- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
zsir uj lemez! most csináltam rola biztonsági másoltatot és azzal megy más gépben, magyar xp-vel is probáltam ugyan annál a driver.cabnál meghal, nem tudja másolni. egyébként a nonraid sata drivert és sp2-t beleintegráltam egy xp cd-be (igy megsporolok egy floppit) megy is, de driver cab itt is halott ügy. 1 ora mulva hoznak nekem egy udma66-os seagate hdd-t megnézem azzal is. addig megnézzük mandrake linuxot fel megy-é... És szeretnék megkérni valami segítőkész embert, hogy egy jó cpu és memoria stabilitás tesztet linkeljen már be, ha esetleg xp felmászna a seagater winyora... hátha lesz itt még cifra dolog :((( mert énmost cseppet ideges vagyok keresnei, meg most szerelek. Ezer kösz mindenkinek!
Aktív témák
- Projektor topic
- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- sziku69: Szólánc.
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest