- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
30z.Samu #41903 üzenetére
Én a Sunshine-t szeretem nagyon. (igaz GC-n van meg még anno olcsón vettem)
De számomra a játék eleje úgy megfogott, hogy végigvittem hosszabb abbahagyás nélkül.
2/3-ától vannak idegölő sunshine-ok de azon kívül szerintem imádnivaló. Mondjuk hozzá tartozik, hogy én szeretem a fludd-által hozzáadott mechanikát, mert sokan azt nem szeretik.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Escape from Tarkov
- Fotók, videók mobillal
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB SSD
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest