- VR topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Acer notebook topic
- Milyen videókártyát?
- TV antenna és jelerősítés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #7344 üzenetére
Hát gratulálok a rammolási tudományodhoz, ahhoz képest hogy kan-ossza járást folytattál hetekig 1db magyar hacker miatt, itt meg ki tudja hány fórumon nem vagy náluk egy fikarcnyival sem jobb. Mert mit is csinálnak az utóbbiak elrontják a játékunkat, mert így vagy úgy csalnak de a rammolás sem különb az én szememben csak az értelmét nem látom, mivel e nélkül is jól mész mi szükség van rá. Személy szerin úgy tudom elképzelni a csalókat, rammolókat (és itt nem rád célzok) kb. 12 éves szeplős, szemüveges kis gyík, akit a suliban naponta laposra vernek és itt aztán majd megmutatja mindenkit letolok, szétzúzok, kirepítek a versenyből, sajnos ez az én értékrendebbe nem fér bele, de ez van.
És hogy miért irkálok itt időt, billentyűt, idegrendszert nem kímélve, hátha belátod nem kéne ezt csinálni, mint amiért a magyar csalót is keresztre akartad feszíteni, hogy változzon meg, az meg hogy nem tolsz le magyart hát lesz@rom én nem szelektálok találkoztam rendes orosszal aki gratulált hogy legyőztem.
Egy biztos ha én nem magyar lennék és látnám apám hát ez mindig rammol, kilépnék a versenyből és feltenném a neved az adott ország megfelelő fórum témái közé „ezzel vigyázni rammer” aztán furikázhatnál egyedül vagy a gép ellen esetleg magányos farkasként free-ben. Részemről a témát zártam. -
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #7344 üzenetére
Szia tutu !
Nagyon nagy igazságot árultál el , és ez így van , én tudom , mert mentem veled , és jó volt (mehetnénk többet is ) , mindig tanulok tőled , mint most is .
Abban viszont Nagyon de nagyon igazad van , hogy az adott pályát kajakra ismerni kell+kocsi.
Multizni kell és kész nagyon egyhuron pendülünk ijjen téren .
Multi futamot nehéz nyerni úgy , hogy jobb az ellenfél , de nekem vannak trükkjeim , ha ismerem a pályát (ez sokszor bejött) , de csiterek-hekker-ramm nincs esély-főleg ha 900km/h megy.Nincs régi , retró képp a kezdeti első kocsi-autófestés , vagy amivel legelsőnek gurultál , megnézném , mert emliteted hogy van megépített egy- másféléves autó .
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Steam topic
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest