-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NorbertoEco
tag
Sziasztok.
A következő hibával találkoztam: eddig azt csinálta, hogy ha bekapcsolom a gépet akkor felpörögtek a ventik és kb 1 másodperc után leáll néha 2 másodperc után csinálja ezt. Képet nem adott. Tápot cseréltem és így már nem kapcsol ki a gép, de képet ugyan úgy nem ad. Egy másik gépben kipróbáltam a ramokat és a videokártyát is és láss csodát mindegyik jó volt. Most egy vadi új táppal próbáltam mega gépbe de most sem ad képet, viszont azt vettem észre, hogy a vga ventije ebben a hibás gépben nem pörög. Megmoccan bekapcsoláskor, de nem pörög fel. Mielőtt megkérdeznétek bedugtam a 6os dugót is a vga-ba. Próbáltam már az elemet is kiszedni, áramtalanítani stb.
Esetleg valakinek valami tipp? Vajon mi lehet a hiba? Talán az alaplap ment tönkre?A gép konfigja:
ASUS m2n-sli delux alaplap
2x1gb Geil ram
procit nem tudom pontosan, de 2 magos AMD
Sapphire hd4850 512mb
Chieftec 450w tápKérsz egy falat falat? Szólt a falat faló, fa ló.
-
NorbertoEco
tag
igen a másik slotban is ugyan ez a helyzet. Sőt egy sokkal gyengébb kártyával is próbáltam amihez nem kell külön táp és passzívhűtéses is, de arról sem adott képet.
Nekem is az a sejtésem, hogy az alaplapnak vége...
Köszönöm a tippeket, tanácsokat.Kérsz egy falat falat? Szólt a falat faló, fa ló.
-
NorbertoEco
tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0 típusú laptop. Úgy került hozzám, hogy egyik reggel bekapcsoláskor "kékhalál" jelent meg a rendszer betöltése helyett. Se csökkentett módban, se visszaállítási pont helyreállításával nem lehetett elindítani.
Hiren’s Boot pendrive segítségével az adatmentés tökéletesen működött.
Telepítésre került egy win10 21H2 64bit (2022.12.20.-ig frissítéssel). Telepítés tökéletesen lefutott, internetre állítva lefrissítette magát.Majd aztán az történt, hogy létre akartam hozni egy mappát a D meghajtón és tölt, tölt és tölt majd ismét kifagyott a rendszer a kék ablakkal (magyarul kék halál) és azóta semmire nem reagál a gép. Bekapcsoláskor egy pillanatra felpörögnek a ventilátorok kijelző háttér világítása felkapcsol illetve a billentyűzeté is és ennyi.
Próbáltam aksival és anélkül is de a jelenség ugyan az. Sőt ami a legfurcsább, hogy a BIOS sem érhető el. Memória felcserélésével is próbálkoztam, 1-1 memóriával indítva is próbálkoztam és a jelenség mindig ugyan az.Van valami elképzelésetek, hogy mi történhetett? Mi lehet a laptop hibája?
Kérsz egy falat falat? Szólt a falat faló, fa ló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest