Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem legfőképp az idohiany demotival a gaminggel kapcsolatban. Nem tudok / akarok belekezdeni egy hosszabb jatekba, mert tudom hogy az nekem legalább 1-2 honap. Heti par alkalommal 1-2 orara tudok leulni es az iranyitast is elfelejtem kb, nemhogy a sztoriban hol jartam... CP2077 emiatt sem ütött nekem akkorat, ugy erzem. Rovid jatekokkal nyomom mostanában, azt is foleg Switchen, azt elo lehet kapni 10-15 percre is.
Na meg itt a jo ido, ahogy te bringazni, en motorozni fogok
Tavaly sajnos szinte semennyit nem tudtam egészségügyi problemak miatt, szoval iden van mit potolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Playstation fiók eladó kihasználatlanság miatt!
- ELADÓ Steam Deck OLED 512Gb modell
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest