Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
Ez rendben is van nem ezzel van bajom..
Hanem lejárt már február végén és fizetem az 5700at... Erre most hívnak 5 hónap után, hogy lejárt a hűség és betesznek a mostani 7800as határozatlanba...
Na most ha lejárt a határozott és határozatlan lett akkor benne van a jogszabályban, hogy hátrányosan nem érintheti az előfizetőt a határozatlanra váltás...
5 hónapig nem is ért mondjuk csak most akarnak szórakozni... És ezt nem értem mi alapján tennének be 7800as határozatlanba mivel eleve határozatlanba vagyok..Ha azzal hivtak volna fel, hogy megcsúsztunk az értesítésel, a szerződése határozatlanra váltott február végén és most 5700al folytatódik semmi bajom nem lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest