Hirdetés
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbandi777
aktív tag
Srácok most ng+ a max.nehézség vagy van tovább is?
-
sp8787
addikt
Az egyszerusegrol amugy vitatkozhatnanak mert az sem jelenti feltetlenul azt ,hogy rosszabb egy combat lasd BB.
Egyebkent most h*lyenek fogsz nezni de sztem az 1 nem egyszerubb hanem bonyolultabb attol fugg mire erjuk ezt a jelzot.Hiaba van itt tobb minden ha ezekbol maga jatek kikenyszeriti ,hogy ne tudd hasznalni azokat mig az egyben meg kimondottan ra voltal kenyszeritve ,hogy megtanuld es hasznald vagy jatszottal macska eger kergetozest.
-
sp8787
addikt
Az ,hogy ujitasz vmin meg valtoztatsz rajta az marhara nem egyenlo azzal ,hogy jobb is lesz.
Az elejen en is ugy ereztem ,hogy ez jobb utana telt tovabb az ido es lassan kezdtem erezni ,hogy nem ez nem jobb sot. Nagyon sok esetben le kell dumb-olnod a gameplayedet mert erre kenyszerit a jatek. Ez a rengeteg flashiness meg abszolut elvesz abbol az erzetbol ,hogy ez egy combat. -
Kai_Rong
senior tag
Én ezeket a gyűjtögetős szarokat szeretem. Plusz lehet, hogy az első rész tapasztalata miatt, de itt nem volt szenvedős a Kodamák megtalálása sem, kb. a negyedik régióig nem volt Kodama sensoros cuccom, szóval magamtól bóklásztam be minden sarkot a pályákon. Talán három pálya volt a későbbi régiókban, ahol az emeletes pályaszerkezet miatt ott virított a radaron a zöld pötty, hogy nesze, Kodama, de malmoztam hosszú perceket, mire backtrackelés meg előrerohanás után rájötem, hogy lehet eljutni az adott helyre.
-
Kai_Rong
senior tag
Egyetértek, nekem valószínűleg azért nem szúrja a szememet az újításnak a vélt vagy valós hiánya, mert az első részt is kiváló játéknak tartom önmagában, így én azzal is beértem volna, ha kapunk egy marha hosszú DLC-t az első részhez

Egy-két helyen azért látszott, hogy spórolósak voltak a fejlesztők, néhány pálya egy az egyben átjött az első részből, illetve koncepcionálisan is elég sok copy-paste volt (komplett bossfightok pl.). De ezzel sincs baj, rengeteg játékban ez dívik, és érthető is a fejlesztői döntés. -
Deck
titán
válasz
Kai_Rong
üzenetére
Igazan nem is kellett nagyon előre lépnie. Hisz az első rész harcrendszere is tökéletes volt csak behoztak pár újdonságot ami feldobta az eddigit is. Van akik mondják, hogy csak Nioh 1.5 de akkor minden egyes játék folytatásra is igaz ez, sőt sokkal jobban is. Ami jó azon minek változtassanak az esetükben de sok más játékra ez nem mondható el.
-
Kai_Rong
senior tag
Én ma délelőtt végignyomtam, az utolsó főboss kinyírása után a platina trófea is meglett. Ez a final boss fight pont ideális nehézségen pörgött, nekifutottam vagy ötször, a háromelemes kardos fázis egyszer-kétszer beszopatott. Idén ez az első PS4 játék, ami hosszú órákra le tudott kötni, és annak ellenére, hogy nem nagyon lépett előre a játék az első részhez képest, kifejezetten jól szórakoztatott. Jöhetnek a DLC-k (bár azt továbbra se értem, hogy hogy lesz ezekből a Nioh 2 prequel-sztorija). A lezárásnál mintha lett volna valami flashback, de azt olcsó húzásnak élném meg to be honest.
-
Deck
titán
Kinn az 1.07-es verzió. Changelist: [link]
-
Kai_Rong
senior tag
A megoldás: ne farmolj! Kövesd az igazi üb3rpr0 playák módszerét és save wizard editelj
Nem tudom, hogy az első résznél milyen gyorsan bukkantak fel ezek a surmók, de játék megjelenése után két héttel azért a pofám leszakad kategória. -
sp8787
addikt
-
Kai_Rong
senior tag
Én igazából sima NG-ben is ezt a taktikát követtem, The Shrike-kal megvártam, míg halálba támadja magát a mester
Katanás dojóban meg a ninjutsunál meg sima L1 parry-ztam. Amikor meg úgy tűnt, hogy skillt fog elnyomni a másik fél, akkor futás volt.Utolsó pálya jön ma este
Kicsit overlevelled vagyok (level 134-en járok), ezt onnan gondolom, hogy az utolsó pár pályán már nem nagyon szenvedtem meg semmivel, és a mellékküldik is meglettek simán. A Nioh 1-ben a Medium armor híve voltam, de itt ez a Wandering Shrine Maiden set megvett kilóra, majd kéne forge-olni is belőle jó statokkal, de ahogy nézem, NG+ quest reward a smithing text 
-
Deck
titán
Farmoltam picit Magoichi-t de utoljára dobta persze amit szerettem volna..(Yatagarasu set)
Smithing Text-ek amiket dobott: 2 kard, 1 kusiragama, 2 armor. -
sp8787
addikt
válasz
Kai_Rong
üzenetére
En a Strong-on a Dual Dojo-vla szenvedtem meg nagyon. Igaz nem vmi mags szinten mentem be de akkor is egy sima SOTC ohko-zott. Azert nehezek ezek a Dojo-ek egyebkent mert eleg sok skill-t hasznalnak a masterek es ugye azokat nem lehet counterelni. Az a Dojo is kb. abbol allt ,hogy megvartam mikor tudok The Shrike-olni addig meg tenyleg csak csipegetes.
Ezeket amugy meg kell csinalni mert mashonnan mar nem kapsz pontot egy ido utan.TIL
Mondjuk feltunt de nem annyira ,hogy semmi nem 7 slot-os max 6.
Namost 7 slot-ost csak a narancssarga inheritablekal lehet megcsinalni.
Farmoltam a tobiekkel de nem is tudtam miert amig fel nem homalyositottak.Azaz kell egy 5 slot-os amin nincs inh. Erre raraksz egy sima inh-et majd narancs-al felrakod a 7ik slotot.
-
Kai_Rong
senior tag
En sajnos ma nem tudtam annyit haladni, mint terveztem, csomo itthoni tennivalom volt
Viszont amig jatszottam, szopatott is a jatek rendesen. Ma nyomtam le az otodik map vegen a mellekkuldiket, ettol a vulkanos palyajatol mar hulyet kapok, plusz a kusarigamas yoki movesetjet is sikerult elfelejtenem tavaly ota, szoval keltem - fekudtem
Meglett mindegyik mystic art - szegyen vagy sem, a legnehezebb boss eddig az axe mystic artos mester volt, egy oram tuti rament mire sikerult lecsipkedni a kilometeres hp csikjat.
Lady Neszekabbet csaptam le, lassan de biztosan s vegere erek. -
BOBAKILL
őstag
De jó mikor a főküldetés után a mellékküldiben is megkapod a bosst közvetlen utána. :) Mondjuk nem volt nagy szám ez a Yoshimoto. Bár párszor megszívatott. Magamban csak Józsimotornak hívom. :)
-
sp8787
addikt
-
lbandi777
aktív tag
Érdemes egyébként a kodamákat is összeszedni tegnap a bazárban olyan kéziágyút vettem tőlük csak pislogtam.
-
Kai_Rong
senior tag
En most ertem a hatodik regioba. Tovabbra se ertem, hogy miert kell minden hasonszoru jatekba egy olyan boss, aki el se fer a palyan. Az elso reszben is tre volt az osszes ilyen bossfight, a Sekiroban szinten, es most sem volt ez maskent. Bugos hitbox, full random glitchek. De lenyomtam, hogy vesszen meg, kellett egy par probalkozas azert. Ez a Shrine Maiden szett rajtam maradt az otodik terkep kezdete ota, egesz megkedveltem

Ket Mystic Art kell meg, a hatchet meg a fejsze, illetve az Onmyo Magicet meg nem adta be, csak a Ninjutsut. Utobbinal a Sekiro-fele iskolat kovettem, hagytam, hogy a tanar ur halalra tamadja magat (ezt a katana parryt nagyon erzem).
Hatchettel tolja valaki? Lenyomtam egy par palyat, 100k korul van a proficiencym, de eleg basicnek erzem. Van valami OP kombo vele? -
lbandi777
aktív tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Biztos értetlen vagyok de az utolsó shrine kb. 10 sec.futás-ra van a boss-tól.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
lbandi777
üzenetére
Akkor ismételten:
nem a gyakival van bajom, hanem azzal, hogy vagy lerohanom a pályát és lesz, ami lesz, vagy expedíció és akkor 7383297864387926432897642 óra, mire mindenki végiggyűjtögeti a motyókat.
A summn bedoblálás is random, mert van hogy lerohanom a pályát, majd a starter pontra adja be az embert. -
lbandi777
aktív tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Gyurinak a bal első lába mögötti részt kell ütni ahol kijön a testéből,nem tudom bug e de nagyon gyorsan leveszi az életét.
-
lbandi777
aktív tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Hogy érted?
-
Deck
titán
Végre meglett az első Mystic Art-om, a kardhoz. Omnyo-hoz is meglenne de örülnék.. Nem tartana ezer évig benyomni boss fight közben egy O. Magic-et..
-
Deck
titán
Maeda Toshiie és Shibata Katsuie boss fight pipa. Toshiie nehezebb volt számomra mint a Shibata elleni.. Az nem is volt nehéz pedig nagyon féltem tőle..
-
BOBAKILL
őstag
Jájjj de kígyó.! Ma vagy 2 órán keresztül szivatott de csak meglett. Az első twilight se volt rossz a Mezukival. Már harmadjára öltem meg. Sokkalsokkal jobban tetszenek ezek a yokai bossok mint az első rész op humán bossai.
Az tetszik igazán a játékban hogy szinte muszáj az összes skillt, képességet használni ha haladni akar az ember.
A yokai fegyvereknek van valami egyedi képességük? Csak van valami ha már beleraktak a játékba. Van valami másfajta fegyver is...
A fegyverek skalazodasanal az hogy A- vagy A+ az mit jelent? Értem hogy az A az majdnem a legjobb de a + - nem vágom.Utoljára a Code Vein kötött le ennyire mint ez. :)
-
RetroJack
tag
Ez a Gyuri ritka idegesítő egy Boss, kígyó után ez szívatott a legtöbbet ...
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Predaking99
üzenetére
Szegény Tengut miért gyűlölitek ennyire
Lassú mint állat, Enki meg Yoki mellett az a nagyobb yokai, aki szinte sose tud megütni.Én akitől hülyét kapok, az Ubume, Namahage meg Rokurokobi. Meg a patkányszerzetest se nagyon csípem.
-
Predaking99
csendes újonc
Spec én a fextralife-s wikiből tudtam ez meg
. Villámos general leszedve, villám támadása az egyetlen ami miatt trükkős, különben ez egy vicc fight.
Most tartok ott ahol az open beta, kicsit változtattak rajta mert ahol egy Enki volt egy madaras démon van amiket meg utálók mint a szar a fűben
. -
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nálam pont fordítva van, most érek az ötödik régióhoz és eddig minden küldetés 5-6 szinttel az enyém alatt van (és ritkán megy a "fájdalomméter" két kard fölé). Mondjuk én lenyomtam a Twilight missionöket is, van, amelyiket többször is, az lehet, hogy jelent ennyi pluszt. Egy pár szint azért nálam is beragadt egy-két mocsok pályán, amikor sok helyről le tudsz esni / meg tudsz fulladni

-
Kai_Rong
senior tag
-
Deck
titán
Szoktam keresgélni Nioh-s videókat, tippeket, stb a neten.. De, hogy feldobja a YouTube ajánlásnak, hogy "Nioh 2 final boss fight" és a borítóképen az van aki lesz.. Erre szavak sincsenek..
Ugyanígy jártam már más játékkal is. -
Deck
titán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Saika Magoichi-ra gondolsz? Pedig ha legyőzöd mi jön..
-
Deck
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen, az eleje kemény volt azért..
Én az 5.régióig egyszer haltam csak úgy, hogy amritát vesztettem (szerencsére akkor se sokat) . Summoners Candle-t használtam többször is. Az 1-ből tanulva, nagyon figyeltem erre a dologra. Eddig nem panaszkodom.. Remélem így is marad a dolog..
Vagy nem..
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
A 4. area végén levő bossra gondoltam.Odáig eljutni is olyan érzés volt, mintha 30 éve játszanék ezzel a játékkal
-
Bad Pritt
félisten
Igen amúgy, ha ezt kettőt megtanulja az ember, akkor kb nyert ügye van az esetek 90%-ában. Az elején még egy Enki is mekkora gondot okozott, most meg...

Amúgy szerintem aránylag sokszor haltam és vesztettem Amritát, mert mostanra a küldetések szintje beérte az én szintemet (67-72 közötti küldiket csinálok, 70-es szintű vagyok). Visszaváltottam odachira, nem igazán éreztem rá a katanára, ezzel viszont határozottan jobban megy a játék, most van két jó kardom (egy water meg egy poison).
Egy átlag kombó hány ütésből épül fel nálatok? Odachival, mivel nagyobb a Ki consumption három csapás kb, ami megy az a négyzet-négyzet-háromszög és amióta megvan a Swirling Snow azt szoktam használni sokat. -
Deck
titán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Kire gondolsz?
-
Adam_Shepard
addikt
Ennél a madár csávónál mit gondoltak? hány órám van játszani egyhuzamban?
-
Deck
titán
Nem volt ma sok időm játszani sajnos de az első 4 régió kész teljesen. (1 mellékküldetést kivéve ami nem aktív még)
Holnapután folytatom az 5. régióval.
-
Deck
titán
A páncél soul match jó drága azért..
-
Kai_Rong
senior tag
Ezen a tuzes palyan szegyenszemre eltevedtem. A harmadik shrine-t lattam mar, de nem aktivaltam, es utkozben meghaltam, botor modon a guardian spiritet visszahivtam Summoner’s Candle-lel, es most nem talalom az utat a harmadik shrinehoz. Egy masfel oraja bolyongok ezen a hulye palyan korbe-korbe. Kinomban behivtam egy visitort, hatha tudja az utat, de nem ugy tunt, hogy ismerne a palyat, szoval 20 perc utan disconnectelt... szerintem visszamegyek az elso shrinehoz es valami guide-dal vegigmegyek, nincs jobb otletem. Gyulolom ezeket a tuzes palyakat, a Niohban is igazi remalom volt nekem navigalni, nagyjabol Way of the Wise-ra jottem bele a pontos itinerbe.
A mai Twilight missionkerekesszekes macskano bossan jot nevettem 
-
sp8787
addikt
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Az a helyzet ,hogy a game marhara nem ragja szadba mit kell csinalni szokas szerint.
Ha Ninjutsu, Onmyo pontokat akarsz akkor vagy talalsz egy lock-ot.
Vagy ha gyorsabban akarod akkor dobalod a bombakat meg hasznalod a targyakat.
Onmyo-hoz pl. Sacred Water...etc.
Ha mar van egy pontod akkor onnan kezdve azt amit unlockoltal folyamatosan hasznald ,hogy jojjon a tobbi pont.Most en is dual-al megyek , eleg jo.
Vagyis mentem de meg megyek.Ma 2!!! ora farmolas utan meglett az 1so Yasakani.
Yippee!
Es rajottem ,hogy/hol kell Brute Mortal Core-okat farmolni ez ido alatt.
Csuhajja!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kicsit overlevelled vagyok (level 134-en járok), ezt onnan gondolom, hogy az utolsó pár pályán már nem nagyon szenvedtem meg semmivel, és a mellékküldik is meglettek simán. A Nioh 1-ben a Medium armor híve voltam, de itt ez a Wandering Shrine Maiden set megvett kilóra, majd kéne forge-olni is belőle jó statokkal, de ahogy nézem, NG+ quest reward a smithing text 
(Leellenőriztem és tényleg ezt kaptam)
Vagy kamu? El se indítottam a videót amiről beszélek amúgy. De nem az Uchiha madárijesztőre gondolok én.. Az egyértelmű. Hanem amit láttam, nem tudom igaz-e: