- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vízpart, vakáció és hardverek
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
[Prolixus] #56 üzenetére
Ha nem nagy probléma akkor szívesen venném ha a Nier Automatához kapcsolodó történeteket, -akár összefoglalva is- magyarul el lehetne olvasni.
Angol értés az nehezen megy (a hallásom nem jó sajnos..) de a szöveggel ezért úgy-ahogy megbírkózom. Köszi a linkeket, meg is nézem majd a kisfilmeket.
Jó lenne érteni az utalásokat is a játékban meg úgy kompletten a háttértörténetet (nem ami a játékban van, azt értem) esetleg előzményeket. Sajnos én ezeket nem ismerem, a régi Nierrel sem játszottam. De valahogy bepótolom majd.Más: van egy dlc is a játékhoz, amit még nem vettem meg. Ez folytatja a storyt vagy csak kiegészíti egy mellékszállal? Várható még dlc szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Asztalos klub
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest