Hirdetés
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
Pxs
aktív tag
válasz
#56573440 #11901 üzenetére
Na igen, nekem is ez ugrott be, meg kb. így vagyok vele.
Szitu most meg a következő: ő tegnap haza vidékre, több, mint 2 hétre, én meg holnap repülök ki Németországba dolgozni az új munkahelyemre, kb. 3 hétre. Akut hülyétkapás folyamatban és nem vagyok benne biztos, hogy érdemes rá várni (mármint a nőre). Mert várnék én, ha tudnám, hogy ő is vár, na.Ma is beszéltünk MSN-en pár sort, de elég gyorsan le kellett lépnie, a végén kívánt egy jó utat és annyi. Amikor meg bevallottam, hogy belezúgtam, akkor azzal reagálta le, hogy nem érti, miért és ez biztos csak fellángolás, nem több.
Ez most ritka szar érzés, hogy 1, jó sokáig nem láthatom újra (ha egyáltalán belemegy akkor abba a taliba, most is elég nehezen ment bele ebbe, mindig elfoglaltságra hivatkozott), 2, ha megemberelem magam és hagyom a francba, akkor is kb. havonta 1x járok haza majd németből (Franfkurt mellett, Darmstadt..kb. 1000 km), na jó, adott esetben 2x, de szerintem itthon nincs az a nő, aki ilyen kapcsba belemenne. Más kérdés, hogy fater is így jár haza onnan, de neki már jó ideje van is kihez...
A német nők meg nemigen vonzanak, magyar párt szeretnék. Esetleg valami kint élő magyar nő vagy passz...de nem a legrózsásabb a helyzet és külön "öröm" így kimenni (a kiutazás is kb. 1 óra alatt dőlt el az egyik nap, visszaküldték a választ a CV-re és már jött is a telefon, hogy mikor megyek, mert baromi sürgős oda az ember).
Esetleg valakinek németországi párkeresési tapasztalatai ?
Ja, azt hozzáteszem, hogy durván jó fizut adnak majd ott kint nekem, de olyan nőt nem akarok, aki csak a pénzemért szeret. Régimódi típus volnék@Xantomas : egyébként én is így vagyok vele, hogy szeretnék egy hasonló lányt találni, mert ő nekem "túl egyedi" és pont ezért szeretnék vele kapcsolatot kialakítani, mert nem bírom a "tömegtermékeket".
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest