- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
1NST1G8R #8710 üzenetére
Ja a lényeg lemaradt, nekem olyan későn csak vasárnap jó, esetleg hétfőn délután. Talán Tutu-t is be tudnánk szervezni, ha addig farag valami tuningot az ujj „bogarára” (bár nem tudom jóban vagytok e).
(#8715) chris1997
Sokkal jobb, és szép, de ha úgy megy mint a zárt verzió csak séta kocsikázásra lesz jó, sajnos.
Utcán ritkán látni (én nem rég összefutottam hasonlóval) és élőben nagyon pöpec kis gép, és kitűnő hanggal is rendelkezik.
Ráadásul nem ment olyan bután min itt a játékban, sőőőőőt.
-
UFO1
senior tag
válasz
1NST1G8R #8710 üzenetére
A nevem benne lesz a + listában a P után keresd elég speciális nem lesz nehéz megtalálni.
(Tutu nem dobd fel
).
(#8711) odébbb
Fent van az, egy sima 911 GT3 Cop verzió, csak Tutu legyalulta róla a festéket.(#8713) chris1997
Kis segítség hogy fel is férjen a kép - képátméretezés - (és utána töltsd fel valahova ás onnan ide) és 480-ál szélesebb nem nagyon fér fel csak ha enter-t ütsz a szöveg és a kép közé alul és felül akkor csúsztatható lesz (de nem mindig).
Nem kötekedésképp csak hogy lássunk is valamit belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Hálózati / IP kamera
- Android szakmai topik
- BestBuy topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest