- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Szabee18 #6426 üzenetére
olyan időket csillagoztak ki nála, ami akár OK is lehet. A diamond and union ideje rendben van, de akkor miért csillagozták ki? Én is megyek annyit mondjuk holnap, valamiért mégse fogják kivenni az időmet... Gondolom, kinyomta a kocsi végsebességét a belvárosban
szerk:Mivel Viktor még soha egy fórumban se szólalt meg, megteszem én: Lebaszott, hogy miért tettem fel képe ZSELEFN-ről.. Biztosan zavar, hogy jobban megy, mint én. ja, biztos... ZSelefn -től azt kértem, ne paroljunk, hanem versenyezzünk... hát nem volt esélyem se, van róla képem is, külön mappában.
Nem a szar , szemét csalások zavarnak ám... Hanem a hazugságok, a nagyképűsködések, megy a HUNGARY a névben -
tutuhawer
őstag
válasz
Szabee18 #6424 üzenetére
Viktor se ment előtte. Begurultunk, és levert, mint büdös szart... Mint a büdös szart, esélyem se volt, ami rendben is van, mert bmw-vel mentem. de! az 2 olyan idő, hogy a porsche-sofőrök se nyertek volna, akik gyakorolták, akiknek a RAM skill 5/5-ös. Ez a bántó, nem az, hogy lehagyta a lefulladós, TIC TAC BMW-met
-
tutuhawer
őstag
válasz
Szabee18 #6421 üzenetére
megmondom, nincs mit titkolni, ma délután egyértelműen kijelentette, hogy ellenem nem csalt, tehát legitim időkről van szó. VIKTORHUNGARY alias FLASHTYLER.
szerk: stadium and hwy1 és route 55 az a kettő nitrómentes idő, képem is van róla. Viktor semmihez ne érhet hozzá 2 db pursuit sofőrponttal... Így kombinálj, azaz egy bődületesen hibátlan futamot kellett letenni. hwy1-en azóta se ment... az az 1 futam van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest