Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #7344 üzenetére
Hát gratulálok a rammolási tudományodhoz, ahhoz képest hogy kan-ossza járást folytattál hetekig 1db magyar hacker miatt, itt meg ki tudja hány fórumon nem vagy náluk egy fikarcnyival sem jobb. Mert mit is csinálnak az utóbbiak elrontják a játékunkat, mert így vagy úgy csalnak de a rammolás sem különb az én szememben csak az értelmét nem látom, mivel e nélkül is jól mész mi szükség van rá. Személy szerin úgy tudom elképzelni a csalókat, rammolókat (és itt nem rád célzok) kb. 12 éves szeplős, szemüveges kis gyík, akit a suliban naponta laposra vernek és itt aztán majd megmutatja mindenkit letolok, szétzúzok, kirepítek a versenyből, sajnos ez az én értékrendebbe nem fér bele, de ez van.
És hogy miért irkálok itt időt, billentyűt, idegrendszert nem kímélve, hátha belátod nem kéne ezt csinálni, mint amiért a magyar csalót is keresztre akartad feszíteni, hogy változzon meg, az meg hogy nem tolsz le magyart hát lesz@rom én nem szelektálok találkoztam rendes orosszal aki gratulált hogy legyőztem.
Egy biztos ha én nem magyar lennék és látnám apám hát ez mindig rammol, kilépnék a versenyből és feltenném a neved az adott ország megfelelő fórum témái közé „ezzel vigyázni rammer” aztán furikázhatnál egyedül vagy a gép ellen esetleg magányos farkasként free-ben. Részemről a témát zártam. -
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #7344 üzenetére
Szia tutu !
Nagyon nagy igazságot árultál el , és ez így van , én tudom , mert mentem veled , és jó volt (mehetnénk többet is ) , mindig tanulok tőled , mint most is .
Abban viszont Nagyon de nagyon igazad van , hogy az adott pályát kajakra ismerni kell+kocsi.
Multizni kell és kész nagyon egyhuron pendülünk ijjen téren .
Multi futamot nehéz nyerni úgy , hogy jobb az ellenfél , de nekem vannak trükkjeim , ha ismerem a pályát (ez sokszor bejött) , de csiterek-hekker-ramm nincs esély-főleg ha 900km/h megy.Nincs régi , retró képp a kezdeti első kocsi-autófestés , vagy amivel legelsőnek gurultál , megnézném , mert emliteted hogy van megépített egy- másféléves autó .
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 8400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon - Awesome Mint - mentazöld színű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest