-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz
pn4hvq #12783 üzenetére
Szerintem ez nagyon emberfüggő, nekem a Sehol 9/10.
A The Swimmers-t nem ismerem, elolvastam azt a két mondatot, amit netflix ír, hát abból azt jósolom látatlanba, hogy jaj nagyon menni akarok olimpiára, kitartó vagyok, azért is eljutok megnyerem, esetleg 2., de erkölcsi győzelem és kb. szokásos sablon.A Sehol szerintem nem ilyen, nem mondom nincs benne logikátlan dolog, de nekem nagyon bejött.
A Nincs aki megmentsen is ilyen kb. 1 szereplős film, az is rohadt jó film!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged