Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
happy_mister
csendes tag
Helló,
Szeretnék véleményt kérni az alábbi beállításokról (Internet Security)
Valamit érdemes lenne még ki/be kapcsolni a biztonság érdekében? Eddig nem tapasztalok semmi hibát a rendszer működésében. Egyszerű otthoni pc-ről van szó (tudom, akkor akár maradhattak volna a gyári beállítások)
[kép]
[kép] -
happy_mister
csendes tag
válasz
Jack Oneill #6647 üzenetére
Gondoltam ilyesmi nem okoz gondot ha már van rá lehetőség. Akkor emiatt jelentkezhetett az a három hiba, ami az első képen látható? Hogy tudom leellenőrizni hogy most megfelelően működik-e a behatolásmegelőző?
-
happy_mister
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Torrent meghívó kunyeráló
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest