Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Köszi. Én is rájöttem közbe hogy az adatok azt mondják hogy 18-19 óra a töltés idő.
Gyors töltésidejű töltőket nem ajánlják ni-mh -s aksiknál, azt olvastam hogy károsodik a túl nagy töltési áramerősségtől, és túl is melegszik.
Szóval akkor ha mindegyik elem ugyan annyira van kimerítve akkor fel lehet így tölteni. Feltételezve azt hogy mindegyik elem ugyan olyan tulajdonságokkal bír.
Elemekre rá tudok mérni multiméterrel hogy ugyan annyira merültek-e ki. És utólag ki tudom talán meríteni őket egy kis motorral vagy valamivel egyformára. Szóval ezt meg lehet oldani.
Olvastam egy Ni-Mh leírást amiben kb 14 órás töltés idejű töltőt ajánlanak. Szóval ha veszek biztos nem veszek gyors töltőt, főleg hogy nem érdekel mennyi idő alatt töltődik fel.
Arról is olvastam hogy ki lehet nyírni őket ha nem egyformán vannak kisütve és úgy töltöm fel, de ez pontosan miért történik?
Töltőből létezik olyan ami leállítja a töltést ha feltöltődött az aksi? Vagy ilyen egyszerű akkuknál ilyen nem létezik? Egyáltalán ha létezik akkor hogy működik? Mitől tudja hogy feltöltődött az aksi? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dark Souls sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest