- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Szerintem igen. Az én párom is kapott gyűrűt, mert jobban ért az amerikai focihoz mint bármelyik haverom. Páran a baráti társaságból próbálták nézni az nfl-t anno, és ő tanította őket, hogy mi hogy van. Kicsit le voltak sokkolva tőle.
Csak sajnos Jets-nek szurkolt. Bár akkor még jó is volt a Jets. De három éve ő kiszállt. Inkább pihen, és a kisfiunk miatt éjjelezik (kel fel hozzá rendszeresen) mint, hogy NFL-t nézzen.
Én se nézem meg az árát mert akkor letargiába esek, hogy már nem engedhetek meg magamnak még egyet.
Rodgers, Chancellor, Ray Lewis, Ed Reed mez még elférne a gardróbban
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged