Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Hasonlóan régi gépekkel (C64, Plus4) kezdtem én is, de a PC-s vonalon is Pentium 1 óta mozgok. Összesen 14 évnyi Intel főgéppel és 11 évnyi AMD fő géppel, jelenleg épp Intelem van, de nagyon sokszor volt vegyes a kép, pl az Athlon XP-m mellett volt P4-esem is, a 4 magos Phenom mellett C2D is, és még sorolhatnám. Mindig épp azt vettem, amelyik jobb vételnek tűnt. Hiba nekem is hasonlóan kevés volt mint neked.
Amin viszont csodálkozok, azok a hater-ek. Itt van aki már temeti az Intelt vagy épp a másik oldalon az AMD-t. De ha bármelyik nagy cég a földbeáll, akkor a másiknak nemigazán lesz konkurenciája, nem lesz verseny.
Nekem special semmi kedvem ahhoz, hogy 5 év múlva 3× áron vegyek +5% teljesítményt. Mondjuk annak is meglenne a varázsa, mert akkor a mostani lapomba megvenném a legnagyobb procit amit bele tudok rakni, és gépfejlesztés 15 évre letudva
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest