Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
válasz
doktor úr
üzenetére
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. A táncnál valóban előfordul ez - ilyen volt Széken is, ahol szintén magyarországi néptáncosok tanították vissza a ritka tempót, mert azt valamiért szép lassan elhagyták a táncrendből a helyiek, de Kalotaszegen nincs porbléma, mert mind a zenészek, mind a táncosok terén van utánpótlás. A Kolozsvár melletti Mérán például egész szépen tartják a hagyományokat.
Amit pedig a lakodalomról írsz, annak - már meg ne haragudj -, de se füle, se farka. Nem ilyen hülye vőfélytalálkozókra kell járni, hanem igazi paraszt- vagy roma lagziba. Ezt megteheted idehaza is, de én például 1997-ben épp a már említett Széken voltam egy hetes lagziban, ami aztán szigorúan a hagyományok szerint zajlott, ezért is tartott a buli hét napig. (Amiből a tényleges mulatság ugye három nap péntektől-vasárnapig, de előtte a készülődés, sátorépítés, favágás, miegymás, meg utána az utóbuli meg a sátorbontás miatti örömködés szépen kihozza a teljes hetet. Bele is betegedtem rendesen.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)