Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
Hahó. Első 2boss megvan, ha a gyakorló pályás bosst is annak vesszük. A kontroller is egyben van még. :D
Nagyon bejön a dual katana, asszem ennél maradok. Mid-ben kurva jó és gyors. Na majd egy speart is próbálgatok. Omnyo magic kellene már csak de az odébb lesz gondolom.
Amúgy vegigvittem én a Nioh 1et is de csak a fobossig mikor még nem voltak dlck. Ott abba maradt.
De majd most! :)
Amúgy bazi jó ez a game. -
Deck
titán
Kasha: Húú! Ez aztán pörgős volt, nagyon élveztem. 2.ra lett meg -
Deck
titán
Ez a Gozuki + Mezuki dupla boss fight de fincsi volt.. -
Severen
tag
válasz
BOBAKILL #282 üzenetére
Katana+spear.Cuccok terén pedig két setet kombináltam össze.A master swordsman-t és a red oni setet.A master set összes bonuszát megkapom a red oniból pedig a spearfall skillre +10%-ot.Spearrel ugyis mindig az a skillt használom.
Srácok majd irjátok meg nektek ,hogy ment az Act 5 első bossa,engem eddig ez alázott meg a legjobban.Legalább 30x elfeküdtem nála mire sikerült lenyomnom. -
Deck
titán
Saika Magoichi 2.ra meglett. Sajnos az első próbálkozást elrontottam. Kár érte..
-
Deck
titán
válasz
BOBAKILL #282 üzenetére
Egy ismerős arc..
Az 1 egyszerűbb lesz ezután majd. A burst counter-es anima csíkot én csak counter-re használom semmi másra így sose fogy el, mert közben támadók is.
Sima katana-val játszom, számomra ez a kedvenc, skálázodása is elég jóÍgy, hogy ez az első Nioh játékod.. Neked nehezebb lesz, kitartást hozzá! És ha lenne bármi kérdésed akkor itt vagyunk
-
BOBAKILL
őstag
Na srácok elkezdtem én is. Az első részt nem toltam végig, a dlc-k kimaradtak. (pótolni fogom majd) Ezt már komolyabban veszem, muszáj is mert eddig nehezebbnek érzem. Elég egy kis hiba és kampó.
Próbálok átállni a DS-ok után. Nem egyszerű. Az első pályán a Gozuki miniboss vicces kicsit.
Asszem még fejlődnöm kell. Megyeget a burst counter de ha elfogy a csík (most nem jut eszembe a neve) akkor *aszhatom.
Nagyobb Yokaiknak szép range-e van. Már az első Enki beszopatott.
Itt nincs mese, nyomni kell a demonalakot is. Mi lesz még ittt édes *aszom...Most jön majd sztem az első boss.
Milyen fegyverrel nyomjátok? Én próbálkozok a switchglaives-el mellette a dual katana. Valahogy jobban megy azzal, sokkal gyorsabb. Medium stancen a heavy az egész jól sebez és gyors is. A spear még jó lehet, csere lesz majd a switchglaiveről talán.
Eddig nagyon tetszik a game, igazi szopóroller. Széthúzza az ember farpofáját és nincs menekvés..
Remélem fog menni majd úgy mint a DS. -
Kai_Rong
senior tag
Most vagyok a negyedik map első missionjében, és egyelőre elég fájdalmasan megy, elsősorban azért, mert a proficiency pontok miatt oodachival próbálkozom (katanával, dual katanával, switchglaive-vel meg spearrel már megvan a mystic artshoz szükséges 120k). Nagyon nem érzem ezt a fegyvert, az első részben is csak elvétve használtam... Viszont tudom, hogy sokan szeretik, meg sok hang szerint az egyik leginkább OP fegyver. Mi itt a trükk? Milyen stance-ben érdemes ezt forgatni, milyen skillekkel? Low és mid stance között váltogatok, de egyedül a low stance-nél tudok normálisan Ki-t menedzselni, midnél simán van olyan, hogy mire a kombó végére érek jön egy interrupt és liheg a karakter. Lehet, hogy újra kéne osztani a pontjaimat, mert a Courage-em az gyakorlatilag nem létező stat.
-
lbandi777
aktív tag
Srácok van még valami feltétel a proficiency ponton kívül a dojo misszióknak,már 240000 pontom van dual katanán de nincs megnyitva az utolsó lehetőség.
-
Deck
titán
válasz
Predaking99 #274 üzenetére
Hali!
A magas szintet is felülmúlta nálam..
A 4.régiónál vagyok (az első 3 teljesen kész) de eddig a legnehezebb a kígyós boss fight volt. Utána mindegyik könyebb volt eddig (számomra)..
Adj neki sót és nézd mi történik..
Amúgy igen tárgyakat cserélhetsz, kaphatsz akár kodama soul core-t is ha soul core-t adsz neki és Lantern Plant Fruit-ot. -
Predaking99
csendes újonc
Sziasztok!
Belevettem a Nioh 2-be és eddig nem csalódtam benne, hozta azt a magas szintet amit vártam. Eddig 3 boss zúztam le, egyedül a kígyó tudott megszívatni, de félek, hogy vissza fogom még sírni őt
. Akár csak 1-ben itt is odachi for president
és ha gyors támadásokra van szükségem akkor dupla balta. Heavy-ben a dps-s és breake combo
.
Amúgy a kis csontfejű lilás kodamáknak van valami értelmük azonkívül, hogy tágyakat cserélhetek vele és kb kész szerencsejáték ez? -
Kai_Rong
senior tag
Jaja, sejtem, hogy ez az indok.
@Deck: mivel a sztori az első előtt játszódik, lehetett volna fiatalabb az öreg Tadakatsu, hogy gyorsabb legyen, másabb movesetje vagy valami. De azt is értem, hogy az eddig elkészült cuccokat nem akarták scrappelni.
Ma reggel nyomtam le Nagamasát, hosszú idő után ő volt az első boss, ami 5 próbálkozásnál többet igényelt.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Kai_Rong #269 üzenetére
Ja, durvan no a proficiency a legutobbi patch ota. Katanaval mar 200k folott vagyok, dual sworddal 130k-nal jarok, a Switchglaive-vel pedig mar 90k-nal (pedig csak egy hosszabb sidequestet es egy main missiont mentem vele - igaz, onmyo es ninjutsu proficiency farmolas miatt szandekos halalozasokkal).
Ez a Tadakatsus duel semmit nem valtozott a Nioh 1 ota, csak atraktak kulso helyszinrol belso helyszinre
vicc kategoria volt. Az Obsidian Samurai szinten.
-
Kai_Rong
senior tag
Most tisztogatom a harmadik map végét. Nekem egyelőre ez a jeges odachis szamuráj jött be a leginkább a bossfightok közül. Nehéznek nem nevezném, inkább csak arra ment rá, hogy tanuld ki a dodge-ok időzítését és azt konzisztensen jól csináld, mert a masszív HP poolját le kellett verni
180k-s katana proficiency-vel átálltam a dual swordra, most ezzel megy az aprítás. Illetve most már próbálom aktívan használni a ninja és onmyo skilleket is, mert egyelőre az Adept szintű dojo missionöket se adja be
Onmyónál jól láttam, hogy 250k kell? Atyaég...
-
Deck
titán
Azai Nagamasa pipa. 2.ra meglett.
-
akela91
addikt
válasz
Adam_Shepard #258 üzenetére
A kígyó boss előtt volt checkpoint szinte közvetlen(balra), nem kellett a boss runhoz fentről indulni. Vagy másra gondoltál?
-
-
akela91
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest