Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• UFO1

senior tag

válasz SQX_Barto #7704 üzenetére

Ez legtöbbször akkor fordul elő ha sokan vagytok egy versenyen 6-8-an mert valami folytán nem tudja szinkronizálni a sok játékost vagy kilép közben valaki de bármi hiba is közbejöhet (nálam ritkán fordul elő).

Nem tudom kikel dob össze de esélyes hogy jóval magasabb szintűvel is összerak pláne ha az MR2-vel vagy a 911 GT3-al mész ezért javasoltam vegyél egy Silviát is mert így nem lesz akkora a szint- és tudásbeli különbség (garázshelynek lennie kell mert a boostos gépnél nem vesz el a 3-ból).

Az hogy nem látod az ellenfeled van ilyen.
    Ha nem látod mit nyersz a verseny végén attól még megkapod a kp-t a rep-et és amit nyertél cucc vagy PU-t is.

Alkatrészt meg vehetsz 50E kp-ért is az utolsó kártya az (garázsban, mystery pack a neve) de számíts rá hogy néha 10-15-ből csak 1-et ad, ha ad néha csak PU-t dobál.
    Tuning leírást meg Nfree is tett fel az alkatrészeket (mi hogy néz ki) meg 2x is feltettem keres rá.

(#7705) noblem1983
    Az lehet hogy még bent van, de minél többen jelentik, talán nagyobb az esélye hogy repülhet nekem kevés találkozom volt hackerrel a bejelentett BANHAMMER óta, szerencsére.

Új hozzászólás Aktív témák