Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
Sárpac #20599 üzenetére
nekem már az is sokat segített,hogy kibeszélhettem végre magamból a dolgot
megkönnyebbültem
és nagyon köszönöm a tanácsokat,mert igenis sokat segítettek,mert az elején tényleg úgy éreztem,hogy lehet hogy mindenben neki van igaza
igen ,tudom hülye vagyok..de kezdem megtalálni magam újra..és lehet,hogy idő kell..és még mindig próbálok bízni,de már nem leszek olyan naív és türelmes
az én hibáimat kijavítom,amik állítólag az övének a kiváltói és ha így se változik akkor ennyi..vége
lehet hogy teréz anya tipus vagyok
de azt akarom,hogy úgy gondoljak rá vissza hogy én mindent megtettem -
Sárpac
nagyúr
válasz
Borify Péter #20595 üzenetére
Csakhogy amíg pátyolgatod a helyzete se fog változni, mert neki ez így jó, de neked láthatóan nem.
-
Borify Péter
aktív tag
jó..tudod mit..
az egész akkor nem igaz
csak hogy megnyugodjon a lelked
ilyeneket találok ki szabadidőmben és ezzel kínzom magam
vedd az egészet mesének
téma lezárvaja..és nem érzem magam áldozatnak..az áldozat ártatlan,nem tehet róla..én viszont tudom,hogy nekem is vannak hibáim..és egy hibás soha nincs
-
Leeza
tag
válasz
Borify Péter #20595 üzenetére
Neked orvosi segítség kell, sűrgősen. Teréz anya.
-
Leeza
tag
válasz
essexboy #20594 üzenetére
Teljesen egyet értek, de szerintem hagyjuk már ezt a hülyeséget, ha valaki szenvedni akar, kínozni akarja magát, TEGYE! Rengeteg hozzászólás érkezett a témában, fiúk-lányok egyaránt, ugyanazon a véleményen, ha neki ez nem elég, nyaljon sz@rt...
Bocsánat, de már nagyon irritál ez a dolog. Főleg, hogy még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ez igaz-e egyáltalán. Végülis vannak áldozat típusok, de ez már több annál... -
válasz
Borify Péter #20592 üzenetére
Szerinted neked ezt el kellene fogadnod???? Nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát! De ha elfogadod, akkor azt mondom meg is érdemled hogy így bánjon veled...
-
Mawyx
őstag
válasz
Borify Péter #20592 üzenetére
Ha így látod, akkor tulajdonképpen mit vársz? Nyiss egy blogot, naplót, amihez nem lehet hozzászólni, írd bele minden nap és ennyi, minden marad a régiben.
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
essexboy #20591 üzenetére
hát már csináltam ilyen listát,nem is egyszer
de valami súlyos gondok vannak az agyamban az tuti
persze,könnyű lenne csak az ő hibáiról beszélni
bennem is vannak
és azokon is változtatni kell
pl:amikor újra kibékültünk bizalmatlan voltam és megnéztem a telóját párszor
vagy nem kéne kérdeznem annnyi hülyeséget
meg nem kéne megsértődnöm,ha elfelejti megkérdezni mondjuk hogy mi volt apu katéterezésénél,és amikor megemlítem,hogy ez kicsit roszzul esett
azt mondja,tudom,hogy ez volt
de ma rossz passzban vagyok
majd holnap megkérdezem
kilátástalan helyzetben van ..elkéne fogadnom és nem akaratoskodnom -
válasz
Borify Péter #20585 üzenetére
Hát, most hogy megnéztem a későbbi hozzászólásokat...egyre az jön le hogy te szeretsz szenvedni, szeretsz egy ingyenélőt tartani, szereted magadat ostorozni, és szereted a hülyéket.
Én soha nem emelnék kezet egy nőre, mert aki nőre kezet emel az egy gyáva alak.
Ha nem tudsz szakítani vele, akkor keress egy másik pasit aki legalább értékel és az legyen a barátod, hogy meg tudjon védeni az ilyen esetektől...
Fentebb említette egy hölgy, hogy csinálj egy pozitív meg egy negatív listát a pasiról, én elkezdeném ha nem haragszol...
Ami jó benne:
hmmm..most hirtelen nem jut eszembe semmi
de mégis:
-azt mondja hogy szeret
-szeretne családot, de mikor teherbe ejtett, akkor elszaladt és ha megint az lennél, megint elszaladna...Ami rossz benne:
-nem foglalkozik veled
-eljár nélküled bulizgatni
-más lányok ágyában alszik
-más lányokkal alszik
-nem akar dolgozni
-elvben scientológus, de a gyakorlatban csak akkor mikor neki jó
-megütött téged
-nem értékeli amit te teszel érte
-nem mindig az igazságot mondja
-képes magát eltartatni egy nővel
-lány lakótársat akar
-nem akar veled összeköltözni
-többre tartja a haverjait mint téged
-nem tud kommunikálni
-alkoholfüggő (úgy kell neki)Hirtelen ennyi jutott az eszembe, de ha valaki tud még folytathatja...(másold át hogy meglegyen az egész egyben, mikor kiegészíted
)
(ne vedd sértésnek kedves Péterfy Bori) -
SzalaiG
addikt
válasz
Borify Péter #20585 üzenetére
Személyiség zavar ez a kettősség, miszerint fiú nicknév - női arc???
-
emmm
őstag
válasz
essexboy #20583 üzenetére
Okos nők hülye döntései...
Mondjuk sok nő képtelen arra, hogy otthagyja a pasiját, miközben tök rossz vele, még a szex is pl. De nem, nem és nem...azért is hisz benne, akár évekig is mehet ez a hülye játék, mert nem képes belátni, hogy nem működik a kapcsolat. Csak akkor hajlandó továbblépni, HA van olyan pasi, akiért elhagyná a másikat, ergo egyből ugrik bele a következő kapcsolatba. Na, ezt a viselkedést sosem fogom megérteni...illetve értem, csak nem fogadom el.Bár inkább mondja meg az ember, mintsem hülye illúziókat kergessen...nincs rosszabb, mint mikor halál feleslegesen húzzák az ember idejét.
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
essexboy #20583 üzenetére
Jó Reggelt Mindenkinek!
bámulatos nő?..inkább bámulatosan hülye liba
nem attól félek,hogy kapcsolat nélkül maradok,fogalmam sincs mi a baj..
mindenesetre az,hogy tegnap itt leírtam a dolgok egy részét kicsit rádöbbentett dolgokra
nem mondom hogyrászántam magam a szakításra,de jó úton haladok
már az se érdekel,hogy tegnap rájött,hogy alkoholfüggő(nem szóltam rá semmit)
és arra se hogy ezt egy 3 napos bulival akarja orvosolni(NEM ÉRDEKEL!)
bármit is mondanékra úgyis rossz válasz lenne
úgyhogy én már nem mondok semmit
nem rám tartozik,nem az én dolgom
mint ahogy az se hohgy lejárt kaját kénytelen venni a boltban
meg se hallom már
mondogassa a bulis haverjainak
pfff:S -
Csyppa
senior tag
válasz
Csakénvagyok #20242 üzenetére
Még senki nem szólt érte.
-
válasz
Borify Péter #20398 üzenetére
Te bámulatos nő vagy...
Más nő már úgy otthagyta volna a pasit mint a sz@r de te próbálod megmenteni és magadban keresed a hibát...mikor nem magadban van a hibasok lány egy kapcsolatból azért nem mer kilépni, mert akkor mi lesz..bizonytalan jövő...ki fog szeretni...fog-e egyáltalán valaki mégegyszer rámnézni szerelmesen...ki lesz melettem ha valami történik majd velem..(egyébként most sincs melletted mikor valami történik veled..) és hasonló kérdések...kedveseim...merjetek erősek lenni és megmondani a véleményeteket..szakítsatok, ne szenvedjetek egy olyan kapcsolatban amit ti már próbáltatok rendbehozni, de a másik a füle botját sem mozgatja.
Ezernyi másik pasi van aki meg tud becsülni egy nőt...
(bocs, ha valakinek belegázoltam a lelkébe)
Hopsz, elmaradt egy F5
-
emmm
őstag
Az egyébként nem rossz taktika, de érettebb nőknél már nem hiszem, hogy beválik. Azért a harmincasok már nem..."pályakezdők":
A korombeli huszonéveseknél viszont ez egy teljesen jól működő dolog, előfordul. Nem kell egyből furcsán nézni, arról van szó csupán, hogy úgy adod elő magad, hogy a csaj kezdjen el érdeklődni irántad, és néha tiszteletből, meg is hívják az embert egy italra.
De amúgy "régimódi" vagyok, azért a pasi hódítson...eleinte ő fizet, aztán már felváltva...(ha meg a csaj elvárja, hogy folyton fizess, hát akkor red bullt neki
)
(#20578) Sárpac
Mint a viccben, mitől sikeres egy férfi? - Attól, hogy több pénzt keres, mint amennyit a nője el tud költeni. És mitől sikeres egy nő? - Hogy fog magának egy ilyen pasit.
Amúgy ez csak vicc, nem kell komolyan venni senkinek
-
emmm
őstag
Valószínűleg csak erősen fogalmazott, de majd ő megmondja a véleményét a dologról.
Az az igazság, hogy szerintem minden itt lévő hímnemű tudna pár sztorit mesélni egyes nők pénzéhségéről, amit rafináltan igyekeznek elrejteni. Sajnos, az utóbbi két hónapban kapásból három ilyen nőbe is belebotlottam, az egyiket még le is buktattuk kollégámmal, annyira gusztustalanul csinálta (msn beszélgetések lementve, bizonyíték megvan, mert éreztem, hogy ez lesz belőle).
Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy statisztikailag azért kevés az ilyen nő, tehát alapvetően én is pozitívan állok a dologhoz. Amit érzek egy normális nőnél, az az, hogy csak annyira fontos nekik a pénz, hogy azért ne kelljen azon agyalni állandóan, hogyan fizeti ki az ember a havi számlákat, közösen; valamint ha kevés ezen felül a lóvé, akkor olcsóbb programokat választ az ember, hosszú séták a parton, stb.Ez pedig azért nem hinném, hogy olyan egetverő nagy elvárás lenne, pláne, ha közös a kassza.
De véleményem szerint, a pénzéhes nőket azért elég gyorsan ki lehet szűrni, gyakran azért már az első pár találkozásnál is. Azokat hagyni kell a p*csába. Tehát ez a dolog szerintem túl van kissé lihegve a férfitársadalomban, pont úgy, mint a méret és hasonlók.
Az összeköltözés...én így sosem néztem, mennyi idő, de visszagondolva, pont három hónap elég volt, hogy én saját magam javasoljam az exnek, hogy költözzünk össze. Az pedig, hogy kinek mikor jön el...egyénfüggő. Én is arra vágyom, hogy ott legyen mellettem az illető, pedig még nem vagyok 30-as pasas.
-
tildy
nagyúr
válasz
Lirion #20572 üzenetére
Mivel az első hónapban jelenlegi pasimat én tartottam el, a beszólásod így baromira rosszul esik.
Köszönöm, de meg tudok állni a saját lábamon, el tudom tartani magam is, ha a helyzet úgy hozza a párom is, annak a feltételezése, hogy a párom ezt azt vegyen nekem pedig egyenesen felháborító.
És igen, nekem jólesik, ha a párom részéről felmerül az összeköltözés, jön magától 3 hónapon belül.
Exemnél is így volt , akkor 20 év körül voltam, ott koliban költöztünk össze , most meg albiban.Párom egyébként hozzám költözött.... Ennyit az eltartásról
Rossz emberen próbáltál és bunkó módon fogást találni
Még ha feltételezés, az is üti nálam a biztosítékot.
Saját kocsim meg volt , de eladtam, közös kocsit meg nem akarokAmit elértem azt önerőből értem el, és erre valamennyire büszke is vagyok.
A hétvégente találka (nagyon messzi laktunk egymástól ) és szex meg így majd 30 éves fejjel kösz de kevés.Kizárólag ezen(és nem az általad felsorolt) a téren kicsit nagyobbak az igényeim.
-
emmm
őstag
Nőügyből mesélhetnék most, éppenséggel "megy a szekér":
De a lényeg az aktuális hódításom. Úgy gondoltam, pörgessük be az egész témát, ezért nem csak élőben, hanem rendes társkeresőn is kipróbáltattam magam. Nos, az illető pont onnan van.
Minden oké a csajjal, nagyon csinos, vagány, beszólogatós humorú, mint én (nem csapunk át személyeskedésbe), és őszintén szólva, jó párszor ledöbbentünk eleinte. Ugyanis az életutunk gyakorlatilag ugyanaz.
Ugyanazokkal a dolgokkal találkoztunk, pont ugyanúgy történtek meg, legyen az kapcsolat, család, munka, kollégák, olyan vele beszélgetni sokszor, mintha egymás gondolatait mondanánk ki.
Volt már hasonló élményem más nővel is, de ennyire...sosem.
Persze minden dolognak két oldala van. Mondhatni egy komoly probléma van jelenleg: ő pápai, én meg Pesten vagyok. Ami viszont biztató, az az, hogy már eleve fel akar költözni Pestre, ezt már a levelezés során is többször szóba hozta. egyszerű az oka: a környéken gyakorlatilag nincs munka. Tanult csaj, egy rossz környéken.
Elég sokat beszélgettünk, először holnap délelőtt fogunk találkozni. Hamar megbizonyosodtam, hogy tényleg ő van a képen, hosszú-hosszú órákat kameráztunk a skype-on, szóval nem átverés a dolog. Egyelőre az az érzésünk van mindkettőnknek, hogy megtaláltuk a másik felünket.
Ezt se mondtam még sose egy nőre. Kíváncsi leszek a holnapi napra, képzeljétek, nem szarozik, mondta, ő bizony feljön Pestre, ha hajnalban is kell elindulnia, mert látni akar.
Bennem is működik a vészcsengő, meg azonnal szól, ha van valami gáz, és mindig igaza van. Most ez a csengő - néma, mint a sír, emiatt egyelőre nagyon optimista vagyok!
-
Lirion
addikt
Hát ez egy jó nagy bullshit. 3 hónap után összeköltözés, noooormális margit? Ennyire szükséged van validációra vagy mi? Majd pont 3 hónap után már eltartom a bnőmet, nehogy már úgy érezze, hogy nem veszem komolyan... Közös kocsit nem akarsz? Vagy még inkább saját kocsit..
-
MZsoltee
veterán
Nő ügye? Hát... Kikészített egy. 24 együtt töltött óra alatt, de lehet hogy csak 5 másodperc kellett neki amikor először találkoztunk. Utána meg benyögte hogy neki nem megy a távkapcsolat: "Kérlek szépen, engedj el!"
Két dugást hagytam ki miatta, és depis vagyok! Amúgy nem, nincs! -
cherilady
tag
Na mi előbb verekedtünk össze
Az egész súlyommal ráfeküdtem és "agyonnyomtam" LOL
Ő meg ráült a kezemre
-
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz
Cs.Orsolya #20555 üzenetére
BF: Hogy lehet lánynak férfi nickje, milyen ez már...? - No, ez csak mellékszál
Csak én gondolom akkor úgy, hogy ez egy szójáték a Péterfy Boriból kiindulva?
-
Tim82
félisten
válasz
elmoraan (r) #20517 üzenetére
Egyébként nőügye van valakinek?
No hiszen, asszony meg is ölne.
-
cherilady
tag
válasz
Borify Péter #20533 üzenetére
Áhh én egy vadállat vagyok!
Néha szívesen lennék tigris h széttépjek pár embert LOL
De tényleg ne hagyd magad! A lelki terror a legrosszabb ezt én is tapasztaltam
Mikor megpróbálnak átformálni és én is hülye voltam mert hagytam magam, de nem tartott sokáig az a kapcsolat! Szal sztem lépj tovább mint egy büszke macska -
tildy
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #20555 üzenetére
Nem gonoszkodik
Egy ember egy jó kapcsolatban megtalálja a saját kis egyéni útjait is. Amikor maga van, mikor egyedül van és jól érzi magát úgy. De mennyivel jobb már úgy hazajönni, hogy valaki vár
Hogy van egy otthona az embernek, és azt az otthont meg tudja azzal is osztani , akit szeret.
Hjaj, na lelővöm magam, mert lassan már csöpög amit írok
-
Leeza
tag
válasz
Borify Péter #20554 üzenetére
Áhh, ne mondj többet, mert megőrülök...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Tildy, nem mindenki kapcsolatfüggő...
BF: Hogy lehet lánynak férfi nickje, milyen ez már...? - No, ez csak mellékszál. Szóval, ha nem akarod több fájdalomnak kitenni magadat, akkor jobb, ha szembenézzel azzal, hogy ez a férfi nagyon kihasznált, és megvezetett, legalább is azok alapján, amiket leírtál. Sírasd el, és válj a fájdalmodon keresztül bölcsebbé, hogy legközelebb ne hagyd magadat így becsapni...
-
Borify Péter
aktív tag
az elején
bűbájos
brokernetes üzleteket akart kötettni velem,vitaminokat vetetett velem(vitaminozott anno)
és addig nem is akart egy időben talizní amíg el nem kezdem szedni,mert hogy építsen így rám,hogy lesz így ccsaládunk stb
neki olyan nő kell aki kicsattan az egészségtől..mert ő jövőt tervez,családot stb
én mindenben követtem a rózsaszín ködtől nem láétva
aztán kiderült,hogy folyamatosan csaltjujj most nagyon felhúztam magam olyan dolgok jutotak eszembe az elejével kapcs amit eddig el is felejtettem
pfffff
de ezt már gáz lenne leírni -
fordfairlane
veterán
válasz
Borify Péter #20547 üzenetére
a hímnemű egyed szerint az orvosokkal együtt a pszichológus benne vannak a gyógyszermaffiában stb stb
Ja, a pénzhajhász dögök! Ellentétben a szcientológusokkal, ugye.
-
tildy
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #20538 üzenetére
Hát mert normális kapcsolatban az ember szeret a párjával lenni, a lehető legtöbbet.
Jó nem 20 éves korban, de 25 környékén már simán.Más életébe felesleges belevauznom, de nekem ez akkor is furcsa, engem spec zavarna, ha 3 hónapon belül nem merülne fel egy pasiban az összeköltözés, ha kicsit is komolyabbnak tűnik a kapcsolat.
Amúgy nem a leírtak alapján reagáltam, hanem úgy általánosítva.
A kapcsolat elején nem tudom milyen volt a pasija... -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
meglátszik, mennyire nem ért a dologhoz...
-
Leeza
tag
Nah, végigrágtam magam ezen az egészen, folyamatosan az volt az érzésem, hogy kamu. Mert ennyire gyenge nem lehet. Aztán ez a szcientológia dolog bekavart, kicsit hihetőbbé tette, de...
Mindegy, Kedves "Péter", ha ez mind igaz, sűrgősen fejezz be vele mindenfajta érintkezést, mert ebből csak még nagyobb gáz lesz...
Sok erőt kívánok hozzá, biztos lesz rá szükséged, remélem van, aki támogatni fog, de ne gondolkozz, nincs min. Fogadd meg a tanácsokat, amiket adtak Neked, mindenki jót akart. Térj észre végre. -
frame>24
addikt
válasz
Aha.
Lehidalok. Akkor feltehetőleg én is benne vagyok a gyógyszermaffiában, ugyanis többek között antibiotikus hatású szereket kutatunk.
Még az is lehet, hogy a sertésinfluenza mögött is ott állunk valahol, hogy legyen kinek eladni az oltóanyagot... -
Borify Péter
aktív tag
aham
29 jah
én meg ahogy mondják egy híján 20 meg ahhoz még hozzá lehet adni 5ötpszichológus?
gondolkoztunk rajta hogy elmegyünk,vagyis én
de persze
a hímnemű egyed szerint az orvosokkal együtt a pszichológus benne vannak a gyógyszermaffiában stb stb
így maradt a szci -
Wolverine
félisten
válasz
Cs.Orsolya #20539 üzenetére
A hímnemű egyed a leírás alapján 29.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Cs.Orsolya #20544 üzenetére
Amúgy frémnél a pont.
Mer' ugye nem csak az a legény, aki adja, hanem az is, aki állja. -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
elmoraan (r) #20542 üzenetére
Aha.
-
frame>24
addikt
válasz
elmoraan (r) #20542 üzenetére
áh, egyik 19, a másik egy híján 20...
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Cs.Orsolya #20541 üzenetére
Egyébként az egyik 29. Vagy hogy.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
elmoraan (r) #20540 üzenetére
Igazad van, van nekem elég munkám így is
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Cs.Orsolya #20539 üzenetére
Nem akarod tudni, én annyira érzem, hercegnő. De tényleg.
Bár lenne belőle két páciens, az tuti. Ha sokat olvasom, akkor három is.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
elmoraan (r) #20538 üzenetére
Irtó sokat szövegeltetek ma...
Hány évesekről is van szó?
-
-
Borify Péter
aktív tag
nekem is gáz ez
amikor megismerkedtünk
első nap arra kért költözzek oda(aznap ismerkedtünk meg)
hát ezt nem tartottam normálisnak
aztán később mikor terhes voltam ugye szakítottunk
mikor kibékültünk,akkor még gondoltuk egy kis idő múlva
aztán sok lett a vita,és már ebből is vita lett
így már én se akarom -
tildy
nagyúr
válasz
Borify Péter #20535 üzenetére
Ne kergess illuziókat.
Nem fogod tudni.
Bár már nekem az is necces 1.5 éves kapcsolatban miért él külön a férfi meg a nő?! -
Borify Péter
aktív tag
válasz
Lirion #20534 üzenetére
előtte normális kapcsolataim voltak
azokban is voltak apróbb viták,de ez normális az ember megbeszéli
így szokik össze egy pár
nem mazochizmusnak definiálnám
már kezdek elgondolkodni azon amit tildy mondott
lehet az van bennem,hogy majd én megmutatom,hogy megtudom változtatni(lehet úgyis,hogy közbe feladom magam)
asszem ez lehet valahol a tudatalattimban a cél -
Lirion
addikt
válasz
Borify Péter #20509 üzenetére
Magadtól nem fogod tudni lezárni, mivel pont azért vonzódsz, hogy a pasid leszar és bunkó. Tudom, hogy a badguy férfiasabb, mint aki esőben rózsával énekel neked az ablak alatt, de van középút is. Amíg a pasid mellett vagy és nem próbálsz másokat is megismerni, addig nem találod meg őket és tovább fogsz szenvedni.
Bár az is lehet, hogy mazochista vagy és ez neked így jó.. akkor nem szóltam. -
cherilady
tag
Abban én is egyet értek h néha nem normálisak a nők
Én is hülye vagyok és a problémáimmal egy csomó embert megkérdezek, h mégis mit csináljak. De az tény h mindent magának kell megoldania az embernek!
Qva sz@r mert sok idegeskedéssel jár, néha pánik rohamokkal. Vannak olyan dolgok amik pl hangyányi és mégis elefántot csinál belőle az ember, de van olyan amit mi magunk képzelünk be és a végén kiderül h nem is úgy van. De a legjobb megoldás ha az ember mindent megbeszél a párjával. De mint arra is van példa van amit nem lehet megbeszélni a másikkal ezért meg azért. Na ilyenkor kell felállni és lelépni!
Mért jó, h megaláznak és vernek meg semmibe se vesznek? MARGIT!!! NOOOOORMÁLIS??? Kérdem én!
Ha meg szereted h vernek menj el vmi küzdő sportra, vagy menj boxolni.
Én összevissza képzelgek meg vannak dolgok amik rosszúl esnek, de ezeket igyekszem megbeszélni a párommal, bár néha csak hallgat
Na mind1! Szal a lényeg h ha képes egy pasi a nőre kezet emelni akkor tökön kell rúgni és továbbállni -
frame>24
addikt
válasz
fordfairlane #20524 üzenetére
Azért ez durva. De télleg, poén és mégis, pláne, hogy van egy vonatkozó topikunk, nos ezek után nem is értem, miért a 2féle kérdés a címében?
Amúgy, életemben nem röhögtem akkorát (ill. kevésszer), mikor rákersetem az egyház sztorijára...
Douglas DC-8bváháá-BvHááHÁÁÁááá, váhhhsnyöfff....
-
Wolverine
félisten
válasz
Borify Péter #20521 üzenetére
Ha kell, hívj backupot a barátnőid, vagy megbízható haverjaid közül, akik mögéd állnak és segítenek, hogy kitarts.
Szvsz ne húzd tovább. A hétvégén anyák napja, addigra válj szinglivé - én ennyit tudok csak tanácsolni. -
9CS
senior tag
válasz
"kérdés hogy az értelem győzedelmeskedik-e az érzelem felett"
Előbb vagy utóbb muszáj egy kis értelem is az érzelmek mellé. Persze nagyon nehéz olykor ésszel dönteni párkapcsolati ügyekben. Erre való a beszélgetés, megértés, esetleg az újabb esély.
Gondold át:
- meg tudjátok beszélni a gondjaitokat (és megoldani közösen)?
- megértitek egymás problémáját (és képesek vagytok alkalmazkodni a másikhoz)?
- hanyadik esélyt adogatjátok egymásnak? (na jó itt inkább csak Te neki, mert úgy látom őt annyira ez sem érdekli)Ez kimaradt; ezeken már gondolkodnod sem kéne.
-
Goose-T
veterán
válasz
Igen, én is embertelennek tartom, mint bármely normális, tájékozott ember. Ja, és ha még nem mondták volna elegen: menekülj, amilyen gyorsan csak tudsz.
-
fordfairlane
veterán
válasz
meg azok a hülye tesztek,amelyiket akárhogy is töltöttem ki,mindig az jött ki belőle,hogy súlyos problémáim vannak,és sürgősen tanfolyamra kell mennem
Welcome to Xenuland.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #20203 üzenetére
Nem értem a nőket. Miért nem képesek egy normális kommunikációra?
-
Wolverine
félisten
válasz
Borify Péter #20506 üzenetére
Igen, félreértettem, elnézést; ettől függetlenül tartom: a nálad levő cuccait kivágni a francba, zárat lecserélni, és ordenáré módon elhajtani a pics@ba, élősködjön máson. (amit leírtál, annak a legenyhébb része is elég súlyos szvsz ahhoz, hogy kimondottan egy gerinctelen pöcsnek tartsam a pasast)
Te meg gyógyulgass a sebekből, amit okozott, hosszú lesz és fájdalmas.
-
Borify Péter
aktív tag
dehiogy akartam védeni,de bántani sem
csak tisztán akartam látni,s egyre tisztábban látok
kérdé hogy az értelem győzedelmeskedik-e az érzelem felettGoose-T
nem ,nem K-val
de egyébként te is olyan embertelennek tartod a szcientológiát mint én?
eleinte engedtem az unszolásának és beleolvastam egy két könyvbe és teljesen elment még az életkedvem is
na meg az a rengeteg vitamin:S
nem mindom kell
de 25ezer forint értékben vetetett meg velem egy havi adagot
meg azok a hülye tesztek,amelyiket akárhogy is töltöttem ki,mindig az jött ki belőle,hogy súlyos problémáim vannak,és sürgősen tanfolyamra kell mennemWolwerine
az elhatározás oly sokszor megvan,csak lennék kitartóbb -
Goose-T
veterán
válasz
Borify Péter #20516 üzenetére
A delikvens viselkedése kissé emlékeztet egy ismerősömére, az életkor is stimmel. Véletlenül nem K betűvel kezdődik a keresztneve?
-
tildy
nagyúr
válasz
Nowhereman #20515 üzenetére
Ha az , mond meg a csajnak , hogy gyantáztassa
Az embernek alapesetben mindenhol szőrös a bőre, csak a piheszőrök kevésbé látszanak. -
9CS
senior tag
válasz
Borify Péter #20516 üzenetére
Nem tudom hány embertől szeretnéd még látni, hogy ez így nincs rendben, ezért csatlakozom én is, hátha hamarabb eléri azt a mennyiséget, hogy nem gondolkodsz, hanem cselekszel.
Úgy 20 hozzászólással ezelőtt elkezdtem Neked írni valamit, de aztán írtad, belátod hülye voltál. Így gondoltam rendben, legalább tudod, akkor nem fárasztalak. De amiket írsz egyre rosszabb. Anyja Vagy hogy nevelni akarod? Szerintem hagyd meg ezt másnak, mert ettől csak Te is tönkremész, kit érdekel, hogy nincs mit ennie annak aki 3 napot átbulizik? Ó, az jó volna, ha csak vicc lenne amiket írsz. Szerintem keresd meg az önbecsülésed, ott a méltóságod mellett lehet valahol. Szedd fel őket, porold le és hagyd békén ezt az alakot, hadd züllessze magát. Te pedig kezdj egy új, normális életet.
Értem én a vágyat arra, hogy megváltoztass valakit, mert szerinted úgy lenne a jó neki. De akkor ő is hajlana a változásra, ez nem így van. Mondani meg bármit lehet, főleg, ha tudjuk mit akar hallani a másik. Neked is egyszerűbb lenne, ha nem egy tuskóból kéne kifaragnod a párod. Kell a kompromisszum egy kapcsolatban, de nem úgy, hogy Te feláldozod Magad. Főleg nem akkor, ha ezt a másik egy fikarcnyit sem értékeli.
Nem tudom észrevetted e, de már megint védeni kezded!
-
elmoraan (r)
aktív tag
Borify Péter: nem szoktam ilyen konkrét lenni, de azt hiszem, a topik már meghozta a döntést: az illetőt vágd ki nagy ívben, 'szt kalap.
Egyébként nőügye van valakinek?
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
Nowhereman #20515 üzenetére
nekem nagyon jó kapcsolatom van az édesapámmal
mert?
mit akarsz ebből kihozni? -
Nowhereman
őstag
válasz
Nekem csak egyetlen egyszerű kérdésem lenne:
Milyen volt a viszonyod az apáddal?ui: ha nekem egy női mellel szemben a legfőbb kritériumom, hogy ne legyen szőrös, még férfinak számítok szerinted?
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Gondolom onnan gondolta, hogy azt írtad, hogy "eltűnne az országból, ha becsúszna még egy baba".
Egyébként, ha szokásom lenne, hármas fokozatú vinnyogásban törnék ki olvasván a leírtakat. De nem szokásom..
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
frame>24 #20510 üzenetére
nem,nem casinózik
és nagyon remélem,hogy nem kezdett el mégegy tanfolyamot a dianetika központban,bár ezt már meg sem kérdezem tőle
tényleg kicsit arra ment el a dolog,hogy rosszabbnak látjátok,mint amilyen,nem őt akartam itt savazni
hanem kérdésekkel voltam tel,hogy tényleg én látom e ennyire rosszul a dolgokat
de már kezd kirajzolódni a kép -
tildy
nagyúr
válasz
Lirion #20508 üzenetére
Én úgy vettem ki, nincs gyereke,ABja volt, mert a pasi elhagyta , mikor megtudta babát vár.
Egyébként ja, van az ilyen pasikban egyfajta kihívás, nekem is volt jópár évig...Mindig ott van az emberben a hátha. Hátha megváltozik, hátha megint belém szeret...
De a franckarikát...Én sejtem kb. miről beszél BP, és emlékszem, az én pasim is rosszabb színben volt feltüntetve anno a phsok részéről, mint amilyen volt valójában.
Ettúl függetlenól nem volt se tündér,se angyal. Ellentétben a mostanival
frame24 : nekem meg arra, hogy fizetős szci tanfolyamokra jár....
lorcsi: dehogy esik
Eddig még nem találtam benne hibát, pedig hidd el keresek
Najó, néha sokat wowozik, de más gond nincs
Imádom, és azt hiszem ez kölcsönös
Végre van normális pasim
-
Lirion
addikt
válasz
Borify Péter #20506 üzenetére
Egész egyszerűen téged rettenetesen vonz az, hogy így leszar a csávó, meg akarod szerezni a figyelmét és amíg ez nem változik, addig nem fogsz tudni kilépni a kapcsolatból. Ha nem találkozol mással, aki felkelti a figyelmedet, akkor ennek csak akkor lesz vége, ha a csávó lelép.
Úgyhogy kérj meg egy bnőt, vigyázzon a gyerekre, te meg húzzál el pasizni, ez az egyetlen megoldás arra, hogy ne akard az aktuálisnak a figyelmét mindenáron megszerezni. -
Tim82
félisten
válasz
Wolverine #20505 üzenetére
Nem laknak együtt, nincsen gyerek, ha jól vettem ki, csak volt
és a pasi már nem ver, csak érzelmileg zsarol.
Borify Péter: csak kíváncsiságból, hogy is sikerült összehoznia a milliós adósságot az emberkének és mennyi ideje nem dolgozik? Mire van végzettsége? Ha nem tud aszerint elhelyezkedni, mi akadályozza meg őt abban, hogy benzinkút/McDonald's/Tesco árufeltöltésre menjen melózni? Nem büdös átmenetileg a kétkezi munka, ha nincsen más ... Szóval?
-
Wolverine
félisten
válasz
Borify Péter #20476 üzenetére
Nem voltam itt korábban, de ugyanzt mondom, mint a többiek: itt nincs helye még egy esélynek, nincs helye kompromisszumnak, azonnali hatállyal, kegyetlen módon ki kell rúgni a pasast, baba ide vagy oda. Mivel volt már rá példa, hogy megütött, szvsz hívj erősítést megbízható barátaidtól, hogy biztosan eltűnjön a halál f@szára. Ha kell, pár napig ne is aludjatok otthon. A lakáson zárcsere, az összes holmiját ki kell vágni a francba, emléke se maradjon annak, hogy ott lakott - a kicsi épp elég mementó lesz, azt hiszem.
-
Timocicu
senior tag
Arra nem sikerült rájönnöm, hogy ezt most teljesen komolyan írtad-e?
Amennyiben csak más oldalról próbálod rádöbbenteni a történtekre, amit a már Előtted hozzászólók is szeretnének elérni, akkor lehet ez a legjobb út.
Abban az esetben, ha tényleg komolyan gondolod, én nagyon drukkolok Nektek.
Merész vagy és belevaló, itt 4szemközt.
A soraidból kitűnik, hogy teljesen az ellenkezője vagy a pasijának.Timo: a többség kihasználja, de azért vannak akik nem élnek vissza "vele"
Louro: Tisztelet a KIVÉTELNEK!
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest