- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Nforce3 250 + a64 tuning
- (téma lezárva)
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- E-book olvasók
- Samsung LCD és LED TV-k
- A legújabb processzorokra kényszeríti partnereit az Intel
- SSD kibeszélő
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
HERR Z
veterán
A 400-as ramtól mért várod hogy 460 fölött menjen?....vedd vissza s menni fog a tuning is...vagy pedig adj neki 2.85V-ot:)
[Szerkesztve] -
Angie™
addikt
azt tom, fless mondta is, de volt akinek nem ment ugyanígy, nem konkrétan a 292fsb, hanem 230 felett. egyébként bios ból még nem néztem meg a 1.55 öst, lehet hogy azzal majd sikerül, memóriát nem vettem vissza, mivel KingMax 500 Hardcore om van, tehát bírnia kéne, de majd megnézem úgy is.
huhh most nézem ugyanolyan ramjaid vannak mint nekem, és nekem most elég sok bajom van velük. [L]http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=97708[/L]
Szóval csak az érdekelne, hogy te nem tapasztaltál hasonlókat??? vagy milyen beállításokkal, időzítésekkel megy neked a ram?? tesztelted komolyan őket?? Megköszönném megtisztelő válaszodat :D -
Janesz
őstag
nekem msi k8n neo platinum van és megy 1: be 285 fsb mellett a ram is (2db) meg a sata vinyó is !! de arra figyeljetek,hogy a sata vinyó 240-es fsb fölött csak akkor megy ha a 3-4-es sata csatira rakjátok!! ne kérdezzétek miért ez valamiért így van....
amúgy én 1.52 beta biost használok...és hibátlan!!
a max ami ment tuningban az 2600mhz (1:1-ben a ramok 1T-ben!!) ez stabilnak mondható (kb 2 óra prime után hibázott de ez a chippsett hűtés hiányának is betudható!)
amúgy ennél a lapnál a bios a döntő ugyanis nekem 1.4-es biossal a ramok már 410mhz-en 2t-ben még mentek de 412-őn már hibáztak!! 2500mhz-en már el sem indult!!! -
tud@kozódoo
csendes tag
azt tom, fless mondta is, de volt akinek nem ment ugyanígy, nem konkrétan a 292fsb, hanem 230 felett. egyébként bios ból még nem néztem meg a 1.55 öst, lehet hogy azzal majd sikerül, memóriát nem vettem vissza, mivel KingMax 500 Hardcore om van, tehát bírnia kéne, de majd megnézem úgy is.
-
flinta
tag
megnéztem a linket, de ezt a cikket már átfutottam korábban, de akkor nem volt benne semmi olyan, ami segíthetett volna. én ezekre tippelek, h 2 modul van és nem 1 + sata az nekem gyanús. de ennek mennie kell jobban is:) 240 fsb vel már nem is megy, ennyit azért nyomnia kéne, nem így gondolod?
Gorneck: a másik az én vagyok?:) én már végigolvastam az a64 topicot és rendszeresen figyelem is, s elvileg ott is azt írták, h 2 modullal gáz szokott lenni + sata val is lehetnek bajok fsb emelésnél, de van akinél ez nem volt akadály eddig..
[Szerkesztve]hát ne csak átfusd és akkor elolvashatod, h 292 MHz fsb-t bírt 2db. sata vinyóval és 2db memória modullal
vedd vissza a memória sebességét, h kiderüljön mi miatt van vége 2300MHz-en. -
DopeBob
addikt
-
tud@kozódoo
csendes tag
megnéztem a linket, de ezt a cikket már átfutottam korábban, de akkor nem volt benne semmi olyan, ami segíthetett volna. én ezekre tippelek, h 2 modul van és nem 1 + sata az nekem gyanús. de ennek mennie kell jobban is:) 240 fsb vel már nem is megy, ennyit azért nyomnia kéne, nem így gondolod?
Gorneck: a másik az én vagyok?:) én már végigolvastam az a64 topicot és rendszeresen figyelem is, s elvileg ott is azt írták, h 2 modullal gáz szokott lenni + sata val is lehetnek bajok fsb emelésnél, de van akinél ez nem volt akadály eddig..
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Mert pl az ic7nek ez már a 3dik 2000hsz feletti topicja!;]
A másik meg ha átolvasta volna az A64 topicot nem kérdezne ilyet és egyéb infókra is szert tehetett volna! Ilyen kaliberű topicoknál érdemes az állandó megfigyelést, olvasást használni, mint nyomomkövetési technikát! A link meg egy teszt!
[Szerkesztve] -
flinta
tag
proci A64 3000+ CG stepping és Zalman 7000B-Cu, szal ezzel elvileg nem lehet gond...
DopeBob: mármint melyik topic nemjó?:) én most ezt direkt azért nyitottam, hogy szűkítsük egy kicsit a kört. és ugye most az a helyzet, hogy az nforce3 250es chipset elég ütősre sikeredett és sokan ilyet vettek/vesznek, mert tuningbarát.
[Szerkesztve]az alapanyag elvileg jó de szerencse is kell
-
flinta
tag
-
tud@kozódoo
csendes tag
proci A64 3000+ CG stepping és Zalman 7000B-Cu, szal ezzel elvileg nem lehet gond...
DopeBob: mármint melyik topic nemjó?:) én most ezt direkt azért nyitottam, hogy szűkítsük egy kicsit a kört. és ugye most az a helyzet, hogy az nforce3 250es chipset elég ütősre sikeredett és sokan ilyet vettek/vesznek, mert tuningbarát.
[Szerkesztve] -
DopeBob
addikt
:U nem jo az a topic... csomo hozzászolás egy csomo témakorben... orom bármit is megtalálni... ha ic7nek pl lehet kulon topic, akkor mirt kell mindent egy helyre zsufolni, aminek koze van A64hez? :B
-
flinta
tag
gondoltam nyitok egy olyan topic-ot, ahova a fenti lapkakészlettell rendelkező sorstársak megoszthatják tapasztalataikat tuning terén. nekem is lenne pár kérdésem, 2 memoval + sata vinyóval kinek mennyit sikerült elérni és milyen beállításokkal? én még csak sajna 2300nál járok, de szerintem a 2 modul és a sata hátráltat célom elérése érdekében (2600 stabil működés már jóó lenne:)
ilyen alaplapban csak a proci ill. annak hűtése akadályozhat ebben.
hasznos olvasmány: [L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=439&p=6[/L] -
tud@kozódoo
csendes tag
gondoltam nyitok egy olyan topic-ot, ahova a fenti lapkakészlettell rendelkező sorstársak megoszthatják tapasztalataikat tuning terén. nekem is lenne pár kérdésem, 2 memoval + sata vinyóval kinek mennyit sikerült elérni és milyen beállításokkal? én még csak sajna 2300nál járok, de szerintem a 2 modul és a sata hátráltat célom elérése érdekében (2600 stabil működés már jóó lenne:)
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Nforce3 250 + a64 tuning
- (téma lezárva)
- Házimozi belépő szinten
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asztalos klub
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core i5-14600KF LGA-1700 14 mag / 20 szál 3.5 GHz / 5.3 GHz
- AMD Ryzen 7 5800XT BOX - Gari 2029.02.22. -ig - Eladó!
- RYZEN 7 5700X3D +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (nevedre)!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bontatlan! Samsung 2.5 870 EVO 500GB SATA3 (MZ-77E500B)!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest