Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
mahoni
tag
válasz
perge666
üzenetére
Nekem egyszer ellopták a Switchem játékokkal... utána olyan Switchet vettem amire fel lehet tenni a fordítást, mert kb 8 játék volt a hordozó táskába és nem voltam hajlandó újra megvenni mindent. Úgy voltam, hogy már 1x kifizettem mindent
Hát ég és föld volt nekem így TOTK-al játszani. Igaz gépi fordítás néha nehézkes az értelmezés
sajnos gyenge az angolom
ami most probléma, hogy hiába vettem S2-t nem tudom átvinni így a mentésem és ezért nem veszem meg S2-re... van benne kb 250 órám. S1-t ezért tartottam meg mert azon játszok TOTK-al. -
cSuwwi
senior tag
válasz
perge666
üzenetére
Minden lehetséges, csak nincs magyar fordítású zelda switchre (legalábbis amik eleve switchre jöttek ki).
Korábbiakból vannak, csak az nem switchre, bár emulátorral lehet menne: Magyar Zeldák
Van egy ps hack nevű fórum, ott gyűlnek a magyar fordított játékok, most éppen 363. A Hades elég élvezetes volt így
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ami most probléma, hogy hiába vettem S2-t nem tudom átvinni így a mentésem és ezért nem veszem meg S2-re... van benne kb 250 órám. S1-t ezért tartottam meg mert azon játszok TOTK-al.
koncsik
Sirandrish