Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
A nem ideális, az a degradációra való hajlamot erősíti, úgy érted? Igazából f!ngom sincs, hogy mit lehet még állítani, csak pár ezressel volt drágább a K a simához képest, mondom akkor legyen, majd könnyebben elmegy a piacon használtan, erre tessék...
Pár alap bios dolog be való lőve, cpu 90°C-max-ig engedve, a többi jellemzően auton, ramok 6000 helyett 6400-.on, és ennyi. Az én felhasználási módommal teljesen rendben működik, csak egyrészt nem tudom, a későbbiekben mire számíthatok, illetve másfél éve ez 187K volt a boltban, nem örülnék, ha 1-2 év múlva, mikor cserélném egy ezrest érne.
Azaz ha van valami gyíkja, inkább jöjjön elő, cserétetem, csak tudni kellene a módját. Nincs egy erre írt külön tesztprogram?
Ezt az allcore szorzót csak biosból lehet visszanézni, vagy egy hwinfo is mutatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest