- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil198909
tag
válasz
PandaMonium #1933 üzenetére
Nem szeretném elkezdeni elég volt!Ugyanis körbe néztem már PS4 és Xbox One fronton is és el kell hogy mondjam srácok ott sem túl fényes a helyzet bár igaz hogy azok nemrég jelentek meg de a meglévő játékokat is lefikázták elég rendesen grafika ide vagy oda és engem speciel elkövetkezendő játékok sem nagyon érdekelnek mármint ami majd PS4-re és Xbox One-ra fognak jönni.Szóval lassan úgymond rá is döbbentem hogy talán össze is tehetem a kezem hogy Wii U-t vettem mert bár kevés játék van az tény de ezek legalább szórakoztatóak és az elkövetkezendő játékokat is nagyon várom!Például:Mario Kart 8!
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest