Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
válasz
lanszelot #13775 üzenetére
Szia!
Beolvassa a lemezt, mármint látja hogy ez most melyik cím, megjelenik az ikon is, de mikor indítanám el, akkor invalid disk felirat jön fel.
Szóval ebben lehet valami hogy beolvasásnál a lemez közepét olvassa elsőnek mert az patika egy karc sincs rajta.
A lemez legszélét bevallom annyira nem figyeltem, most alapos megtörlöm majd a széleket óvatosan, hátha került oda valami.
Wii U-t még nem szedtem szét, csak PS3 Fat-et.
De mivel minden mást pöccre olvas, nem gondolom hogy az olvasó fejjel lenne baj, e miatt inkább nem szedném még szét, csak ha több játéknál is elő fog ez fordulni.
Előbb utóbb homebrew és Tiramisu lesz a vége, kezd hiányozni a Splattoon online lövöldéjeCsak még nem szántam el magam rá hogy megcsináljam ezt a gépen.
-
szika87
aktív tag
Tapasztalatok már olyat hogy bizonyos lemezeket nem olvas be a gép?
3x vettem már meg a lego city Undercover-t, az első működött egy ideig, majd nem olvasta "invalid disk".
Vettem egy másikat, az már az elején se működött, írtam az eladónak hogy nem jó küldjön másikat. Elküldte, működött, játszottam rajta kb 3 órát, majd el raktam a szekrénybe kb fél éve. Gondoltam most előveszem újra, persze hogy nem működik... pedig se karc se rohadás, semmi nincs rajta.
Utána olvastam, mások is panaszkodtak erre, vannak bizonyos lemezek, állítólag főleg a duplarétegűek amiket nehezen olvas a gép, a Lego City-t hozták fel példának, meg a Smash Bros-t. Ezek mind 20 GB felettiek, elképzelhető hogy van összefüggés?Minden mást pöccre olvas, de nem akarom már lassan negyedjére is meg venni a lego-t hogy néhány hónap múlva az se működjön....
-
szika87
aktív tag
Hihetetlen, hogy vannak olyan elvetemültek akik online benn maradtak ennyi ideig a szervereken
Az utolsó Wii U felhasználó (SlitherySheep) kb két hete lépett ki a Mario Kartból, és egy valaki még mindig benn van 3DS-en online, az áprilisi lekapcsolás óta.
Egyébként most hogy lényegében halott az egész, lehet warezről beszélni itt?
KB minden megvan lemezesen amire szükségem volt.
De az emulátorok adta lehetőségek miatt, agyalok rajta hogy tegyek fel rá moddolt rendszert, de nem tudom neki vágják-e, nehéz vagy nem nehéz, anno 3DS-en megcsináltam de már lehet nem tudnám. -
szika87
aktív tag
Még nem agyaltam rajta hogy megcsináljam, az utolsó napon kb reggelig játszottam
De több külföldi Wii u csoportban használják és rakják fel a videókat ahogy nyomják a Mario Kartot meg a splatoont. Ezért nem értem hogy a a honlapon miért az van írva hogy egyelőre nem elérhető. Vagy lehet úgy érzik hogy egyelőre nem bug mentes, és nem szánják végleges verziónak. De az biztos hogy lehet már használni, a youtubeon is rengeteg videó van hogy lehet megcsinalni. Ettől függetlenül még én sem próbáltam.
Szeretném ha megmaradna törés mentes a gép, mondjuk mivel a Nintendo teljesen el temette, igazából már mindegy. -
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13729 üzenetére
Én csak egy kisebb robogó árát költöttem el rá márciusban, de már azt is bánom, ugyanis felével se játszottam idő hiányában, valamint a lemezes kiadások híve vagyok (pont ezért, ha egyszer végleg bezár a bazár, idővel a megvásárolt címekhez se lehet majd hozzájutni, de a fizikai kiadáshoz hozzáférsz a polcról), de vannak olyan címek amiket csak digitálisan lehetett letölteni.
Most pedig hogy a Nintendo az utolsó szöget is beverte a koporsóba, kénytelenek leszünk törni előbb utóbb a konzolt ha szeretnénk használni továbbra is az online lehetőségeket.
Idave: A korábban megvásárolt játékokat le lehet tölteni továbbra is (egyelőre) viszont ha jól tudom, a frissítéseket már nem lehet hozzá letölteni. Ami elég nagy probléma, ugyanis bizonyos játékok esetén nem kevés javítócsomag kijött. Pl egy smash bros esetében a frissítések között voltak az új karakterek és pályák, vagy a Xenoblade esetében le lehetett tölteni olyan csomagokat amivel a komplett pályákat és karaktereket letöltötted, így sokkal gyorsabb volt maga a játék (nyilván lemezes kiadás esetén)
-
szika87
aktív tag
Nos uraim ennyi volt, ma 2024.04.08.-án éjfélkor lekapcsolja a Nintendo a szervereket, és ezzel hivatalosan vége az online játékra való lehetőségnek.
Én is kihasználom az utolsó órákat, és játszani fogok az utolsó percekig a Mario Kart 8, Splatoon 1, és egy kis Tekken Tag Tournament-el. Jelzem tömve vannak a lobbyk.Sajnos viszonylag későn kapcsolódtam be a Wii U felhasználók táborához (2 éve) és mégis az egyik kedvenc konzolommá nőtte ki magát. Szerintem innovatív volt amit le raktak az asztalra, a visszafelé kompatibilitás pedig egy hihetetlen jó dolog, natívan vitte a Wii, és DS játékokat, de ugye rengeteg címet le lehetett tölteni eshopról, Nes, Snes, Gba, Nintendo 64 játékokat is. Talán a Pretendo-n keresztül tovább él a felhasználók által.
-
szika87
aktív tag
Na uraim, hát ez is eljött, itt a dátum mikor kapcsolják le a szervereket.
-
szika87
aktív tag
-
szika87
aktív tag
válasz
Faterkam #13712 üzenetére
Hogy írtok róla, én is felmentem hétvégén az online részre, meglepően gyorsan bekerültem egy egy versenyre a MarioKart 8-ba. Utána a Splatoon 1-et vettem elő, simán toltam bele vagy 2-3 órát, ott is hamar összejöttek a meccsek. Bár nagyrészt japánok játszanak, azok meg elpicsáznak mindenkit
-
szika87
aktív tag
Hát nem tudom, akár megnézek egy 3DS, playstation 1/2/3, vagy xbox 360 csoportot ott mindig van pörgés. Pedig szintén már nem támogatott platformok. Itt pedig van havi egy észrevétel, azt is általában én írom
Na de jól van ez így, ha eszembe jut valami én kiírom magamból ettől függetlenül
-
szika87
aktív tag
Bár döglött a topic, a sima Wii viszont még inkább.
Ezért inkább ide írok, hátha érdekes lehet más számára is. Nemrég szereztem be az Indiana Jones And The Staff Of Kings Wii játékot (ami egy tök korrekt játékra sikeredett, nem kiemelkedő, de szórakoztató, főleg a motion kontroller használata miatt) , és az az érdekessége hogy maga a lemez, tartalmaz egy plusz játékot. Név szerint az Indiana Jones And The Fate Of Atlantist. Ami nem mellesleg az egyik legjobb pont & click játék. Ráadásul a Wii U szépen fel skálázza 1080p-re Hdmi-n keresztül, emiatt nagyon szépen fest plazma, OLED/LCD tv-n is, valamint sokkal élvezetesebb vele játszani a motion kontrollerrel , a kanapén ülve kényelmesen, mint görnyedve a számítógép előtt egérrel. Akinek esetleg szintén megvan és szereti a retro játékokat, annak ez az infó jól jöhet
Pont e miatt szeretem a Wii U-t mai napig, a visszafelé kompatibilitás óriási tulajdonsága a gépnek (ebben pl a switch alul teljesít) A Wii könyvtáram lassan annyi lemezt tartalmaz mint a Wii U, rengeteg kiváló játék van rá.
-
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13698 üzenetére
Tényleg? Nekem ez fel se tűnt hogy máshol vannak a gombok, csak tetszett ez a régi cikk.
-
szika87
aktív tag
-
szika87
aktív tag
Most találtam meg a telefonomba ezt a régi képet amit anno készítettem, egyből kedvet is kaptam hozzá, délután nekikezdek Ganon újbóli legyőzésére.
Tudom hogy halott szegény konzol, és még halottabb lesz 2024 áprilisa után, mégis számomra örökre különleges helyet fog képviselni a Wii U, már csak eme gyöngyszemek miatt is
Ráadásul a Twilight Princess HD és a Windwaker HD nincs is jelenleg más platformon. -
szika87
aktív tag
Pff erről ennyit... Sejtettem hogy ez lesz, mikor a Nintendo nyilatkozott hogy lekapcsolja az eshopot, de hogy a jövőben is le lehet majd tölteni a játékokat, illetve élvezni online multi lehetőségét, hát akkor ez ennyit jelentett, az eshop bezárása után 1 évet.
Nem lepődnék meg ha 2025 nyarától pedig már letölteni se lehetne a már megvásárolt játékokat -.-
Még szerencse hogy javarészt lemezes formában vannak meg az értékesebb címek. -
szika87
aktív tag
Sziasztok,
Kb 9 hónapja vettem egy utángyártott 3600 mAh akksit a gamepad-ba, hát eddig tartott, jó ha tartja a régi elhasznált gyári 1500-as értékét ami 1 nagyon max 2 órát jelent.
Nem szeretnék nagyon szőrözni megint utángyártott akkumulátorokkal, mert szerintem mindegy mi van rájuk írva silány minőségűek lehetnek.
Magyarországon nem láttam hogy kapható, de arra gondoltam hogy megveszem akkor ebayen keresztül a gyári emelt kapacitású WUP-013-as 2550 mAh akkumulátort. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata hogy tényleg megéri-e? (Mivel elég borsos ára van egy sima utángyártotthoz képest)Köszi,
-
szika87
aktív tag
Tegnap már újra játszható volt a Mario Kart 8, meglepődtem mert nem tudtam hogy helyrerakták a szervereket. A Splatoon lemezt hirtelen nem találtam már este, de szerintem az is működik. Lehet jobb lesz most még kihasználni a lehetőséget mert ha lesz még egy ilyen, nem vagyok benne biztos hogy a nintendo foglalkozni fog e még egyszer hogy helyrerakja...
-
szika87
aktív tag
Valaki próbálta a Splatoont mostanában? Játszható végre, vagy teljesen le van lőve és már nem hozzák vissza?
Pont akkor kezdtem rákapni mire néhány hétre rá lekapcsolták a szervert.
De akkor kiadtak valami közleményt hogy ez csak ideiglesen... -
szika87
aktív tag
Nagy nehezen sikerült fel raknom a kijelzővédő fóliát a gamepad-ra. Biztos én is béna vagyok (még szerencse hogy többet vettem belőle) a 3. sikerült jól.
Előtte frankón lezsírtalanítottam/portalanítottam, a sarkokat fogkefével megtisztítottam nehogy porosak legyenek a sarkok. Felrakom a fóliát, bekapcsolom a gépet, nem érzékeli, azt hittem hülyét kapok, oké leszedtem. Jön a második (megint tisztítás előtte), megcélzom hogy biztosan jók legyenek a sarkok, és mire rásimítom az egészet látom bal felül picit kitartja a sarok, de legalább szép buborékmentes máshol, bekapcsolom, működik király, de idegesített hogy a bal sarok kitartja és levegős volt picit az a rész, elkeztem szépen nyomkodni hogy simuljon rá, mikor már tűrhető volt mondom jó lesz ez így, szerintetek működött utána? Persze hogy nem...
Végül harmadjára már úgy csináltam hogy bekapcsolva volt a kijelző végig, és a hogy simítottam rá a fóliát, menetközben teszteltem hogy érzékeli-e, mikor rá ment teljesen, és jól is sikerült, picit el egyengedtem rajta a fóliát és most végre jó (kár hogy utólag láttam meg, a fólián van egy 1 cm karc) de már nem érdekelt úgy hagytam mert legalább a kijelzőt védi, és tudom hogy az karcmentes.
-
szika87
aktív tag
válasz
lanszelot #13635 üzenetére
Szia,
Ilyen jellegű technikai megoldásban nem tudok segíteni
Külföldi fórumokon viszont azt olvastam csak a korai készülékeket sújta ez a dolog. Ha pl tudnád azt hogy valamelyik 32gb-os Deluxe csomagban érkezett a konzol, pl Mario Kart vagy Splatoon bundle akkor igen kicsi az esélye rá hogy error kódos legyen, még hosszabb üzemenkívüli állapot után sem.UI: Most olvasom sajnos nem tudod az előéletét hogy milyen változat...
-
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13633 üzenetére
És tényleg az a két gomb minden bizonnyal megkerüli a kijelzővel kapcsolatos dolgokat hiszen azok kikapcsolt állapotban is működnek, és csak ez a kettő.
Na jólvan azt hiszem ezt kiveséztük rendesen, köszi az infókat és tanácsokat -
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13631 üzenetére
Nem gondoltam hogy működni fog tényleg, de úgy voltam vele egy próbát megér.
Igen biztos az volt amit te is írsz hogy a szennyeződést még beljebb toltam a fóliával és e miatt nem reagált a kijelző, ezt még értem is. DE miért van az hogy a gombok se reagáltak? Egyetlen gomb vagy irányzék se működött rajta kijelzőtől függetlenül, kivéve a TV és a bekapcsoló gomb. -
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13629 üzenetére
Le vettem a fóliát de még ezt követően se működött. Utána néztem külföldi fórumokon és többen írták hogy "őrültségnek" hangzik de egy fogkefével kicsit dörzsöljem ki a négy sarkát a portól, meg a peremeket. És tényleg hihetetlen, de ezt követően újra működik.
Azt hiszem inkább nem próbálkozom fóliával újra :D -
szika87
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap még vígan használtam a konzolt, erre mára nem működik a gamepad.
Vagyis csak két gombra reagál a "tv" és a "power" gomb. Annyi még hozzátartozik hogy délelőtt raktam rá egy kijelző védő fóliát. (közvetlenül utána vagy előtte nem próbáltam ki)
Ennek lehet köze hozzá?
Viszont ha ennek van köze hozzá attól még a d-padnak vagy az analog karoknak de még az egyéb gomboknak is működnie kéne mégse reagálnak.
Valakinek ötlet hogy mi lehet vele?
Köszi -
szika87
aktív tag
Már csak néhány nap van mire bezár a bazár, addig beszerezem a meglévő játékokhoz a DLC-ket. De titkon még mindig várom hogy utolsó nap lesz valami jó akció, minden játék 1 euróért vagy ilyenek
Sajnos már kb 1-2 hete ugyanazok vannak fenn az eshop-ba Wii U-ra, pedig az Atlus most nagyon jó kis akciót tett a játékaira a kézi konzolokhoz. -
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13601 üzenetére
Ebben nem vagyok egészen biztos, lehet vannak olyan címek amik már benne maradnak az utolsó napig. De gombokért szereztem be 3-4 hete az Another World remake-et, és az Axiom Verge-t is, amik most nem akciósak.
-
szika87
aktív tag
Hétvégén elég nagy akció volt az alábbi játékokra, de nem tudom él-e még.
Trine 1-2, Shovel Knight, Guacamelee! Super Turbo, Shantae játékok, Mighty Switch Force! Hyper Drive Edition, Mighty Switch Force 2, Gunman Clive HD, Darksiders 1-2. -
szika87
aktív tag
Egy észrevétel, a márciusi eshop bezárás előtt érdemes beszerezni a már meglevő játékok DLC-it ha van, mert bezárás után már erre sem lesz lehetőség.
Az EU eshop szerint ezeknek a játékoknak van dlcje.Viszont kétszer is belefutottam hogy a magyar accountommal nem láttam se a Xenoblade X se a Sonic lost world dlcket, csak ha váltottam UK accountra.
Valamint a Pikmin 3 nem szerepel benne, mert azt a játékból lehet feltelepíteni. -
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13589 üzenetére
Sajnos nem tudtam mérlegelni, de súly alapján ha nem is sokkal de valamivel nehezebb mint a gyári akksi. (de közel se annyival mintha dupla akkora lenne)
Volt időm tesztelni kb 3,5 óra folyamatos játékot bír. Ez elég harmatos egy új ekkora akksi esetében úgy gondolom, de még így is jobb mint a meg fáradt gyári, az jó ha egy órát bírt. De igen valamilyen szinten átverés a kapacitása -
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13589 üzenetére
Jaa akkor jó, már azt hittem hogy tényleg ez jellemző hogy az untángyártott Wii U akksik hajlamosak erre.
Hmm szétnézek-e van e otthon, max az asszonynak a konyhába valami kimérős konyhai mérleg az is megteszi -
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13587 üzenetére
Szeretnek lángra lobbani ezzel azt akarod mondani?
-
szika87
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék érdeklődni hogy mi a menete annak ha szeretnék vásárolni Eshop-ból wii u-n keresztül?
Ugye kártyával már nem tudok fizetni, de ha pl amazonon (vagy hol érdemes?) veszek mondjuk egy 25 eurós nintendo gift card-ot, annak beütöm a kódját és ezt feltölti az ottani számlámra az oké.
Viszont ha jól olvastam az se mindegy honnan veszed meg ezt a nintendo feltöltőkártyát mert már ez is régiózáras?
Pl ha USA-ból veszek feltöltőkártyát azt nem fogom tudni felhasználni a magyar account-al regisztrált felhasználó nevemmel az eshopba, és nem tudok vásárolni PAL régiós játékokat?Köszönöm,
-
szika87
aktív tag
válasz
tariattila #13574 üzenetére
Úgy látszik csak én voltam ilyen hülye hogy ennyit szánok rá 2022-ben
Pedig sok mindent külföldről vettem meg olcsóbban mintha itthon lenne, de szerintem kb 250 ezernél járok jelenleg és még van híja, igaz ebben azért van már nem kevés játék, Wii és Wii u vegyesen, ritka címekkel, plusz kiegészítők. De ha most kezdeném újra, ez a pakk jó kezdés lett volna, mind árban, minden utánajárásban.
Ettől függetlenül nem bánom ,mert mióta megvan a PC filmnézésre van használva pedig nem kevés új cím csücsöl azon is várva hogy nekik kezdjek, és a PS szintén csak porosodik egy ideje -
szika87
aktív tag
válasz
tariattila #13570 üzenetére
Mibajod a select kiadásokkal
Ismerős még mindig nem jár felém?
-
-
szika87
aktív tag
válasz
Kai_Rong #13564 üzenetére
Köszi ez az amit nem tudtam. Igen hamarosan lelövik az egészet
ezért arra gondoltam hogy még előtte megveszek néhány NES/SNES játékot rá. Mivel akkor ez egy beépített emulátor, nem kell külön letölteni semmit, csak a játékot és indul.
Faterkam "13563"
Köszi szépen, sajnos ettől tartottam igen. Alapvetően szeretem a sensorbar+ remote-ot, de ha éppen az asszony nézne a tv-ben valamit de folytatnám a szobába a játszást akkor jól jött volna ha lehetett volna használni a gamepad kijelzőjén tovább. -
szika87
aktív tag
Wii játékok esetében lehet használni csak a gamepadot valamilyen módon? Vagy csak is kizárólag tv + wii mote?
Valamint olvastam róla hogy van a wii u-n belül valami "Virtual Console" ez egy külön app amit le kell tölteni, vagy csak azt jelenti hogy az eshop-ról letöltesz pl SNES játékot akkor el tudja indítani a gép?
Köszi, -
szika87
aktív tag
válasz
Faterkam #13546 üzenetére
Kipróbáltam de nem lett változás, sőt utána azt is megpróbáltam hogy ideiglesen lekapcsolom az egész routert. De ugyanazt produkálta, amint átmegyek a másik szobába, ami pedig egy vékony fallal van elválasztva, elveszíti a jelet. Egyszerűen nem tud átmenni a jel ezen a falon, érdekes amint a szoba szélén vagyok, és elfordítom a gamepadot a folyosó felé megint talál jelet, amint beljebb megyek a szobába, pl hogy ágyból játszak, elveszíti hülyét kapok
-
szika87
aktív tag
válasz
Faterkam #13544 üzenetére
Hmm érdekes, nálam is van néhány vezetéknélküli kapcsolat, plusz mivel lakásban vagyunk el lehet képzelni mennyi hullám cikázik át ugye együttesen a szomszédoktól hozzánk, de ez nem befolyásolta még nálam (adott helyiségben).
Ami viszont nem tetszik, alapból azért vettem hogy tökjó lesz ha megunom a nappaliba a játszást akkor a mellette lévő hálóba tökjó lesz ágyból folytatni...hát ez nem akar sikerülni. Egy papírvékony fal (bár lehet az a kis rész tégla) választja el egymástól a két szobát és amint átmegyek semmi jel, a folyosón, a wc-n a konyhába mindenhol van lakáson belül. Bár nekem viszonylag alacsonyan van elhelyezve maga a konzol, és valahol olvastam minél magasabbra kell tenni úgy messzebbre tudja tartani a jelet. -
szika87
aktív tag
Sziasztok,
Nemrég kezdtem bele Wii u gyűjtögetésbe (A 2DS XL mellé megfér) és instant bele szerettem ezért gondoltam megosztom a gondolataimat vele kapcsolatban, tudom hogy bukott konzol (és lassan a kutya se beszél róla) mégis van benne valami szerethető, ráadásul a switch játék listák egy tetemes része a Wii u játékokból táplálkozik. Nálam annyira nem opció a hordozhatóság mert nem tömegközlekedek, meg úgy alapból nem használnám ki, ezért az egyik legnagyobb érv el is úszott mellette mikor gondolkodtam melyikre is ruházzak be. Nem azt mondom vannak rajta játékok amik érdekelnek pl: Mario Odyssey, Astral Chain, Luigis Mansion 3, Metroid dread, Origami king, Zelda links awakening (mondjuk kis túlzással be is zárult a kör, lehet lenne még néhány cím, és fog is jönni, de hirtelen nem jut eszembe) de ha nagyon nem bírok magammal és játszani akarok velük azért létezik a yuzu
A két konzolon ugyanúgy megvannak azok amik érdekeltek mindig is, pl: Zelda BOTW, Mario Kart 8, Tropical Freeze, Bayonetta 2, Super Smash Bros.
De ami kizáró ok volt és egyértelműen a Wii u mellett döntött, azaz hogy sok olyan játék nem érkezett/zik switch-re, pl Xenoblade Chronicles X, Zelda twilight princess HD és Wind Waker HD, Yoshi Wollly World, kirby and the rainbow paintbrush.
Arról nem is beszélve hogy a Wii u visszafelé kompatibilis ezért minden wii játék is játszható rajta, olyan csemegék mint Super Mario Galaxy 1-2, Metroid Prime trilogy, Zack & Wiki Quest for Barbaros' Treasure, Red Steel 1-2, Zelda Skyward Sword (oké ennek lett HD-ja switchen) Muramasa Demon Blade (ez is van switchen is, de a lényeg hogy a wii u-n is tudsz vele játszani)
Plusz a játékok is jóval olcsóbbak (egyelőre) mint switchre.
Szerintem ezek elég jó érvek mellette, de persze mások biztos máshogy gondolják hiszen az eladási számok nem engem igazolnak, és a switch porba döngölte a wii u-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA® driverek topikja
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- PlayStation Portal hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest