-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elefontelefo
tag
válasz Formaster #34506 üzenetére
Ez sem segített, de közben rájöttem a hiba okára
Az az Instant Flash képernyő, amit először tettem be egy AsRock bootolóképernyő vagy mi. Az utóbbi napokban volt valami kisebb kontakthiba billentyűzetemben, de egyelőre nem foglalkoztam vele, gondoltam van ennél nagyobb bajom is. Aztán most rájöttem, hogy az F6 gombom nyomódik le néha magától, és a rendszerindításkor épp az F6-ra jön be az a kéretlen AsRock bootolómenü ergo ha kihúzom a billentyűzetet bekapcs előtt, a hiba megszűnik. bocs hogy nem említettem a kontakthibát, nem gondoltam, hogy ez az oka...
Ettől függetlenül köszi a segítséget, meg MrDerekas-nak is, bár ezt nem igazán értettem[ Szerkesztve ]
-
-
elefontelefo
tag
Sziasztok!
Asszem egy nem egészen jókor eltávolított pendrive miatt, egy ideje minden egyes bekapcsolásnál ezzel a fogad a Win8-as asztali PC-m:
Ha nyomkodok F11-et, feljön az alábbi, és ott a Samsung meghajtóra menve aztán betöltődik rendesen a Windows. De aztán a következő bekapcsnál újra az előbbi kép jön elő.
Hogy tudnám elérni, hogy alapból az SSD-ről akarjon betöltődni a rendszer?
Hála, köszönet![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest