Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- 3D nyomtatás
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garf.
tag
Ok nincs semmi gond. Én is végig olvastam az ilyeneket de egyikben sincsen szó erről. Az a gond, hogy Win98 alatt müködik tökéletesen de Xp alatt nem egyik iróval sem. Az irók LG GSA 4163b és LG GCC 4521b és mind a kettőn a leg frissebb firmware van. És Nero-ból is a 6.6.0.8 verzió van fent. De ha a nero-val irok ott müködik a túlírás mind a 2 eszözel.
-
Old Death
senior tag
nem hszem, h kioktattalak... csak linkeltem pár topicot, h megoldást találj... sajnálom ha így érezted segíteni akartam.. esetleg az első mondat, h ez a topic mmiért nem volt jó az volt cinikus hangvételű.. a többit segítség képpen adtam...
és most is csak javasolni tudom, h az írod topicjában is kérdezd meg... és nem csak lemez függő a túl írás, hanem író függő is... tudom mire való ez a prgi.. nekem rendesen lefut és ezért gondoltam, h az íroddal lehet a gubanc
és még1x elnézést ha megbántottalak, csak próbálunk ügyelni arra, h minél kevesebb topic jöjjön létre mert a sok fölösleges topic csak bezavar a keresésben és emiatt sok ember nyit egy újat amikor ott van a megoldás v vagy lusták keresni v nem tudják h hogyan kell... és nem mindig a legvégső esetben nyitnak topicot ahogy azt kéne...
Peace, no offense
-
Garf.
tag
Old Death köszi a ki oktatást de ha nem tudod miröl van szó akkor inkább hallgass.
Amúgy ezzel a progival azt lehet tesztelni hogy meddig lehet túlírni a lemezt rontás nélkül. -
Garf.
tag
Lenne egy kis gondom ezzel a progival hogy nem müködik a túlirás teszt.
WinXp-t sp2 használok Aspi 4.72 LG GSA 4163b írót és a behelyezett cd-knél lemezek azt látja hogy üres cd de a gyártó adatait nem olvassa be és addig nem lesz aktiv az inditás gomb. De kipobáltam Win98 alatt ott tökéletesen müködik.
Várom ötleteitek. -
Garf.
tag
Valaki tudja, hogy a Nero CD-DVD Speed-ben miért nem ismeri fel a CD gyártóját és ez miatt nem lehet túlírás tesztet használni, de DVD lemezekét felismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Gitáros topic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- WD Red 4TB - CMR
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest