Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Tegnap már újra játszható volt a Mario Kart 8, meglepődtem mert nem tudtam hogy helyrerakták a szervereket. A Splatoon lemezt hirtelen nem találtam már este, de szerintem az is működik. Lehet jobb lesz most még kihasználni a lehetőséget mert ha lesz még egy ilyen, nem vagyok benne biztos hogy a nintendo foglalkozni fog e még egyszer hogy helyrerakja...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android szakmai topik
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Videó stream letöltése
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Xbox one X konzol 1Tb
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- GT710 passzív videokártya
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest