Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
#22794752 #12958 üzenetére
Akciósan szoktam töltögetni őket eshop-ból, így főleg digitális formában játszom őket. De vannak bontott példányok is, amik nem részei ennek a gyűjteménynek. Igazából lemezen nem annyira jó velük játszani, mint háttértárról. A 3DS más, ott a kazetta is pont ugyanolyan jó.
-
woros
őstag
válasz
#22794752 #12818 üzenetére
Természetesen nem lehet Wii U-val ott játszani, csak Switchel, Switchen, csak meg akartam szólítani akiket esetleg érdekel, de nincsenek a Switch topikba.
Vidékre csak annyit, hogy ez nem egy ARMS jellegű bajnokság hogy minden nagyobb városban jelen legyen és valahol össze kell tömörülni. Tekintve, hogy a GamePark is bp-i, így értelemszerűen a bajnokság is ott lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest