Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Nekem 27.-én jár le a hűségem és szándékomban áll hosszabbítani.Akkoe ezek szerint bár neccesen de megúszom?
Az jó nagy malac lenne!
-
Fulár
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Köszönöm!
Addig vissza is olvastam.De én konkrétan arra gondoltam,hogy van e bármilyen teendőm vagy automatikusan zajlik le a folyamat és megy minden tovább.
Nekem ez így teljesen megfelel a 20 Pannonos-Telenoros majd Yetteles év után.Semmivel sem kapok kevesebbet még az áremelés után is sokkal kevesebb pénzért. -
Fulár
senior tag
Sziasztok!
A hónap végén lejár az első hűségem.
Van bármilyen teendőm hosszabbítâssal kapcsolatban vagy egész egyszerűen minden megy tovább?
Elnézést ha esetleg feljebb már ki van tárgyalva a téma de elkapott valami nyavaja de elég rendesen és így nincs türelmem vissza olvasni!
Köszönöm! -
Fulár
senior tag
Hónapról hónapra egyre később sikerűl kiállítani azt a nyűves számlát.Nem bánnám ha legalább nagyjából egységes időpontban válna fizethetővé.
-
Fulár
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Azt én sem!
Azt viszont komáznám ha mindig egységes időpontban érkeznének nem kajak random éppen amikor valakinek eszébe jut vagy ráér. -
Fulár
senior tag
Eeegen...Bízom benne,hogy a későbbiekben nem lesz ennyire random a szâmlâzâs mert ez így khm. lókuki.
-
Fulár
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Köszi!
Minden is be van állítva!
Madmancs : Nem az a hobbim,hogy ilyeneket csak úgy az újjamból kiszopkodok aztán unalmamban ide járok a fórumra vernyákolni!
Az összes hibajegyem állapota nyitott.
Azért írom le ezeket mert ezek a jelenségek nálam valamiért fennálnak.De,hogy őszinte legyek már sz*om le. -
Fulár
senior tag
Hát én nem tudom.Ezekre a hibajegyekre szokott is történni valami reakció?Sajnos már hârmat is írtam.Az első már 3 hetes és még semmi.
- Az adatforgalmam elsején nem nullâzódott.
- Szamláról nem kaptam értesítés.
- Symple fizetés nem ment. -
Fulár
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Most variálnak a Symple appal.A"régi"app classic névre váltott és lett egy új is.De bizonyos kártyáknál csak a régi appban megy az NFC-s fizetés.Talán ez is bekavar.
Mire fejből megjegyzem a bankártyám számát stb addigra mindig lejár.Jön az új kártya és kezdődik előlről.
Köszönöm a válaszod! -
Fulár
senior tag
Köszi a válaszokat!
Mielőtt párttag lettem irgalmatlan mennyiségű Hsz-t olvastam vissza de a Symle cseszik megnyílni hiba elkerülte a figyelmemet.Nos a grátisz poén,hogy bejelentkezni sem tudok a Symle-be mert akkor is hibát dob.De csak a Netfonnál mert kipróbáltam más fizetni valóval is és ott a manuális bejelentkezés is ment.Netfonnál hibás bejelentkezési adatok hibát dob(nem hibás)
Nem dől össze a világ csak kíváncsi voltam,hogy nálam van e szellem a gépben. -
Fulár
senior tag
Megjött az első havi számlâm.Jó későn jelenik meg nem mondom.Nem lenne rossz ha már Sms nem de legalább egy nyűves email érkezne ha megjelenik a számla,hogy ne kelljen az alkalmazást csekkolni.A másik gond az,hogy a legegszerűbben Symple appal lehetne fizetni de a fizetés alkalmazással fülre bökve semmi sem történik.Nem nyílik meg a Symple app.A bankártya adatokat csak kézzel megadva megy végbe a tranzakció.Szó sincs arról,hogy ez akkora tragédia lenne de akkor is hiba.Hibajegyet küldtem róla de amikor hónap elején nem nullázódott az adatkeretem arról is küldtem és arra sem történt semmilyen reakció több mint 2 hét alatt.
A régebbi Netfonosokat kérdezném.Más is tapasztalt már ilyen jellegű hibát vagy mindenki inkább csekken kéri a számlát? -
Fulár
senior tag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Ezt ne is nagyon reklámozzuk mert a végén még megtudják és kijavítják!
Szerintem nekem reálisan mér(ne)ha időben nullázódna és úgy is maradna.Sőt,szerintem az 50 gigás cucc is elég lett volna.Csak biztosra akartam menni.
-
Fulár
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
A Netfone appon belül a három vonal bal felül és ott van a hibajegy opció.
-
Fulár
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nekem pedig fordulónapkor nem nullâzodótt.Írtam"bibajegyet"Râ egy napra lenunálódott aztân netezgettem talán pár percet alig néhâny megát elhasználva és egy az egyben visszaugrott a lenullâzódâs elötti âllapotra.
Van itt még szellem a gépben.
-
Fulár
senior tag
Kedves mindenki!
Nekem a számlâzással kapcsolatban lenne kérdésem.
Minden hónap elseje a fordulónap.Én arra gondoltam,hogy akkor ez a szâmlazárás napja is,illetve lenullázódna a felhasználható adatkeretem is stb.De semmi ilyesmi nem történt.Valaki kifejtené,hogy ez akkor hogyan is működik?
Köszönöm! -
Fulár
senior tag
Én alig pâr napja az asszonyt is âtcsâbítottam a sötét oldalra mert már nem bírtam nézni,hogy a Yettelnél leszurkol 7 ezer pénzt 3 egész giga netért.
Dumált pár szót az ügyfélszolgállattal és a hölgy azt mondta,hogy elképzelhető,hogy most egy kicsit megnő a vârakozâsi idő mert sokan lépnek be a pártba!
Persze ettől függetlenül rácsöröghetsz a ügyfélszolgálatra.
Mi egy kicsit nehezen értük el őket bár az igaz,hogy csúcsidőben is csörögtünk.
De azt a zenét amit várakoztatâs közben nyomnak rohadjak meg ha nem mentem le.Ezentúl azt fogom hallgatni az autóban.
-
Fulár
senior tag
válasz
StiAndZol
üzenetére
A Voda lefedettségével itt nincs gond.A melóhelyemnek egyébként is van olyan része ahol minden szolgáltató lehal.
Az 5g-t nagyjából egy kezemen meg tudtam számolni,hogy hányszor használtam.Mi az amiben egy átlagembernek szüksége lehetne rá?Mert nálam böngészés-Yotube Full Hd-ig-navigáció-alkalmi játék stb.semmi sem volt gyorsabb mint 4g-n.Ezeknél is inkább a mobilod teljesítménye szab határokat nem pedig a netedé.
Persze aki gigantikus méretű cuccokat tölt le vagy telón 4k-zik akkor van létjogosúltsága.De ahhoz meg karcsú a havi 100 giga. -
Fulár
senior tag
Rögösen indult a kapcsolatom a Netfonnal(Yettelles szánhordozás)mert az ügyintézőkkel nem tudtuk elérni egymást.Az ügyfélszolgálatot is piszok nehezen értem el mert nem tudtam kevésbé terhelt kora reggeli vagy késő esti órákban hívni.Ezért kereken 15 napig tartott a folyamat.De miután elértem az ügyfélszolgálatott már alig pár nap volt minden.Nemrégiben 20 óra után pár percel lelőtték a Yetteles kártyám.Egyből átpattintottam a Netfonost mert lassan indulok melózni ls nem akartam ott szarakodni ezzel.De azonnal volt hálozat!A Vodás Apn-t átírtam és minden a legnagyobb rendben.Amt azonnal tapasztaltam,hogy 4g-n lényegesen gyorsabb a net és jobb a Ping mint a Yettelnél volt ebben a régióban és ebben az idősávban.Volte flottul megy bár az ikonját már nem pakolja ki mint a Yetteles hálózaton.(Realme Gt Neo2)
Ezutón is szeretném megköszönni Madmancs segítségét!
A tesztidőszak után ha nem lesz semmi probléma én mindenkinek gőzerővel fogom őket hírdetni mert ennél jobb ajánlat jelenleg sehol sincsen!Lényegesen kevesebb pénzért sokkal többet kapok mint a Yettelnél az utóbbi évek során. -
Fulár
senior tag
Na.Fog ez menni!Az üzletkötő hölgy nem veszi fel és vissza sem hív.
Az ügyfélszolgâlatot pedig az első körben 5,a mâsodik körben pedig 8 percig tartottam a vonalat amíg zenélt a fülembe. -
Fulár
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolatba lépek az üzletkötő hölgyel akinél megkötöttem a szerződést. -
Fulár
senior tag
Urak!Aki még emlékszik esetleg Yetteles szémhordozás átfutási idejére!
Ahogy néhány nappal ezelött is írtam többed magammal egyszerre léptünk be a pártba.
Ezalatt már rajtam kívűl mindenkinek kiküldték a Netfonos Simeket.Közben eszembe jutott,hogy nem annyira rég újult meg a személyim.Ezt akkor a hozzám legközelebbi Yetteles boltban bejelentettem.(még ez is egy 50km-es túra)A hölgy valamiért nem állt a helyzet magaslatán.Megfordult a fejemben,hogy talán nem került át a rendszerbe az új igazolvány száma és ez okozhatja a fennakadást.A Yettel ügyfélszolgálatánál próbáltam érdeklődni de nagyjából 20 perc után föladtam miután meghallgattam 57300-szor a "Hívása fontos számunkra!"mondatot.Azért kezdek egy kicsit türelmetlenkedni mert lassan számlazárás és nincs kedvem kipengetni a Yettelnek a már megemelt tizenezer forintos újabb megkezdett hónap havidíját.Nem hiszem,hogy azt az összeget már viszontlátnám.Nem tudom ez,hogy működik de nem hiszem,hogy visszautalnák a tört hónap fenmaradó havidíját. -
Fulár
senior tag
Fuckja meg a kecske!
Yetteltől jövök számhordozással.Pannon Gsm éra óta voltam náluk de a hűségemet úgy hálálják meg,hogy kiba--nak az emberrel ahol csak tudnak.
Lényeg a lényeg,hogy egy kollégámmal szinte egyszerre indítottuk a procedúrát mégpedig 12.-én.(Nála ugyanez a szitu.Ugyanaz a Yetteles előfizú,ugyan úgy számhordozás)
Neki ma már megérkezett a Sim kártya is.Nálam még az ég világon semmi.Úgy látszik időtartamban elég nagy a szórás.
Remélem eltart addig,hogy átcsússzon a következő hónapba,hogy a Yettelnél ki keljen pengetni még egy hónap havidíját.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest