és ragadj le a cenzúra-hadjáratnál, ha jólesik.u.i.: Itt már ne válaszolj, ha megkérhetlek, mert az nagyon off lenne, ha további mondanivalód van ezzel kapcsolatban privátban, vagy a jogos modban megtalálsz.
-
frame>24
addikt
válasz
Racecam #19301 üzenetére
Ugye nem fogjátok ezt is bezárni? Elnézést, de kezd az egész website egy nagy cenzúra-hadjáratra hasonlítani (a nem-szakmai részen). Most télleg, mi a baj?
Már látom lelki szemeim előtt a kijelentést:"Nem arról van szó, hogy nincs véleményünk a női-ffi kapcsolatokról, a szexualitásról, csak a továbbiakban nem kívánunk az oldalunkon ezzel foglalkozni..."(
)
-
Racecam
nagyúr
Khmm... mi ez, nappali sextopic?
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest