- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
zbundy #22128 üzenetére
Ezzel én is tisztában voltam, inkább csak reménykedtem, meg arra voltam kíváncsi mikor kap többi partner. Még az Extreme digitálban reménykedtem, de ők lepattintottak azzal, hogy jelenleg nincs (ezt én is látom...) és nem tudnak információval szolgálni jövőben érkező termékekkel kapcsolatban. Mivel többi partnernek nincs közelben üzlete, marad az online rendelés (üzletben történő átvétel nélkül). Vagy a gamepark vagy a platinum shop lesz a befutó szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drón topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év / HA A HÉTVÉGÉN VISZED 139 990
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest