Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
RangerFox #2300 üzenetére
Én a slim PS3-amat is állítva használtam évekig és sose volt vele ilyen gond, ezért is lepődtem meg ezen az eseten.
(#2299) Alba Game: Nem rohanok vele szervizbe mert úgy tűnik, hogy mióta visszafektettem azóta semmi baja, de ha esetleg mégis gond lesz inkább megpróbálok magamnak szerezni hozzá alkatrészt és megcsinálni, sajnos nagyon negatív tapasztalataim vannak az itthoni szervizekről.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck OLED 1 TB
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest