-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
Estét !
Nagyon jó ötletnek tartom , de legyen belőle is valami , (teccik) ,hamarabb is eszébe juthatott volna valakinek ... A magyar zászlónak nagyon örülnék , ÉS KÖRBEVENNÉ EZ A FELIRAT hogy heppy börzdé tu juh . (nfs world)
Na jó angol nulla vagy valami ijjjesmi ...HAJRÁ MAGYAROK !!!!
-
UFO1
senior tag
Ez csak egy ötlet volt persze lehet autókból is kiírni bármit, (és nagyon jó ötlet) sajna én egész héten melóba ezért nem tudom saját kezűleg megoldani az összeírást, de ha valaki a vállára veszi a dolgot és tud mondani egy időpontot én is benne lennék a fotóban, de ezen a héten csak 22 után vagyok. WEREWOLF esetleg össze photoshop-olhatja vagy aki ért hozzá és mehet De Wellis-éknek.
Viszont a kiírás magyarul (elvileg azok vagyunk és ez a nyelv elég ritka úgy világszerte) legyen majd fordítják ha akarják.A nevek meg ott vannak a PH és a TCM főoldalán az enyém pont nem, de sokan ismernek az SG-n meg valaki megoldja az összeírást. A gepigény-re kidobom én a felhívást holnap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- bambano: Bambanő háza tája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest