Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
szika87 #13700 üzenetére
Én majdnem egy Indiana Jones-szal kezdtem a videojátékos karrierem. Az Utolsó Kereszteslovag gameboy változata volt meg, még a '90-es évek eleje tájékán. Egy 2D-s beet 'em up/platform keverék volt és eléggé rövidke, fél óra alatt ki lehetett tolni akár. Nem mondanám a játékkészítés csúcsának, még gameboyos mércével sem. Más IJ játékkal azóta sem toltam.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 1 TB
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest