Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz Pikari #70 üzenetére

Ennek utána lehet nézni? Tehát mi az ami fut? Melyik disztró képes erre?Azt tudom, hogy vannak olyan játékok amiből van NATÍV LINUX verzió sőt még akár MAC-re is kijön. Azt is tudom, hogy Linux-on van a "WINE" (vagy hogy is hívják) ami Windows-os programokat enged futtatni valahogy, de ezek mondjuk kisebb programok ahol kvázi elhiteti a programmal hogy WIndows-on fut de ez lehet hogy extra gépigényt kíván, így egy átlag programhoz képest nagy gépigénnyel bíró játék hogy futtatható?

Mert ezeket leszámítva akár át is állnék Linux-ra. Az is felvetődött (valamikor a jövőben) hogy veszek egy konzolt (185k HUF-ért van már PS 5) és akkor persze évente meg kell venni pl. az aktuális játékot de egy konzol simán elfut 8-10 évet is támogatással.

Amúgy jelenleg egyetlen játékkal szoktam játszani, ami az eFootball PES 2021-nek alapul:
    SmokePatch Football Life 2025

Ez egy ingyenes játék, egy önállóan telepítehető MOD, ami a PES 21-en alapul de:
    - naprakész (mezek, bajnokságok, keretek, stb.)
    - a "gamplay" folyamatos fejlesztés, módosítás alatt áll (tehát nem válik unalmassá mindig vannak finomítások a játékmeneten)

Ez telepíthető lenne?

Új hozzászólás Aktív témák