- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
Szia!
Én amit ma vásároltam, annál azt írja, hogy 3000.01.01.-ig tudom beaktiválni legkésőbb, így gondolom akkortól fog ketyegni az egy év, amikor az első számítógépre beaktiválom majd.
Most van még 10 napom az előző licenszemből, utána fogom csak beaktiválni ha az lejárt, akkor tudok neked pontosabb infókat mondani majd.
De amúgy a kérdésedre válaszolva például ez az 5 számítógépre aktiválható kód onnantól számol lefelé amint beaktiválod 1 számítógépre, ha a többire csak később pl. májusban fogod, akkor azoknál sajnos már ennyi idővel kevesebb lesz az idő (buksz náluk 4-5 hónapot). Tehát egy kód van, egységesen számolja az 5 eszközre az első aktiválástól.1 PC / 1 év-es kódokkal tudnád azt megcsinálni, hogy ott később aktiválgatod be őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest