- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
SQX_Barto #7704 üzenetére
Ez legtöbbször akkor fordul elő ha sokan vagytok egy versenyen 6-8-an mert valami folytán nem tudja szinkronizálni a sok játékost vagy kilép közben valaki de bármi hiba is közbejöhet (nálam ritkán fordul elő).
Nem tudom kikel dob össze de esélyes hogy jóval magasabb szintűvel is összerak pláne ha az MR2-vel vagy a 911 GT3-al mész ezért javasoltam vegyél egy Silviát is mert így nem lesz akkora a szint- és tudásbeli különbség (garázshelynek lennie kell mert a boostos gépnél nem vesz el a 3-ból).
Az hogy nem látod az ellenfeled van ilyen.
Ha nem látod mit nyersz a verseny végén attól még megkapod a kp-t a rep-et és amit nyertél cucc vagy PU-t is.Alkatrészt meg vehetsz 50E kp-ért is az utolsó kártya az (garázsban, mystery pack a neve) de számíts rá hogy néha 10-15-ből csak 1-et ad, ha ad néha csak PU-t dobál.
Tuning leírást meg Nfree is tett fel az alkatrészeket (mi hogy néz ki) meg 2x is feltettem keres rá.(#7705) noblem1983
Az lehet hogy még bent van, de minél többen jelentik, talán nagyobb az esélye hogy repülhet nekem kevés találkozom volt hackerrel a bejelentett BANHAMMER óta, szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest