Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huh, ps5 pro-nal nem szaroztak az arazasnal... 800 euro (~320khuf) bakker.
Amit rohadtul nem ertek, hogy jon ki a 700 dollaros arbol. De meg a brit 700 fontos arhoz kepest is kemeny. El nem tudom kepzelni, milyen elgondolas lehet emogott...Viszont ez mar tenyleg az a kategorias koltseg, hogy szerintem ennyibol mar inkabb egy PC, plane igy gen felenel. Azert 800 eurobol mar relative konnyen lehet valamire valo jatekgepet epiteni.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #17195 üzenetére
Nem azt mondta hogy tegyék túl rajta magukat, meg menjenek Ubert vezetni?
-
l.skywalker
titán
Ex-Sony President Says Those Affected by Layoffs Should "Go to The Beach for a Year" [link]
-
EmThor
addikt
Az az érzésem az Asto egy felbővített techdemo. 4. évben a gen-ben, minden második játéknak hasonlónak kellene lennie. Le vagyunk maradva. Biztos a covid.
-
negyven2
veterán
The Eurogamer 100
To celebrate Eurogamer's anniversary, our list of the 100 best video games to play right now.
-
_drk
addikt
Kifelejted a Skulls&Bones-t!
Az Avatar alig kapott reklámot és a játék se lett jó annyira, hogy elterjedjen. Szokásos bázisfoglalós, amiben a harc botokkal és íjjal fegyveres katonák és robotok ellen nem igazán volt jó.
Arra is kíváncsi lennék, hogy maga a franchise mennyire népszerű gamerek körében, plusz ezt is a filmmel egy időben kellett volna kiadni...Star Warson a Disney meg aktívan dolgozik, hogy senkit ne érdekeljen
Mondjuk nekem az erő nélküli SW, olyan mint a mágia nélküli fantasy. Meglehet jól csinálni, de ezek speciális esetek, mert kiveszed a világ egyik tartó oszlopát amiért egyáltalán működik.
A főszereplő abszolút nem kelti fel az érdeklődést, az alap sztori se igazán, hogy az alvilágban kell ügyködni.
Ránéztem a gameplay-re és ez a lopakodós, fedezékes harc ilyen meh már.
Mondjuk itt nem érzem a szokásos ubis dolgokat, ez új ubis dolog.
Vagy mint a 2 Division, amik nem rosszak csak valami hiányzik, vagy máshogy kellett volna valamit. -
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #17184 üzenetére
Én vagyok ennek a kijelentésnek az éllovasa. (Bár most már inkább csak a poén miatt)
De szerintetek nem lehet, hogy tényleg az van, hogy a játékosok beleuntak az Ubisoft (Ubisoft formulába)? Mert se az Outlaws, se az Avatar játék nem volt egy szemétre való f**. Mégsem lett anyagi siker. Ha egy egyedi, viszonylag SW játékot se tudsz sikeresen eladni. Akkor arra mi lehet a magyarázat?
Az a vicc, hogy a The Division első része óta ha végignézem az Ubisoft játékait. Akkor igazából az én figyelmemet pont egy Outlaws és egy AC:Shadows tudta felkelteni. Persze én se játszottam az Outlaws-szal még, de ennek teljesen más okai vannak, ami nem függ össze az Ubi haterkedésemmel.
(kiegészítés: R6:Siege, The Crew 2. Ezekkel játszottam viszonylag sokat időközben)
Szóval két mostani cím ami érdekelne. Az Ubi meg pont most kezd kicsit összeesni. Bár szerintem a Shadows megjelenése után sehol sem lesz már ez a negatív tőzsdei szereplés. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #17181 üzenetére
Miből gondolod, hogy Ubi+ miatt nem fogyott az Outlaws?
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #17181 üzenetére
Nem tudom milyen f2p gaas játéka volt most az ubinak.
Előfizetéses dolgát se ismerem, itt Wesder írja, hogy jó de csak időlimettel van meg a nagyobb játék annyit tudok róla.Viszont, hogy megint nem teljesít annyira jól egy Ubisoftos játék már nem csodálom. Alapból megcsömörlödtek már az emberek a generic OW játékoktól, ami Ubi szinten a mintapéldája ezeknek.
De szerintem most értünk el oda, amikor vissza ütött a Far Cry 6 és sok más játékuk. Van az a pont sok esetben, hogy az aktuális még nagyon megy de a következő már "senkit" nem fog érdekelni. Szerintem ezt láthattuk az Avatarnál nagyon, most SW-nél azért nyomták a marketinget tehát nem bukta a játék valószínű.
Csak hát ezeknek a játékoknak kéne húzni az egész céget.
Kíváncsi leszek AC eladásokra is, csak hát a 10 milliós eladás ami elvileg siker lenne, lehet kevés lesz az egész Ubisoftnak.
Elvileg ugye eddig is szarban voltak és e 2 játéktól várták a csodát. -
hombre[EU]
veterán
Ubisoft’s share price has fallen to a near 10-year low since the release of Star Wars Outlaws
Reuters’ report cites Micap Partners analyst Charles-Louis Planade, who says the decline in share price has been driven by a combination of a poorer than expected start for Star Wars Outlaws and a sharp decline in interest in Ubisoft’s free-to-play game XDefiant.
JP Morgan analyst Daniel Kerven came to a similar conclusion, saying: “Star Wars Outlaws has struggled to meet our sales expectations despite positive critical reviews.”
konkrétan ennyire a jövō biznisze az elōfizetéses modell... na meg a f2p gaas, ami néha bejön, de legtöbbször cégek rokkannak bele
-
_drk
addikt
Xbox 720
[link] -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #17178 üzenetére
"habár a CP-nek is kellett 1 év megjelenés után, hogy elérjen egy szintet
"
Meg 3 hogy befejezzék.
-
_drk
addikt
Tegnap este ahogy ez szembe jött megmosolyogtam. -
pzstm
titán
Sea Of Thieves Sold Over 1 Million Copies On PS5, Report Claims
-
NyMRooD
őstag
Nincs ebben semmi meglepő, a pénzt vissza kell hozni, ha ennyi játékot hoznak évente mint amennyi tervben van idén és jövőre, akkor is megérős lesz gp miatt boxot tartani ha minden játék megjelenik ps-re is, így meg, hogy nem jön minden, illetve van ami csak késéssel tovább erősíti a gp-t.
-
pzstm
titán
"Phil Spencer on Indiana Jones and The Great Circle coming to PS5: "We run a business; that's definitely true inside of Microsoft. The bar is high for us in terms of the delivery we have to give back to the company, because we get a lot of support and what we're able to go do.""
-
balazs025
senior tag
Azt tudom, ezzel csak arra akartam utalni, hogy (bár biztos vagyok benne, hogy szerinted nem) az előfizetéses modell is, ahogy várni lehetett a kezdeti dolgok után, idővel egyre rosszabb feltételekkel fog működni fogyasztói szempontból. És az is érzékelhető, hogy a MS-nál a konzolosdi már egyre inkább egy szükséges rossz, amit már lassan leginkább elhagyna, csak még biztosítékként, amíg próbálkoznak, hogy merre milyen mértékú nyitás lenne optimális, addig megtartanak. Az, hogy egyből piacra dobtak 2 konzolt is, hogy egy olcsóval alávághassanak a ps árának azt mutatta, hogy akarták volna ők ezt a részét is uralni, csak éppen nem jött össze. Így meg már kénytelenek más irányba gondolkodni.
-
balazs025
senior tag
Igen, mert hát csak ez a két lehetőség van. Mindent, mindenki csak day 1 vesz. Nekem pl. nem éri meg és nem is érdekel az előfizetéses model, mert van, hogy többet tudok játszani, de van, hogy csak alig. Fél-1 év elteltével még talán jobb is a single player játékokkal játszani, mert valamelyest rendbe rakják addigra. Így meg, amíg használtan meg lehet venni, addig számomra ez a legjobb. Szóval én örülnék, ha jönne ps-re a többi cím is, mert dualsense-zel jobb, valamint ott még valamelyest lehet beszélni használt piacról.
Amúgy arra a jövőben nagy esély látok, hogy ps-re hamarabb jönnek, mint hogy majd az Xbox Game Pass Standard-be bekerüljenek.
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #17161 üzenetére
En sokkal inkabb gondolom, hogy megjeenik gamepassba es ps-re. Te meg eldontod, hogy egy evben par jatek arat fizeted es mindennel is jatszhatsz vagy 2 jatek kell evente es tejelsz erte teljesaron akarmelyik is a platformod
-
hombre[EU]
veterán
nagy koponyák vannak ott. lassan eljön az idō,amikor ms játék megjelenik pc-re,ps-re aztán félév csúszással xboxra gamepassben
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #17159 üzenetére
Igen, erre mondtam hogy kértek rá timedet, mert az hogy a PS5 verziót töröljék, amit a Disney a pitchkor már elfogadott, nem lett volna olcsó. (gondolom)
Máshogy nem tudom elképzelni hogy akarják kiadni 25H1-ben PS5-re is, ha közben az kukázva lett volna a felvásárlás miatt.
-
Zó
aktív tag
válasz
negyven2 #17155 üzenetére
De éppen ez az, hogy olyan példákat írsz, melyek azóta nem teljesültek be boxos megjelenéssel, tehát lehet, hogy azért nem mondták, mert nem lesz port, vagy a nagyot mondani vágyók nem tartották érdemesnek megkockáztatni. Az is kérdés, szájzárasabbak-e a Sony-féle szerződések.
Meg ha már FF, a VII Remake sem jött másra, csak PC-re. Az SE és az MS között volt korábbról pletyka nézeteltérésekről, simán benne lehet az is, hogy mivel a XVI és a Rebirth sem hozta a számokat, ez is kellett a portról döntéshez (ami már alighanem megtörtént, akár pozitív, akár negatív értelemben). Egy csomó olyan tényező van, amiről nem tudhatunk.
Az Indy meg tényleg más, egyrészt, mert konkrétan MS-cím, másrészt ők maguk álltak elő a Sony felé nyitással.
Ez az elfogultság jobban lemérhető lenne olyan játékoknál, melyeknél ismerjük az utóéletüket, mert így sokkal spekulatívabb.
-
negyven2
veterán
Én értem, de ez nem összeesküvésnek nevezném, hanem elfogultságnak. Pl a FFXVI esetén nem lehet olyat hallani a megjelenése előtt, hogy igazából csak timed ex. lesz PS-re (max annyit, hogy talán majd jön PC-re is). igaz most se tudni 100%-ra, hogy lesz-e Xbox-ra. Vagy a Stellar Blade, ami multinak indult, majd lett belőle PS ex... Ott se ment a sajtóban olyan, hogy csak ideiglenesen lesz ex. cím. max annyi, hogy talán jőn PC-re és Xbox-ra is.
De pl. most az Indy, és a többi MS ex. esetén már egyből jönnek az Insider-ek, akik azt állítják, hogy ezek a címek jönnek PS-re is! Igaz itt benne van az új MS üzletpolitika is. -
Zó
aktív tag
válasz
negyven2 #17153 üzenetére
Persze, csak azért mondom, hogy ne az jöjjön le tanulságként, hogy csak és kizárólag Xbox-ellenes összeesküvés lehet a háttérben (persze elfogultság volt mindig is ide vagy oda, ezt már a korábbi generációkban is láthattuk, a VGChartz is rengeteg kamuval operált). Aki okosat akar mondani a jól értesültet játszva, attól is kevésbé merész tipp a fordítottját előadni.
-
negyven2
veterán
Az ilyen deal-ek esetében biztos benne van az ideiglenes exkluzivitásért járó pénzben az is bele lehet számolva, hogy mennyit bukik az illető cég, kiadó. Vagyis lehet egy azonos időre vonatkozó, Xbox timed ex. cím többe kerül a Microsoft-nak mint a Sony-nak (pl. egy timed ex. GTA VI az MS-nek $2 milliárdba kerülne, míg a Sony-nak $800 millióba).
Vagyis maga a kiadó ilyen szempontból jól jár, hiszen az esetleges veszteségi kompenzálva vannak. Tehát nem igazán van érdekül egy ilyenbe.
De itt van most a friss Wukong-os történet, ahol most pár magát nagyobb névnek gondoló újságíró, gaming személyiség azzal érvel, hogy: lám-lám a Wokong-ot
1.82.1 millióan játszák PC-n, tehát hatalmas a népszerűsége a játéknak, de ebből az Xbox kimarad, mert vagy a gyenge Series S miatt késik, vagy az állítólag ideiglenes Sony timed exkluzivitás miatt. Vagyis ezzel azt próbáljak sejtetni, hogy ha PC-n ennyien játszanak, akkor valószínűleg PS-en is ennyien fognak, és Xbox-on is nagyon sokan ha lenne rá.Csak azt felejtik el, hogy ennek a nagy játékosszámnak a 90%+ valószínűleg Kínából származik...
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #17149 üzenetére
Nem kötekedni akarok, mert tényleg érdekel hogy ez miért jó.
-
zozika84
őstag
válasz
Bad Pritt #17145 üzenetére
Ja én ezt pont letojom
De ha minimál bukóval akarod eladni, akkor garisan tedd.
A szeretett konzolról meg annyit, hogy nem leszek depis, ha beszántják a boxot. Akkor ujra a Ps lesz a fő platformom, ha pedig ők továbbra is birkapásztort játszanak , akkor meg a Nintendo. Semmilyen szinten nem fáj a Micro töketlenkedése, mert nem vagyok társtulaj. -
_drk
addikt
Most nem tudom, hogy 3-4 ubi játékot végigvinni egy hónap alatt-e sok. Vagy ugyan abból a konzolból hármat venni-e sok
-
Wesder
titán
válasz
negyven2 #17141 üzenetére
Értem mire gondolsz.
Lenne benne valami, csak ugye ezt még akkor pitchelte a Zenimax, mikor még függetlenek voltak, így nem hiszem hogy exclusivekènt lett eladva. 2 éve meg még az MS is nagyobb hangsùlyt fektetett az Xboxra. Teljes ex jogot nem gondolom hogy adott volna rá a Disney.Igazából tényleg mindegy. Ha jön PS-re, akkor örüljenek neki az ottani játékosok.
-
Wesder
titán
Simán lehet egyébként hogy a játék alapból multiplatnak készült, csak a felvásárlás után az MS kibulizta a Disneynél hogy legyen timed.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #17126 üzenetére
Én szeretnék hinni neki, mert ha ilyen fél-egy éves csúszással jönnének a MS játékok PS-re akkor még gariidőn belül el tudnám adni az Xboxot.
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #17127 üzenetére
Mondjuk mindkettő olyan személy, aki mostani dolgaik alapján nem biztos, hogy valós fix informátornak állítanék be. Nate nagyon sok baromságot hordott össze, Tom meg mostanában azt csinálja, hogy ha bejön valami (10-ből pl 4) dolog, akkor egyből írja ki, hogy ezt a fizetős cikkeiben már korábban leírta (igaz ha nem jön be és számon kérik akkor ő csak spekulált és csak az emberek a h*lyék, mert nem tudják helyén kezelni a dolgait).
Viszont ezzel kapcsolatban már jó ideje észrevettem egy érdekes dolgot. igazából ez már régi dolog, de nekem legjobban, vagy inkább legelőször a Rise of the Tomb Raider esetében tűnt fel, miszerint ha Xbox-ra jön egy nagy nevű multiplatform, vagy multiplatform IP-n alapuló játék, akkor általában a netes hírterjesztők mindig megemlítik valahogy, hogy ez csak timed ex. cím (mint pl. most talán az Indy esetében is).
Ha PS-re vagy Nintendora jön egy-egy ilyen játék, akkor ott valahogy a médiavisszhang erről nem beszél annyit, vagy nem beszél egyáltalán erről a dologról (mármint jó ez PS/Nintendo ex. játék, amit XYZ csinált, de nem kell aggódni, mert fél-egy év múlva majd jön Xbox-ra is.
Xbox esetén meg valahogy minden áron meg kell jegyezni mindenhol, még megjelenés előtt is, hogy igaz, hogy Xbox-ra jön ez a játék, de nem kell aggódni (nem kell ezért Xbox-ot venni), mert úgyis kiadják PS-re is... -
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #17126 üzenetére
Elvileg megbízható, TomWarren is ezt reportolta még idén februárban. Ennyire pontos nem volt, csak hogy timed lesz. Nem mintha számítana.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Nem tudom, hányan ismeritek a Friends Per Second podcastet, a friss részben Jason Schreier volt a vendég és beszélt kicsit a Sonyról így a Bungie layoff után. Érdekes anyag.
-
negyven2
veterán
válasz
l.skywalker #17120 üzenetére
Ahogy nézem csak a Tango Gameworks nevét vették meg (meg HifFi Rush IP-t). Ezt abból gondolom, hogy "várnak vissza minden korábbi alkalmazottat" is írtak. Tehát aki a bezárás óta nem talált munkát (mert ha igen nem valószínű, hogy eljön az új helyéről) az talán visszamehet ha akar, de ha tényleg csak a nevét vették meg az akkor az egy új cég lesz majd, új alkalmazottakkal.
-
l.skywalker
titán
Megmenekült a Tango Gameworks(Hi-Fi Rush), a Krafton (PUBG) felvásároja őket:
Hi-Fi Rush IP and Tango Gameworks Acquired by Krafton From Xbox, Will No Longer Be Shut Down (ign.com) -
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
KRAFTON Strengthens Global Presence Through Strategic Integration of Tango Gameworks and Hi-Fi RUSH IP | KRAFTON
As part of this strategic agreement, KRAFTON intends to collaborate with Xbox and ZeniMax to ensure a smooth transition and maintain continuity at Tango Gameworks, allowing the talented team to continue developing the Hi-Fi RUSH IP and explore future projects. KRAFTON intends to support the Tango Gameworks team to continue its commitment to innovation and delivering fresh and exciting experiences for fans. There will be no impact on the existing game catalog of The Evil Within, The Evil Within 2, Ghostwire: Tokyo, and the original Hi-Fi RUSH game.
-
Szamokat nem tudok, de erzesre nekem is gyenge a sony felhozatal igy a gen elo feleben. Volt egy Ragnarok, Spiderman 2, Ratchet & Clank es ugy nagyjabol a tobbi elment mellettem. Ebbol 3/3 folytatas, uj utos ip nalam nem volt reflektorfenyben, mikozben pl PS4-nel ott volt a Horizon Zero Dawn, Days Gone mint uj Ip-k amiket nagyon szerettem, bar igaz hogy azok is inkabb felidoben jottek (2017-2018).
En pl egy utos Uncharted jatekra vagynek, olyan UC4 szinvonalra PS5 alatt.
PS5 Pro se tudom mire jon majd, mert hacsak nem tortenik valami hatalmas valtozas backward compatibility teren, ami lehetove teszi hogy az eddigi 30 fps lock jatekok plusz effort nelkul automatikusan fussanak 60fps-el (mint box eseten az fps boost), akkor sok ertelmet nem latom.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #17114 üzenetére
Nem lepne meg. Az a $4B már av bejelentéskor is eltúlzottnak tünt.
A Zenimaxért fizetett az MS 2x ennyit. -
_drk
addikt
[link]
Bungie főnök oldtimer aukciós beruházásai. Több 10ezer dolláros verdák.https://iddqd.blog.hu/2024/08/09/checkpoint_now_2024_07_juliusi_rosszhir-csokor_nemi_doommal [link]
Havi chekpointban pont erről beszélnek, amíg kirúgnak több 100 embert, arról beszélnek hogy kajára nincs pénz megjelenik a cégvezető, hogy gyertek nézzétek milyen fasza kocsikat vettem.WB games pénzre ügyekre hivatkozva bezár 3 stúdiót, majd vesz másik 3at
Ilyen vezetőseggel minden halálra van ítélve.
-
_drk
addikt
Én csak a nagy negatívitást és apokalipszis várást próbálom csendesíteni.
Sose írtam, hogy kolbászból van a kerítés.Egyik előző hsz-ben írtam is hogy ez mindig ilyen volt és ilyen is lesz. Kiadók és stúdiók jönnek mennek.
Hardverek mikor jobbak és mikor rosszabbak.Már 20+ éve elkezdte az Activiso, EA, Ubisoft és a többi felvásárolni az összes IP-t, stúdiót stb és a legtöbben ülnek is szépen. Utána szépen át is álltak multikra, kb onnantól csak a lejtő van.
Ez kb látszik, hogy inkább konkurencia gyilkolás volt és nem is nagyon akartak ezekkel semmit se kezdeni.
Legjobb példa a Blizzard, hogy a legnagyobb és legszerethetőbb stúdióval mit műveltek.Aztán most lehet sajnálni enbracer group-os bezárásokat, de azok alapból félhalott stúdiók voltak, ki megérdemelten és ki nem.
De minden biznisszel ez van. Legyen pékség, étterem, elektronika(Sony mit művelt...) autóipar.
Mondjuk én inkább az autóipar miatt vagyok depis. Na az hatással van ránk és kurvára nem néz ki jónak!
-
Moby
veterán
Szerencsés az, aki olyan hobbit/érdeklődési területet válaszott, ahol nincs hasonló helyzet
A géminggel még nincs is akkora hatalmas probléma, mint az itt tárgyaltakból kitűnik. Ezek komolytalan apróságok. Más területeken, amik legalább ennyire érdekelnek ettől sokkal nagyobb a kiszopódás, és remény sem nagyon van a gyógyulásra. Az emberiség elkövetett bűnei után most sok istenség nyújtaja be egyszerre a számlát. Én hálás lehetek, hogy az életem jelentős részét úgy élhettem le, hogy bár látszottak az eljövendő kiszopódás jelei, de olyan távolinak tűntek, hogy boldog tudatlanságban élhettünk, és a legnagyobb gondunk Hofit idézve az volt, hogy "akkor volt új cipő a lábunkon, ha a TSZ elnök fia rálépett"
-
.LnB
titán
Járt itt már bohóc, de..
Na!Na, na! Jó lenne ha ebből engem kihagynál!
Egyébként a viccet félretéve, én tényleg csináltam ezt, hogy a PS4 érában beléptem a konzol gamerek közé. És full fals kép alakult ki a fejemben róla. Majd később meg értetlenül álltam a Sony lépéseit, és a szar Playstation 5-ös helyzetet látva. Szóval magamra ismertem. És akkor is azt hiszem, hogy te magyaráztad el, hogy a Playstation 4 előtt se volt kolbászból a kerítés a Playstation fronton. Kicsit mintha _drk is ezt csinálná most.
Szerk.: Annyival nyugodtabb az életem, mióta el tudtam engedni ezt a gaming témát. És nem próbálok harcolni egyik oldalért sem.
Ilyen király külső szemlélőnek lenni ma, a gaming iparral kapcsolatban: [link]
-
_drk
addikt
Igen. Ott a fővízfej el lett távolítva.
Annyi, hogy mire az MS kivágott 70 milliárdot addigra már ezek tervben voltak.Pont ez a félni kell a mobiltól meg Fortnite-tól indította ezt be, hogy akkor nekik is ilyen játékokat kell csinálni, aztán láttuk hova vezetett.
Csak egy működő multis játékot meg sokkal de sokkal nehezebb összerakni. Oda kell csalogatni az embereket valami forradalmi ötletekkel. Már megjelenéskor rengeteg tartalom. Meg ott tudni is kell programozni, mert ha valami nem működik az nagyon nagy gond. A legkissebb hülyeségek is gamebraking lehet.
-
PS eseten konkretan lehet tudni, mi van:
Jim Ryan eroltette ezt a hulye "mindenki IS csinaljon GaaS jatekot" marhasagat, aminek a vege lett az, hogy a projektek nagy resze kaszalva lett az elszallo koltsegek (meg egyebek) miatt, aztan ott vagyunk, hogy minden studio dolgozott, mint a barom, eredmeny meg sehol. Penz meg nem is talicska, hanem duplapotos kamion szinten lett egetve erre a marhasagra.
Na, itt lehet is tudni, hogy ennek az lett az eredmenye, hogy Jimbo a konyvelo ment zabot hegyezni (azert meg a basznagy layoff hullamot neki kellett megcsinalnia), jott a helyere Hermen Hulst a Guerilla-tol, akinek azert nem esik ki a kontroller a kezebol. Meglatjuk, mi lesz az eredmenye, csak ugye az van, hogy mire meglatjuk, mar boven arrol fogunk beszelgetni, hogy kinek figyel a nappaliban a PS6.Ez amugy egy gyonyoru pelda arra, mekkora karokat tud okozni egyetlen dontes. 19-re lapot huzott a csavo, elvakitottak a hatalmas szamok (meg szerintem rohadtul megijesztette, hogy az MS csak ugy kivagott az asztalra 70mrd dolcsit) nem jott be. Remeljuk tanultak belole.
-
-
Moby
veterán
Aztán persze tényleg lehet, hogy a fent ülő vízfejűek miatt van ez az egész, megcáfolni én ezt biztosan nem tudom, de engem jobban izgat az a kérdés, hogy ha ez így van, akkor majd mitől nem ülnek ott mondjuk 3 év múlva. Vagy 1. Vagy 5. Mer az úgy nekem érdekes lehet. Érdekesebb, mint tudni az okát.
-
l.skywalker
titán
Ti mind hülyék vagytok, de szeretlek titeket, jól elszórakoztattok
Kevesebbet kell a piacot analizálni és többet kell játszani
-
Moby
veterán
25 éve játszok voltak jobb és szarabb évek.
Hagyjuk is az iparági számításokat.
A PS5 generáció négy éve van a piacon. NÉGY! 4!
1st party stúdiók:
Naughty dog játék a generációban: 0
Bend Studio játék a generációban: 0
Media Molecule játék a generációban: 0
Sucker Punch játék a generációban: 0
bezárt stúdiók száma: 3
Újonnan behúzott stúdiók által készített játékok száma: 1Most vagy mondasz az elmúlt 25 évből hasonlóan szar playstation generáció első felet( ami nyilván nincs), vagy egyszerűen csak kénytelen vagy elfogadni, hogy ennyire sokkolóan szar sony teljesítmény sosem volt. És erre majd azt válaszolod, hogy de mindenhol ugyanez a szar van, ami bizony szent igaz, és akkor most ezeket az egyszerű megállapításokat vessük össze azzal, hogy de hát minden pluszban van, és semmi különösebb baj nincs. A művelet végeredmény az lesz, hogy modellt ültél a képhez, csak nem vetted észre:
Nyugi, ott ülök valahol én is a képen, csak nekem sajnos nem ennyire jó a kedvem
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest