Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
... de az adott havi számlák korábbi lejáratú fizetési határideje esetén sem számolunk fel késedelmi kamatot.
Én is ezt tippeltem. Nagyon csalódott lettem volna, ha nem így lenne. De nem csalódtam.
Mondhatjuk ez a csoportos beszedés jutalma
Hát, amennyi kamatot fizet a bankom a lekötetlen egyenlegre ... Ez nem nagy jutalom.
Maradjunk annyiban, hogy nekem a tarifa a jutalom.
És tőlem vonhatjátok akkor, amikor akarjátok. Akár a fizetési határidő napján, akár 1-én, nekem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen monitort vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Dell Latitude 7400, 14" FHD IPS kijelző, i5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És tőlem vonhatjátok akkor, amikor akarjátok. Akár a fizetési határidő napján, akár 1-én, nekem mindegy.