Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
nem megy rá a soulmathel a 7.slot

-
sp8787
addikt
válasz
PETEE78
üzenetére
Az nem az Umbracite hanem a Divine Fragment.
Umbracite-bol van 4 tier : alap,Quality,Fabled,Divine
Onnan tudod szerezni ahol irtam> napi Twigligh-ok,Mission Reward,Random EncountersTempereles-be ugy tudsz bemenni ,hogy bemegy a Reforge menube raallsz az adott gear-re es megnyomod a Haromszoget.Temperelni csak Umbracite-el tudsz nem Divine Fragment-el.
Amirol at akarod rakni annak a Familiarity-jet kell maxra huzni fegyvernel Whetstone-al ,armornal Nikawa Glue-val vagy siman hasznalattal de az eleg sokaig tart.
Ezutan az alapfegyveredre raSoulmatch-eled a hasznalni kivant tulajdonsagot.
Ha utkozes van akkor nem fog menni igy az utkozo tulajdonsagot elotte atReforge-olod. -
PETEE78
senior tag
Az umricitek ugye a zöld sima150-es cumok szétszedéséből jönnek gyorsan, eddig így csináltam.
úgy felhúztam kb 300db 1 óra alatt seNa látod ez a legofntosabb infó aminek nem voltam tudatában és az egész kovácsolásnak lényeges része:
"2 slot reforge-olasa reseteli a Temper tablat."
Így már más a képlet
Ok temp- 2 reforge-temp- 2 reforgeMár alig várom, hogy kipróbáljam

és a [>]Close Combat Damage 15%-os inheritable-t. Vagy Spear vagy Hammer. Na azok kozul vmelyikrol atrakod a CCD-t a Nami-ra
azt úgy lehet, hogy mindkettő maxra van húzva, amúgy nem engedi igaz?
-
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha meg tudod oldani akkor azert a Fam A-t meg probald meg rarakni.
Ami meg fontos lehet az a Ranged fegyvered-nek szintje marhara lenyegtelen.
Ugyhogy oda nem artana az Agility Damage Bonus A-t rarakni legelabb az egyikre es amikor melee-be bonyolodsz figyelni ,hogy az legyen bevaltva.
Azert mondom az Agility-t mert gondolom nincs a sulyod 30.1 folott, ha ott van akkor Equipment Weight Damage Bonus A-t.
Ha Tataneshi-t hasznalsz az alapbol adja 3 db-nal az Equipment Weight Damage Bonus A de ugyanugy 30.1 felett kellene lenned es akkor a ranged-en Agility Damage Bonus A kell. -
Bakker, lementettem a képet, ilyenem sose lesz
Szerintem most még nem fogok szenvedni ennyit, próbálok egy 20ccd-t rálökni azt hali. Majd rakok fel képet, hogy nekem jelenleg milyen van, és akkor max arra adsz javaslatot (: Nagyon sokat nem akarok most még költeni, játék elején vagyok, itt még nem hiszem, hogy értelme lenne elkölteni rakat lóvét egy cuccra.. -
sp8787
addikt
válasz
PETEE78
üzenetére
Legegyszerubben/legolcsobban Temper-elessel.
Ott ahol farmoltad e revenantokat szinte tuti ,hogy dobott vmelyik [>]Close Combat Damage 15%-os inheritable-t. Vagy Spear vagy Hammer. Na azok kozul vmelyikrol atrakod a CCD-t a Nami-ra es azutan raTempereled a Familiarity A-t meg a CTA-t. Ennel tobbel sztem nem kell foglalkozni de a tobbit reforge-olgathatod es ha tetszik akkor annyi.Tempereleshez Umbracite kell
- Napi Twiglightok, Nemelyik mission
- Random Encounters ahol az alap meg a Quality Umbracite-et nagy mennyisegben be lehet szerezniUmbracite-el ugy tudsz sporolni ha 2 slot-ot reforge-olsz. 2 slot reforge-olasa reseteli a Temper tablat.
Temper-ben negnezed > Nem tetszik > Reforge 2 Slot > Temper-ben negnezed > Nem tetszik > Reforge 2 Slot > ......Temper-ben negnezed > Tetszik > Temperelsz
-
PETEE78
senior tag
a kovácsnál már csak 1 dolog nem tiszta....
ha a megfelelő komponensek szerepelnek a namyn, csak alacsonyabb értékekkel:
pl FAM A+ helyett FAM C, vagy a % értékek alacsonyabbak a max értékeknél és már felhúztam a kardot +9 re, akkor hogy lehet javítani az értékeken a legolcsóbban, vagy legésszerűbben?A Namy textem megvan....
Érdemes inkább forgeolni egy újat, roll a megfelelő értékekre és felhúzni inkább azt +9-re?
vagy hagyjam a fenébe mert ez még csak zöldike és később lesz ethernal is? és az gondolom nem kompatibilis...
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igy nez ki a Perfect Iai QDR Katana!
Ugyhogy jol nezd meg!

Ami feltetlenul szukseges minden fegyveren fontossagi sorrendben:
- CCD20
- Familirity A
- CTA
Katana-nal sztem mindenkeppen jo ha vagy *Iai QDR vagy *Flowing Shadow is van rajta de ez inkabb feljebb fontos.A Finalblow sztem egy Katana-nal alap.Ugyhogy marad 1 perk amit valtoztathatsz.
A Guard Ki Reduction 30% csak a Katana-ra rakhato en ezert hasznaltam azt.De lehetne Weaken Torso/Melee Weapons is peldaul. -
-
Megcsináltam a sparrow flies again submissiont. Azt kell mondjam ez embertpróbáló volt, 3 boss jött egymás után + az elsőnél még lőfegyveres addok is spawnoltak időnként. Az ilyen kihívásokra mondom azt, hogy van tartalom a játékban, ha esetleg vki nagyon könnyen haladna a sima sztorival (:
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Way of the Nioh-ig egy armorhoz hozza nem nyultam ilyen teren, nem foglalkoztam a +-okkal se a lvl-el tulzottan.De persze 1st playthrough az mas.
-
-
sp8787
addikt
válasz
PETEE78
üzenetére
WotSam/WotStron 150 + 7 max upgrade is +10.
WotD 200/210 +17 max is +20.
WoW 250/260 +27 max is +30.
WotN 300/310 + 37 max is +50.
Abyss 300/320 + 135 at the last floors.Abyss
Possible + value = (Floor Number / 10) + 35 +-3
999 +135
900 +125
800 +115
700 +105
600 +95
500 +85
400 +75
300 +65
200 +55
100 +45 -
válasz
PETEE78
üzenetére
Ez engem is érdekelne, most akarok nekiállni bohóckodni a kovácsnál.
Közben második dlc 1 submission kivételével pipa, uccsó subnál elvileg 2 ellenfél ellen kellene menni, nahh ahhoz most nem volt idegrendszerem, így bele se néztem. Kiv leszek 3. kiegre, hogyan is ér véget a történet.
-
PETEE78
senior tag
ng+ ban meddig lehet húzni a fegyókat? +10?
+7 es a kardom kb 170 szintű a karakterem... csak funból játszom az új kártyáig... DLC-k meg Abyss majd utána....
A geart is húzzam párhuzamosan, vagy először kard +10 ig vagy +15 nem tudom mi a cap...?
-
Mindenről csak utólag vidiztem, nem rontom el ilyesmivel a játékélményt (: Abyss is nagy feeling volt elsőre, ráadásul még csak 2 szintet mentem rajta, oda is kéne vmikor időt szakítani.. Az a baj ez a játék is egy jó nagy timesink, sejtettem, hogy párszáz óra bele fog pörögni../nem is zavarna, ha mondjuk 20 éves lennék, és tengernyi idővel rendelkeznék
/ -
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Főleg ng+okon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ne nézz róla semmit. Legyen meglepi
-
-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Grand Tournament-et lesd majd meg a 3.dlc végén

-
2. dlc is sztori rész is pipa. 2db sub mission maradt még belőle, amit terveim szerint letolok még a hétvégén, aztán elvileg indul a 3-as, vagy haladok egy kicsit ng-ben az alapjátékkal.
Eddig ez a rész tetszett legjobban a játékban, az Osaka siege az szerintem vmi fenomenális. Nemtom mitörtént, de cuccömlés lett a játékban, rengeteg zöldet dobálnak most már /van +1, +2, +3-as itemem, csak még mindig nem álltam neki kovácsolgatni/.
Szintben is megszaladtam + farmoltam is egy kicsit, jelenleg 220 környékén vagyok a hayabusa buildet használva. Egyelőre nem is tervezek váltani, bejön ez a katana/kusza vonal, pedig pár fegyvert ha másért nem a trophykért még fel kell húznom. Közben elkezdtem csinálni a twilight missionoket is, megint csak a trófea miatt, egyelőre nem volt fennakadás, 200as küldit is egész simán abszolváltam. Kérdésem az lenne, hogy most már megéri elkezdeni kicsit pimpelni a felszerelést, vagy hagyjam a fenébe és toljam NG-t majd NG+-t? -
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem az egyik kedvenc pályám a Siege of Osaka
Ennek van Twilight Mission verziója is, az még brutálisabb. -
válasz
Kai_Rong
üzenetére
Most kezdtem el a második DLC-t, hát bakker ez a siege of Osaka vmi eszméletlen állat. Az alap játékban is nagyon tetszett az ostrom rész, de ehhez képest az piskóta. Komolyan mondom nem gondoltam volna, hogy ennyire jók a kiegek a játékhoz.. Mondjuk most keresgetem a pályán a kodamákat, hát nagy "élmény", mikor közben nyílzáporral bombáznak, fedezék meg sehol (:
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igazából majdnem mindegy, hogy hogy haladsz a DLC-vel. Szerintem a harmadik DLC-hez nem árt, ha már NG+ alatt játszogattál egy kicsit, mert lehet érezni a nehezítést (mire a harmadik DLC kijött a többség már vígan végignyomta az NG++ kört, szóval a nehézségi szint NG+ közepének a környékére lett belőve). De ha élvezed a kihívást, akkor persze, nyomassad előbb a DLC-ket, aztán pedig jöhet az NG+. Engem anno nagyon riogattak a DLC-kkel, szóval én már majdnem végeztem az NG++-szal, mire az első DLC-be belekósoltam volna, nem is volt benne semmi kihívás Way of the Samuraion

-
-
Kai_Rong
senior tag
Completionben még mindig a ritkábbak között van (elsősorban az időigényesség miatt), de az kétségtelen, hogy jóval nagyobb szívás lehetett ezt az első DLC alatt megcsinálni, amikor a WotD volt a legmagasabb nehézség, cappelve volt a zöld loot +20-ban, nem volt Ethereal gear és nem volt tempering

-
Köszi mindenkinek!

Cortez71: azt néztem én is, hogy mik hiányoznak, azt mikor megláttam, akkor realizáltam, hogy az el lesz napolva
1 dolgot rontottam el, az egyik spa-t nem találtam meg, és most nézem egyik mapon 2 van, szóval most végig megyek megint a one-eyed dragon's kastélyon.. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Gratula

A DLC-s trófeákkal nem fogsz repeszteni sajnos, az egyik ugyanis azt kéri, hogy minden, az alapjátékban és az első DLC-ben lévő küldetést csinálj meg Way of the Demon nehézségen
(ami az NG++ nehézség) Az alsó hangon egy jó 2-3 hetes projekt, attól függően, hogy mennyi időd van játszani egy héten. -
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szép! Hajrá

-
1es dlc pipa, megcsináltam az összes küldit a Tohoku map-on. A végén a dupla ellenfeles elég durva volt, de azt is sikerült megoldani kb fél órányi try után. Eléggé bejön ez a Hayabusás build, karddal is illetve kuszarigamával is. Még maradt 1 vagy 2 trophy ami hiányzik, azt beszerzem aztán repesztek tovább a köv dlc-re.
-
Várjál ott még nem tartok, hogy felpimpeljem a fegyókat. Egyelőre összeraktam a buildet és próbálom megszokni. Kovácsolás rakat pénz, meg szerintem ott ahol én tartok még nem éri meg fullos geart rakni, hiszen a köv fokozatnál lecserélem. Majd lövök pár képet, hogy jelenleg mi van a gearemen, amit revenatoktól kukáztam

-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Yep ez a sima Hayabusha. Egyebkent ott azert van egy *Iai.
Amugy en elbol leszednem/kicserelnem a *Yokai CCD-t a Dragon Sword-on. -
Közben rájöttem, az lesz a hiba, hogy vmi követelmény nem felel meg meg az armoroknál, sorry belámultam..
Amúgy ezt akarom betesztelni: -
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Melyik 2ot? A Fegyveret?
Merthogy az Armoroknak vannak kovetelmenyei. -
Egy kérdés: megvan a komplett dragon ninja set. Felveszem magamra és csak kettes szetbónuszt ad meg, hiába van rajtam minden, ez bug vagy feature?
Cortez71: köszi, amint lesz időm rápróbálok (:
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mindegyik DLC-ben 3 fo mission van. Az utolso side missionok jellemzoen az egyes DLC-k utolso main missionje utan nyilnak meg. Az elso DLCnel egyebkent az utolso main mission eleg rovidke, majd meglatod

-
Tatenashiból 3 darabom van, de akkor összefarmolom, thx az infót

Ma is haladtam egy keveset, megcsináltam a második main missiont is a dlc-ben /The one-eyed Dragons castle/. Meglepő módon elsőre sikerült levernem a bosst, bár a végén 2x is hajszál híján beledöglöttem az elementál pool-okba, amiket lerak. Ahogy nézem több side mission nincs, utolsó main mission jön és elvileg vége az első dlc-nek. (?) -
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Na azt se hasznaltam soha.
Ilyen Ninja meg Kunai meg ilyeneket soha nem hasznaltam.Probalj meg legalabb 2 set-et kombinalni pl. Kingo+WotW. Egyebkent az a nagy helyzet ,hogy full Tatenashi + barmilyen fegyverrel a Way of the Demon lehozhato kulonosebb gond nelkul.
Way of the Wise-nal de akar mar a Way of the Demon-on mar nem art vmi komolyabb. En a Tatenashi+Obsidian Todo Klan(Todo for life!
) amit hasznaltam. Az Axe+Katana nekem nagyon bejott.A vegefele amikor mar van olyan ,hogy ha eltalalnak akkor debuffolodhat a fegyvered es olyan mintha fott spagettivel utogetnel na ott en Futsunishi+Tatenashi kombot hasznaltam szinten Axe+Katana felallasban.
-
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha nincs meg a 7db-os bonusz akkor addig en azt hanyagolnam.Soha nem hasznaltam de annyit azert tudok ,hogy a 7pcs Dragon Sword: Truth az ami miatt ezt hasznaljak.Minden mas tekintetben egy kalap fosch.
-
Kato-t használom a játék kezdete óta, nem foglalkoztam semmivel ezen a téren. Most még másodlagosat se tettem be, csak eszembe jutott, hogy felhívta rá a játék a figyelmemet.
Igazándiból most elkezdtem fórumogat olvasgatni, hogy milyen buildet érdemes összerakni, ami szimpatikus is. Most farmoltam egy kevés revenantot, és 5db összejött a dragon ninja set-ből, lehet megnéznem mit lehet vele kezdeni. Van már jópár zöld itemem, most egy kicsit le szeretném rakni a speart /red demon set/ és átállni vmi másra. -
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
En Way of the Nioh-ig nem szinteztem a Guardian-t. Egyebkent eleg egyszeru, a masodlagosnal mutatja ,hogy mit ad pluszba.
Pl Kato az elsodleges es Itokuri a masodlagos akkor kapsz plusz Luck-ot.Ertelemszeruen meg kell lennie a megfelelo mennyisegi Spiritnek hozza de gyakorlatilag 10 Spirit-nel nem kell tobb mert minden ami hasznos annal mar unlockolodik.De ha beleszeremesedtel vmi masik Guardian-ba akkor annak megfeleloen noveld meg a Spirit-et.
-
Vki elmagyarázná nekem, hogy miként működik az elsődleges meg másodlagos guardian? Illetve most akkor vadul kezdjem felszintezni azokat amiket használok, mert látom xp-t is lehet tolni nekik..
Cortez71: köszi, azt még nem most lesz akkor (:
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Utolso DLC utolso main missionje utan.
-
-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nehezek a DLC pályák. De a Date srácokat, Sasuket és S. Yukimurat leszámítva a többi boss könnyű lesz. Legalábbis nálam mind megvolt 2.ra a többi. Pedig azt hittem a végső boss nagyon nehéz lesz de egyáltalán nem

Grand Tournament viszont nagyon szo*atós
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Azt még nem találtam meg, egyelőre dlc-ben vitézkedem, hát nem mondom, hogy egyszerű
Szerintem itt már a lila cuccaim erősen felejtősek, meg lehet neki kellene kezdenem barátkozni Mr Smith-el (: Illetve lehet újra kellene osztani a statjaimat is, az, hogy mindent 20-ra feltoltam kivétel spirit, az asszem itt már nem nyerő.. -
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Grand Tournament?

-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Azért vannak itt kihívások. Disturbances of the North submissiont toltam most. Röpke másfél óra volt szerintem mire meglett. Baromi nehéz volt a vége..
-
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Yup en is igy vagyok ezzel.
-
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egy kis oktato video.
[link] -
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Dodge a legjobb. Hajrá meglesz

-
Sloth nélkül veretem és spear-el. Meglesz ez, igazából a távolsággal kell jászani + még nem vágom 100%-ban, hogy melyik kombó hányas. Azt tudom, hogy a 6osat még blokkolva se szabad benyelni, mert kifogyok a KI-ből seperc alatt.
Bakker, thx az 5letet, vhogy ez eszembe se jutott, hát persze QD-vel végülis midrange-ről simán tudom zúzni, ami kb a legjobb távolság ellene. Már csak holnap fogom tudni megpróbálni, de majd reportolok ha megvan (:
Igazából maga a pálya egész simán ment, 147-es lvl-en vagyok, az ehhez nagyjából megfelelő cuccokkal. Tegnapi estét/éjszakát farmolással töltöttem, xp-t a mobokóból itemeket meg a revenantokból szereztem.Deck: most sp tanácsa után én is azzal fogok próbálkozni, illetve a parry nekem sem erősségem, inkább dodge-olom az ellenfelek támadásait.
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Siman marminthogy "siman" ha ismered.Egyebkent az Iai QD az egyik legjobb ellene sztem.Sloth-ot meg sztem ne is probald mert csak bekavar.
Masik verzio ,hogy majd kesobb csinalod de akkor sztem a tobbi DLCbe sek kezdj bele mert nem vszinu ,hogy menni fog.
-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én Katanával győztem le spirit nélkül

Amúgy sose parryztem a Nioh-ba. -
-
PETEE78
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
"esélytelenségem felháborító.. "

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
lassítót? Én azzal meg minden gyengítő spellel vertem le. Nem láttam más esélyt

-
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
nem tudom. Nekem még slothal is túl gyors volt

-
válasz
Woodslave
üzenetére
TAvaszi szünet van és itthon nyomulok a gyerekekkel (: Ma megyek majd estére lábazni, érdekes lesz 2 óra bringázás után

Te nemtom, oda berakta azt benéztem. Egy shrine-nál kezdtem, egy út vezetett befele egy bosshoz. Első nue volt, a második a Derrick, de ott annyi nehezítés volt, hogy a pályán bizonyos helyeken durván sebződtél. Viszont bakker, most elmentem a dlc első bossához /Yokai Country/, hát bakker, esélytelenségem felháborító.. Meg lehet ezt itt ölni normál gearrel vagy majd jöjjek vissza vmikor ha már terminátor üzemmódban nyomulok?
SP: köszi ismét az információ hegyeket (:
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
na pedig azt mondtad nem maradsz fent mert a reggeli edzés 
Mi ez hogy a twilight mission abbys volt.? Ez is az is? Abbys csónakkal mentél vagy be a barlangba
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A Droplet of Decay az a Defile-olashoz kell. Az Abyss-ban a Shrine-nal megjeleneik ez az opcio. Defile-olsz egy gear-t(accessory is lehet) ami Decay-be plusz Amritaba kerul. Ezutan ha haladsz elore minimum 3 szintet az AByss-ban es ott kilepsz akkor egyreszt a lvl-je biztosan a +ja is biztosan Abyss leveltol fuggoen es adott esetbel a rarityje is emelkedik.Azaz egy lila itembol tudsz Divine itemet csinalni ha akarsz.Viszont ha meghalsz a Guardianod nelkul akkor minden defile-olt cuccot buksz es kirepit az Abyss-bol.
A Divine fragment az forgeolashoz es reforgeolashoz kell. Ha Disassaemble-ed barmelyik divine geart akkor 1 Divine fragmentet kapsz ha Ethereal-t akkor 3-at.
Reforge-nal ha Divine Fragment-et hasznalsz akkor vmivel nagyobb az esely a jobb perkekre es magasabb %-ra. -
Twilight mission abyss volt, megcsináltam 2 szintet, vicces fightok vannak..
Kaptam két zöld itemet droplet of decay illetve divine fragment, ezek kovácsoláshoz kellenek? -
Nahh tegnap kicsit nekiálltam tápolni. Mentem már ng+ban nem keveset, sikerült hajnali 3kor feküdni. Viszont megérte, majdnem 150es szintű vagyok, most azon gondolkozom, hogy újraosztom a pontokat. Illetve kéne néznem vmi buildet + az összes fegyvert ki akarom maxolni.. Van teendő gazdagon, úgy érzem, most indul a játék maga (:
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Kíváncsi vagyok a dlc hogy tetszik majd

-
PETEE78
senior tag
válasz
Kai_Rong
üzenetére
jaja, NG+ ból tegnap mentem vissza a 2 királyhoz. És szégyen vagy sem én bizony a szikla körül játszottam velük és egyesével szeleteltem le őket.
Most megvárom az új videokártyám, eddig gtx660-al vittem... most egy 1060 3gb ra szeretnék beruáházni, aztán esek csak neki a DLC-knek. Szeretném tű élesen röcfenésmentesen ultárba játszani ezeket a részeket.
szóval addig pihi, vagy max 1-2 ng+ pálya amit már ismerek...
-
TIT
veterán
válasz
Kai_Rong
üzenetére
Az NG+ nem a játék újra játszva?
Más: Én a dlc-ből 1 térképet csináltam meg amikor most kicsináltam a jegeseket( other shore) és a restless spiritet,azt hittem az sose lesz meg.
De ez a Hanzo+a kiscsaj nem normális és a Mate valaki se a zöld kardjával a dojo pályán.
A dual katanával vagy a karddal,hogy kell blokkolva ellentámadni? -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Jaja, a Way of the Strong az NG+, ott érdemes haladnod. Jobb zöld cuccok esnek (már van + érték a szintjük mellett) ott.
A DLC-khez menj vissza Way of the Samuraira a négyzet gombbal, és válaszd ki az Omi utáni régiót.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem volt egy nagy eresztés, simán le lehetett zúzni. Megkaptam way of the strongot, ezek szerint kezdhetem magamat itt pimpelni? DLC-ket merre találom?
-
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a dual bossfightokat még jó ideig nem fogod tudni megcsinálni (Queen's Eyes után sem
), hacsak nem LW cheese-elsz masszívan (értsd: Spirit Stone-okat és Soulstone-okat ropogtatsz csata közben, mintha robbanós cukorka lenne). Azok úgy lettek kitalálva, hogy kb. NG+ közepén menjen rá vissza az ember. -
Meg is lett a fütdőzős acsi is, vicces a legutolsó pályán lévőt nem szedtem össze. Viszont most itt a végén a side missionok elég nehezek, egyelőre a szintemen /kerek lvl100/ meg a jelenlegi gearemmel annyira nem tűnik megoldhatónak a dual ellenfeles csata /jégkirálynő meg a feltámasztott mókaficek/. Most be kellene adnom a queens eye mission először, vagy farmoljak szintet geart?
-
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A Trail of the Master küldivel próbálkozz, ott sok onsen van, amit el lehet hagyni
A fő küldikben ha megtaláltad őket, akkor a pálya kiválasztásánál egy fürdőző démon emblémával jelzi, hogy megvan. -
válasz
Kai_Rong
üzenetére
Ez ugyanott a 6-os térképen van? Még nem néztem utána, hogy milyen missionok vannak, elmentem a fürdőket körbejárni. Szívok is vele, mert csomót megtalátam, nem emléxem melyek azok amik kimaradtak /3-4db lehet max/, végigmentem amit úgy hittem, hogy kimaradt, de nincs meg a trófea, remek lesz ha végig kell sorjázni minden pályán

-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Azért Yamata no Orochi után még verd le a true bosst
(Queen's Eyes mission) -
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Kevés játék van aminél megérik a DLC-k és szuperül sikerültek. A Nioh pont ebbe tartozik

-
Mai nap volt egy kis időm leültem a gép elé és beadtam Yamata no Orochi-t is, így alap nehézségen végére értem a játéknak. 6os tartományban maradt még egy submission, azt megcsinálom, utána nekilátok a DLC-nek. Jó kis kaland volt ez, kíváncsi vagyok mit tartogatnak a DLC-k illetve majd az abyss. Kodamákat összeszedtem mindet, viszont a pool-okból van amit kihagytam, így ami kimarad azokért is vissza akarok menni..
A 20as magichez tartozó dojo küldit akarom még beadni, az ami még kimaradt, illetve a fegyverek maxolása utána, az azokhoz tartozó dojo missionokat is meg szeretném csinálni, szal van még teendő
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem itt már a lila cuccaim erősen felejtősek, meg lehet neki kellene kezdenem barátkozni Mr Smith-el (: Illetve lehet újra kellene osztani a statjaimat is, az, hogy mindent 20-ra feltoltam kivétel spirit, az asszem itt már nem nyerő..