Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Kai_Rong #1060 üzenetére
Pedig ha látnád a Nioh-t is 4k60fps-be nem 1080p 60fps-be mást mondanál.
Na meg full csendes a gép, villámgyors, jobb a kontroller, a játékok is szebbek és mindig van 60fps is. Returnal se egy rossz játék és sok játéknál van ps5 patch. Legjobban elköltött 185k-m volt.
Three Kingdoms-ról még nincs semmi hír sajnos
-
Deck
titán
válasz
Kai_Rong #995 üzenetére
Ne is hagyd abba, pár buildet össze lehet hozni benne
Én már csak a buildem tökéletesítem, folyamatosan... A sírba visznek a csillagos statokFist elég OP.
Depth-be csak nagyon agresszívan kell nyomni és akkor pillanatok alatt meglehet ölni bárkit. Az agresszívítás a kulcs.
Visszagondolva... Imádtam a Depth-en való nehezebb fokozatot
Én mindet a Ki Recovery-re rakom. Úgysem jelentős amit ad.
-
Deck
titán
válasz
Kai_Rong #993 üzenetére
Először is GG hozzá, hogy befejezted. Sokan abbahagyják a felénél kb. Kemény a Depth. Én Susano + Izanagi-val toltam végig. (only katana) 11-29-ig talán haltam 2-3x-or a többi first try volt. Igazából csak nagyon agresszívbe kellett tolni akkor nem volt gond. 1 perc volt 1 boss kb. Volt akiktől féltem Ren, Nyotengu, Yoromitsu, Yoshitatsune, a Mágus... Tehát a humanoidok de nem voltak gondok. (persze Ren miatt volt az a 2-3 halál..
) Utána meg egyből jött a Nyotengu csajszi)
Na és most őszintén bevallom, hogy 30.nál William-el komoly gondjaim voltak. 3 humanoidot kaptam. Amint benyomta a vizes lándzsát végem volt. De miután raktam be Protection-t meglett. De nagyon megutáltam őt
Vannak OP fegyverek a játékba (a nagy többség ezekkel játszik) és én a Sloth-ot is kivenném belőle végleg. Teljesen felesleges bele. -
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz
Kai_Rong #964 üzenetére
Vége felé se lesz nehéz. Depth-be is érdemes legalább az elsőt megcsinálni, hogy lehessen damnedes tekercsed. Vannak új Path of.... Statok stb. Meg lucky drop Susano-s tekercs pl. Így lehet farmolni a cuccokat elég rendesen.
Nekem van minden, így ha kell akkor tudok adni -
Shadowguard
senior tag
válasz
Kai_Rong #909 üzenetére
Mikor beírtam már agyon volt vágva
Mondjuk rendesen fel tudott idegesíteni, de legalább emlékeztetett, hogy ez egy soulslike játék. Előtte a bagoly úgy ment le elsőre, mint a parancsolat
Elixir se fogyott el, formot se használtam.
Mondjuk lehet csak elbíztam magam, az előbb mellékküldetésben elengedtem magamban egy "Áh, ez csak egy Enki-t"... Kétszer ölt meg utána -
sp8787
addikt
válasz
Kai_Rong #728 üzenetére
Akkor megvan a kulonbseg, meghozza az ,hogy tobbet(sokkal) jatszottam NG+-on es akkor megcsinaltam a mostani buildemet. A NG+-t az en is kulonosebb build nelkul vittem vegig.
Ez a Versatility a legujabb ilyen gimmick ez nalam megint kimarad.
Nem azt lattam ,hogy mit fognak nerfelni hanem egyszeruen nem erdekelt a dolog.
Megneztem mi megy a legjobban a Todo-hoz es kb ennyi a tortenet.
Sehol nincs a damage-em a masokehoz de nem is hullok el mint a legy. -
sp8787
addikt
válasz
Kai_Rong #725 üzenetére
Mehhh
Szinte tokugyanazzal a "build"-el megyek mint amivel eddig is mentem csak semmi gimmick/faceroll marhasagra nem neveztem be meg eggyel lejjebb es vszinu azert nem is erzem annyira a kulonbseget. Persze aki vmi ilyen poison,Honda vagy melyik volt..etc. gimmick-el ment elotte az biztos mashogy erzi.Mondjuk az tenyleg jelenthet elonyt ,hogy gyakorlatilag szinte az osszes soulcore-bol megvan a perfect-em.
Azt meg ne akard mar elhitetni velem ,hogy a DLC utan 1 nappal nem mukodne ez a "build" mikor szinte semmit nem nagy valtoztattam rajta.
Szolval nahhhh -
Deck
titán
válasz
Kai_Rong #694 üzenetére
"Egy-két cuccot baromi sokszor rolloltam már, hogy azt kapjam, ami kell. Több idő megy el a save scumminggal, mint a farmolással, lol"
+1 Néha nagyon felbasz ez..
" A DLC-t ahogy néztem, fájdalmas lesz unlockolni, nagyon hosszú az a csík ott lent
"
Úgyis megcsinálsz minden pályát, szóval előbb vagy utóbb unlockolodni fog.
-
Deck
titán
válasz
Kai_Rong #688 üzenetére
Saito Yoshitatsu.. Kitaláltad a 2. nagy kedvencem
Poison, Paralysis, Ninja buildek nerfelve lettek. Ezért is csinálok másikat én is. Persze érthetőek ezek a döntések..
Voltak bossok amik 3 Ian Quickdraw-ok voltak nekem de van aki megsem érezte.. Protection is kb semmit se ér. Sima enemyknek is 2 ütés voltam, pedig volt életem bőven..
Yoshitsune szeretettel vár rád a végén 2x-er is..
Persze előbb elkéne döntenem pár dolgot mert sok lehetőség van, hogy milyen build legyen.. Yoshitsune + Master Archer lesz valószínűleg. De lehet egy Yoshitatsu alap Agility A, és Toughness-t 200 fölé tornázom.. Ezek tetszenek a legjobban.
Aztán mehet a csillagos active skill damage meg active skill ki damage mindenre is. -
Deck
titán
válasz
Kai_Rong #673 üzenetére
Nekem több mint 30+ tekercsem van. Elég fun, főleg ha valaki a level közelébe sincs ami kell.
(ide változtatok kicsit a builden)
NG++ teljesen kész. DLC-vel folytatom majd aztán meglesz az utolsó trófea is.
Kemény az utolsó nehézség tényleg, kell figyelni rendesen. Valamelyik boss 3 Ian Quickdraw volt nekem de volt olyan is ami szinte meghalni se akart. (itt sokat használom a Yokai Formát és Otekekamaru-t is. Hiába megy a Protection semmit sem ér kb. 2 ütés bárkitől aztán halott vagy.Éljenek a 180+20-as cuccok
Statom a legvégén tuti újra osztom 400-nál.
-
Deck
titán
-
sp8787
addikt
válasz
Kai_Rong #536 üzenetére
Alapban nincs ertelme nem rainheritelni minimum 1 skillt mindenhova ezek 8.8-8.9%-osak.
Plussz az Attack-ot amihez meg Narancssarga Attack inehritable kesztyuk kellenek.
Minden ures slotra barmelyik Narancssarga inheritablevel tudsz rakni valamit.Fegyvereknel ugyanez.
Nem tudsz * skillt forge-olni ahogy az elsoben se tudtal ebben a fazisban.
Raadasul a kesztukon csak a nem set skillek vannak ezert fosch a SOTC,Flowing Shadow...etc. Eleg idiota gamedesign ,hogy minden szirszar skillt fel tudsz buffolni mint allat kiveve a set skileket. -
sp8787
addikt
-
sp8787
addikt
válasz
Kai_Rong #502 üzenetére
A normal sajat palyajan dobta.
Ha jol szamolom, meg jo az a tablazat amit nezek akkor csak Dojo-s baromsagok vannak vissza. 6 fagyver(erted! fa-fegyver=fagyver muhahahahah
) meg 1 set.
A Black Bear Fur Helmet ami iszonyat kinlodosan jott ki. Na itt mar mindent bevetettem, Itokuri meg at kellett varialnom a Ninja Tree-t mert onnan kellett egy skill. Geeez
-
sp8787
addikt
válasz
Kai_Rong #486 üzenetére
Glory-ert sztem a Twiglight-ok a jobbak.
Pl. a mai Wings of Phoenix az 10+K-ad ha jol emlekszem.
Ugyanigy vszinu ,hogy 170-es cuccokert is. Mondjuk ott ha van 170-es core-od akkor nem nagy ugy mert osszerakod egy demon fegyverrel utana azzal felhuzod amit akarsz.Ha vki core-okat akar farmolni akkor a Fire Gods Magamata-nal jobbra folyamatosan megy a trade. Nem art par jobbat osszeszedni mert ugyan pl. egy NG-bol valot csak 159-ig lehet huzni de ahogy nonek a szintek ez ugy lesz egyre lenyegtelenebb.
Van egy par emberke aki gyujti ezeket es mar szinte mindenbol van nekik -1+Yokai Ability Damage(All). -
sp8787
addikt
válasz
Kai_Rong #480 üzenetére
Kb ugyanott jarunk akkor.Mondjuk a Wooden fegyvereket vszinu kihagyom.
Ma az a palya van twighlight-ban sztem most eroltesd mert ilyenkor vszinu nagyobb a % vagy nem.lol Ma 2szer mentem be visitor-kent elsore a Kohoku-t masodikra a Greater Good-ot dobta ezzel ott mar telejsen vegeztem is.
Ami eddig a leghosszabb volt nalam az a Sekishu Kazusada mondjuk azt hozza kell tenni ,hogy nem varialok semmivel azaz nem cserelek Guardian-t..etc. En a jatek elejen kivalasztottam egyet azota azzal vagyok oszt csokolom.
En ugy tudtam akkor spwanol ha abban a main missionben behivod a benevolentjet.
Azutan lehet ,hogy nem igy van. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Kai_Rong #471 üzenetére
Wikin olvastam hogy gyengéje a poison is, úgyhogy kap poison surikent is az arcába. A lightningot nem írja pedig azt se szereti.
Állítólag ha a futkosós támadását szembe vele dodgeolod akkor atsuhansz alatta és abba is hagyja utána. Jó tudni.
Még nem lett meg de már a water sworddel ledaralgattam a hpja 60%át. Ez a boss valahogy nagyon nehezen megy. Slothot nem akarok használni, majd csak ha már legyőztem egyszer. -
-
Deck
titán
válasz
Kai_Rong #431 üzenetére
Már világos
Grat! Szépen haladsz. Nálam az NG+ nál az első régió teljes kész és a 2. felénél vagyok. A level nagyon gyorsan jön, smithing texteket összegyüjtöm én is, platina is cél majd a legvégén. Build nálam sincs.
NG+ba a 2. küldetésen egyből találtam egy Yasakani Magatama-t -
sp8787
addikt
válasz
Kai_Rong #425 üzenetére
Az a baj azzal a solo-run-okkal ,hogy nem lesz a vegen eleg Glory-d vagy csak vekonyan,hogy osszepakolj egy build-et. A fene se akart Glue-t farmolni vagy hozzavalot. Megvettem glory-bol.Az 1.1M-bolt rohogve kijon. Szoval en a 2 legyet egycsapasra megoldassal csinaltam.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Kai_Rong #400 üzenetére
DLC-kre visszatérve: a Nioh 1-nél így alakult a release roadmap:
2017. február 8. - Nioh base game
2017. május 2. - Dragon of the North
2017. július 25. - Defiant Honor
2017. szeptember 26. - Bloodshed's EndKérdés, hogy most a Covid-19 mennyire szól közbe, de valószínűleg tudják tartani a tempót a Team Ninjások, szóval ez alapján valamikor június elején / közepén jönne az első DLC, augusztus végén / szeptember elején a második, és október végén / november elején a harmadik. Ezzel én kiegyeznék
-
Deck
titán
válasz
Kai_Rong #385 üzenetére
Igazan nem is kellett nagyon előre lépnie. Hisz az első rész harcrendszere is tökéletes volt csak behoztak pár újdonságot ami feldobta az eddigit is. Van akik mondják, hogy csak Nioh 1.5 de akkor minden egyes játék folytatásra is igaz ez, sőt sokkal jobban is. Ami jó azon minek változtassanak az esetükben de sok más játékra ez nem mondható el.
-
sp8787
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest