- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bagszi_lucas #2295 üzenetére
Sajnos nem BP közelében élek, meg nem is nagyon ismerem a környéket, de majd ha meg lesz a 3DS, lehet majd fellátogatok.
Egyébként ha valaki lát egy jó 3DS ajánlatot, akkor elfogadom a privát üzenetet!
-
törölt tag
Üdv! Lassacskán nekem is vennem kell egy 3DS-t, mivel már annyira rápörögtem, hogy aludni sem tudok miatta
! Használt, de sérülésmentes konzolban gondolkodtam, innét az apróról, 25k körül. Láttam, hogy 'rachmaninoff' fórumtárs újonnan, bontatlanul vette, boltból 25-ért. Én boltban legolcsóbban 37-ért látok játék nélkül. Kérdés: mire érdemes odafigyelnem a vásárlásnál? Úgy olvastam, van valami kód, amivel be lehet regelni a konzolt, ezt ha egyszer felhasználják már gondolom nem használható, de mégis, ez mire lenne jó? Másik kérdés, játékokat honnét érdemes venni hozzá, hol találok a legolcsóbban? Bocsi, ha ezek a kérdések már százszor elhangzottak, de sosem volt még kézi konzolom, de Nintendo korszakom sem ma volt utoljára!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Forest Gray - Használt karcmentes, 3 év gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest