Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
spartan44
tag
Sziasztok!
De jó, hogy rátaláltam erre a topikra, mert egy kis segítséget szeretnék kérni, ugyanis tanácstalan vagyok.
Egy olyan ügyben szeretnék érdeklődni, hogy lassan esedékes lesz nálam egy komolyabb váltás. Jelenleg ugyanis Domino Fix feltöltőkártyám van, valamint egy DIGI-s kártya. Egyelőre mind a kettővel meg vagyok elégedve, de szeptembertől olyan szolgáltatásra lesz majd szükségem, ami ad korlátlan beszélgetést és mobilnetet is. Utóbbi talán még fontosabb is, mint előbbi. Ugyanis sajnos ahol lakom, nem tudják behúzni az optikát (arra hivatkozva, hogy főút mellett lakok és a bekötéskor megsérülhet a kábel), így jelenleg nagyon gyenge internetet használok. A DIGI Mobil is kb. azonos sebességgel megy sajnos, plusz az a 30 GB sem lenne elég egy hónapra, ha gyors lenne. Ha kell a gyors net, a Telekom alkalmazásban szoktam 1-3 napig szóló korlátlan netbővítőt vásárolni, csak hát az meg eléggé költséges dolog.
Ebből adódóan az igényt a gyors internetre a mobilnettel fedezném a későbbiekben. LG 4K TV, PS5, HBO Go, YouTube, esetleg Netflix célokra használnám.
A Netfone-nal már szemezgetek ideje, viszont a napokban belefutottam egy véleménybe, ami kicsit most kiábrándított. A vélemény írója szintén hasonló célok miatt igényelte a korlátlan csomagot, amit aztán rövidesen fel is mondtak neki, arra hivatkozva, hogy túl sokat használt fel a korlátlan mobilnetből.
Mivel nekem is hasonló célra kellene elsősorban a csomag, így ez ügyben szeretnék érdeklődni, hogy kinek mi a tapasztalata a mobilinternettel? Nem azt mondom, hogy most én havonta 200-300 gigákat akarok letölteni, de pl. egy átlagos játék PS5-re is 15-20 GB-ról indul...ami a jelenlegi internettel, amit használok, talán lejön 3-4 nap alatt, ha non-stop megy a letöltés és senki más nem használja a hálózatot rajtam kívül és én sem csinálok mást, csak várom, hogy leszedje.Van közületek olyan, aki hasonló célokra használja a korlátlan csomagot és ha igen, mi a tapasztalata?
Előre is köszönöm a választ/segítséget! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Alienware AW2725DF OLED 2K 360HZ Gaming monitor
- FOSI ZA3 D oszályú erősítő igazi Giant Killer
- Alienware AW3225QF OLED 4K-240HZ Gaming monitor
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 Fighter
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest