Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elderath

addikt

válasz Dr.F.E.R.I. #145 üzenetére

Persze. Premium setet vettem én is, digitálisan vettem a NSMBU-t és lemezesen a ZombiUt. Első napi update kb másfél óra volt letöltéssel/installálással együtt. Az OS letisztult, nekem tetszik a design. Sebességével vannak még problémák. Egyes menükbe való ki-belépés még nem a leggyorsabb, de annyira nem vészes. Ezeket egy későbbi firmware frissítéssel úgyis orvosolják. Maga a gép kicsi, nem sokkal nagyobb, mint a Wii. Kontrollere viszont nagy, ennek ellenére baromi kényelmes. Kijelző jó minőségű, nem egy vita OLED szint, de mind a színek, mind pedig a felbontása jó. Annak ellenére, hogy rezisztív az érintőképernyő, nagyon érzékeny.

Miiverse app nagyon addiktív. Első nap mielőtt megnéztem volna játékokat majdnem másfél órát szórakoztam vele :) Amolyan facebook/twitter hibrid. Az eshop még elég hiányos, de a design nagyon jó. Olyasmi, mint az applestore. Letöltési sebességen mondjuk javíthatnának.

A játékok közül a NSMBU és a ZombiU is remek nyitócímek. Gamepadot meg imádom használni.

Pár negatívum : A konzol és a pad felülete is fényes, így brutál mód vonzza a port és az ujjlenyomatokat, illetve állandóan pörgeti a lemezt ha be van rakva egy és nem a leghalkabb a masina így. A gamepad se bírja olyan sokáig. 4-es fényerővel 3-3.5 óra egy töltéssel. Mondjuk nekem ez nem gáz, mert közel a konnektor és tudok játszani töltés közben is.

Összességében nagyon elégedett vagyok a géppel és remélem, hogy a 3rd party támogatás nem Wii szintű lesz. Sajnos 2013as felhozatalból egyelőre nem sok minden jön a gépre, de remélem, hogy lesznek bejelentések az év elején.

Ha van valami kérdés a géppel kapcsolatban kérdezzetek nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák