Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• UFO1

senior tag

válasz tutuhawer #7344 üzenetére

Hát gratulálok a rammolási tudományodhoz, ahhoz képest hogy kan-ossza járást folytattál hetekig 1db magyar hacker miatt, itt meg ki tudja hány fórumon nem vagy náluk egy fikarcnyival sem jobb. Mert mit is csinálnak az utóbbiak elrontják a játékunkat, mert így vagy úgy csalnak de a rammolás sem különb az én szememben csak az értelmét nem látom, mivel e nélkül is jól mész mi szükség van rá. Személy szerin úgy tudom elképzelni a csalókat, rammolókat (és itt nem rád célzok) kb. 12 éves szeplős, szemüveges kis gyík, akit a suliban naponta laposra vernek és itt aztán majd megmutatja mindenkit letolok, szétzúzok, kirepítek a versenyből, sajnos ez az én értékrendebbe nem fér bele, de ez van. :(

És hogy miért irkálok itt időt, billentyűt, idegrendszert nem kímélve, hátha belátod nem kéne ezt csinálni, mint amiért a magyar csalót is keresztre akartad feszíteni, hogy változzon meg, az meg hogy nem tolsz le magyart hát lesz@rom én nem szelektálok találkoztam rendes orosszal aki gratulált hogy legyőztem.
    Egy biztos ha én nem magyar lennék és látnám apám hát ez mindig rammol, kilépnék a versenyből és feltenném a neved az adott ország megfelelő fórum témái közé „ezzel vigyázni rammer” aztán furikázhatnál egyedül vagy a gép ellen esetleg magányos farkasként free-ben. Részemről a témát zártam. :(((

• odébbb

tag

válasz tutuhawer #7344 üzenetére

Szia tutu !

Nagyon nagy igazságot árultál el , és ez így van , én tudom , mert mentem veled , és jó volt (mehetnénk többet is ) , mindig tanulok tőled , mint most is .
    Abban viszont Nagyon de nagyon igazad van , hogy az adott pályát kajakra ismerni kell+kocsi.
    Multizni kell és kész nagyon egyhuron pendülünk ijjen téren .
    Multi futamot nehéz nyerni úgy , hogy jobb az ellenfél , de nekem vannak trükkjeim , ha ismerem a pályát (ez sokszor bejött) , de csiterek-hekker-ramm nincs esély-főleg ha 900km/h megy.

Nincs régi , retró képp a kezdeti első kocsi-autófestés , vagy amivel legelsőnek gurultál , megnézném , mert emliteted hogy van megépített egy- másféléves autó .

Új hozzászólás Aktív témák