- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PhoenixK #479 üzenetére
Egy kis beszámoló múlt hét végi hazaútról:
- Hegyeshalomnál volt bő egy óra várakozás, mert két román furgon sikeresen a határ elött koccant, valamint a belépéskor ellenőrzés. Gyors irat átnézés, majd mivel csak átutaztam, mehettem is tovább.
- Az osztrák-német határon Suben-nél mentem át, ott meglepő módon semmi nem volt, meg sem állítottak. Még jó, hogy előre kitöltöttem a beutazásit meg csináltattam egy PCR-t... Mint kiderítettük, a tesztet meg lehet a beutazás utáni 48 órában is csinálni. De ezzel nyertem 10 nap karantént!
A beutazás utáni karantént le lehet rövidíteni: 5 nap után lehet - saját költségre - egy tesztet csináltatni. Ez a teszt lehet gyorsteszt is (egy ügyintéző elmondása alapján, leírva nincs sehol), amennyiben negatív, akkor szabad vagy! A tesztet nem lehet Bürgertestzentrum-ban csináltatni, csak fizetős helyen, általában 40€ körüli összegért...szerk.:
@dangerzone: Tudtommal még a 3. kategória megy. Lemaradtam valamiről?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest