Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brutte
aktív tag
és akkor összegrést tekintve érdemes megvenni vagy pedig csak a vázat és mellé egy másik objektívet. Ha mást akkor milyet ajánlasz/ajánlotok? (elfogadható kategóriában, és egy ideig nem lesz pénzem Tele obit venni, tehát valami ami minimum 80mm felett van de inkább 100 körül. És ezekből olyan nincs is ami makróra valamilyen szinten mégis jó?
VR (ami ha jól tudom a képstabilizátor) az fontos ebben a kategóriában, mert azt tudom, hogy digitális enélkül semmit sem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Megvan a Nothing Phone (3) startdátuma
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Túra és kirándulás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív és Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 Is STM Get Closer Kit
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával (1000 expoval / ÚJ!!! )
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest