Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Till@
aktív tag
válasz
Bondix #13684 üzenetére
Sziasztok !
Aki rendelkezik prémiummal, legyen szíves pillantson már a Fekete tükör 7.évad 4. (Játékszer) részére.
Ugyanis nálam az a rész csak FHD - SDR-be hajlandó megjelenni, viszont 4K DV-nek kellene lenni.Egy filmnél sem vettem észre még ilyet, minden esetben a kiirt formátumnak megfelelő a lejátszásom.Nem gondolnám, hogy nem nálam van a hiba.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Bondix #13680 üzenetére
Hogy mitől lehet azt nem tudom, de mindig HD a lejátszás? Többeknek az interneten bevált, hogy elindítják, majd újra elindítják az elejétől (vagy egy másik filmet indítanak el és utána váltanak erre vissza) és akkor átvált 4K-ba.
Mindenesetre a probléma nem egyedi eset -
Bondix
aktív tag
válasz
Bondix #13075 üzenetére
Xiaomi Mi TV Stick 4K hangereje lett volt véve azt írta a tv hangereje rögzítve de maga a Stick hangerőt nem tudtam állítani nem is tudtam h lehet de negyeden volt
Kellett egy reset és tudtam állítani és most uhhh..
Tehát sorry user error volt nem a netflix vagy más hibája. -
Bondix
aktív tag
-
zseko
veterán
válasz
Bondix #12372 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy az a fő-fő aki az előfizető és ahol ő lakik, és elméletileg az összes többi cím ahol használva van, az mind vendégfióknak minősül. Ezt ugye tudja is ellenőrizni IP+eszköz alapján. Tehát így elméletileg nálad akkor például +3000 forint lenne. Ha ez valóban így lesz, na akkor erre mondom én, hogy elmennek a bü..s apjuk f....ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest