- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
azaz
kárhogy a rózsaszin malacos zene-szerző helyen nincsnek ilyen ritkaságok, pedig azt hinné az ember, de ilyen verano, rob mayth szerüek sem
az oké hogy drack csinálta de ki énekli?csak nekem tünik cascadásnak? cascada zenei hatteret manian csinalja, igy olyanokhoz is köze lehet ami nem cascada.. szóval akár cascada akár groove coverageből verena/mell + manian (+ drack)= Deep Spirit?
Bár ez csak feltevés... Szóval én ezt a deep spiritet találtam és elég szoros összefüggések vannak cascada és gc felé. Kb 3 számuk létezik.. no cover song, lonely, you're the one that i want
[link] ez is tetszeni fog sztemköszi megegyszer... bár azért még kutakodom
-
hitman,
őstag
Hiába keresem de nem találom azt a Michael Flatley dalt ami szerintem a leghíresebb zenéje és amit filmekbe is lehet ritkán hallani.
Az biztos,hogy egy jó pár éves számot keresek.
Végülis arra a számra lennék kíváncsi amikor az ember meghaja Michael Flatley nevét és az a szám ugrik be egyből.
Nincs ötletetek? -
Tommmysun
aktív tag
IIIIIIIGEN!!!! Nagyon köszi a helyes válasz
Gloria Estefan - Doctor Beat!!!
Bár én ennek a feldolgozását kerestem, de innentől már gyerekjáték volt megtalálni (Mylo vs Miami Sound Machine - Drop the Pressure vs Doctor Beat)
Szóval nagyon köszi, az életben nem jöttem volna rá, hogy azt mondja: doc, doc, doctor beat!
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest